Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

O HIV, národním rybolovu a věcech jiných (156.)

Ani se nedivím, že si spoustu lidí myslí či je přesvědčeno, že píši zde nesmysly. Prostě se také i Král sem tam může splést. Bohužel dějiny oplývají kolikráte i Královskými omyly, ale v dějinách byly už i justiční omyly, jenomže jistě jich v celkovém součtu, kdyby si s tím někdo dal práci, nebude jako těch politických či politiky stvořených ať již záměrně či neuvědomělé. Každopádně nikdy nejsou věci jenom tak. Když jsem si myslel, že poslanecká sněmovna učinila toto rozhodnutí 27.12. a ono to bylo o šest dní dříve k mému překvapení. kažopádně milému ačkoli vyhráno ještě zdaleka není, takže veškeré úsilí podpůrných prostředků ať již ze severní části či východní jistě nejdou nazmar. ještě je třeba aby to prošlo Senátem a nakonec aby to ztvrdil podpisem sám nejvyšší. Dle mého o něj strach nemám, protože i jemu záleží na jménu republiky či mělo by, s tím senátem ještě, tam bych viděl jistou nejistotu. Prostě dokud není výsledek, tak i přes ty zkreslující snahy o tom, kolik peněz berou senátoři v průměru na základě jistých grafů hovoří o některýh konečně se měnících věcech, přesto konkrétnost je konkrétnost. Ono kdyby i tento blog koneckonců měl nabrat na oficialitě a vážnosti, tak by nezbylo než se bavit zcela konkrétně, ale to už by vážně bylo soudní přelíčení on-line, které by potom už muselo mít i ty právní důsledky v poněkud vyšší rychlosti v rámci zákonů, které jaksi ještě vše zpomaluji. Koneckonců i mamka se jednou bavila s jenou mou známou z kdysi ze základní školy co pracuje v řeznictví a ta říkala: Já si vždycky přečtu co Martin píše, ale pak si někdy lidé o tom povídají mezí sebou a jak již víme, tak pravda ta základní právě vzniká či odvíjí se od toho co si lidé povídají a čemu poté věří či jakého nabydou přesvědčení.

Spousta věcí může budit i mylné představy, třeba i čtennost tohto blogu,kde ani není tak důležité to kolik lidí si to přečte jako spíše jací lidé to čtou. Obvykle to jsou vesměs ti v jistý čas asi z 50-ti% zaujatí na základě přímo momentální situace, 30 % zainteresovaných tak nějak mimo hlavní politickoteologické dění a ten zbytek bych ještě po 2 x 10 % rozdělil na lidi jenž to berou průběžně v rámci rozdělení práce a ta druhá desetina celku je na základě těch ryze čistých věcí. Směr je jasný, na základě nějakých těch šlechetných či jakýchkoliv interně známých vlastností jsem se dostali k očistě jméne země i v boji proti politickému systému na cestě ŠTĚSTÍ, protože jedním z všeobecných názorů všeho lidu a základní kámen je to, že POLITIKA jako taková je holé neštěstí samo o sobě, přesto je to hlavní zdroj příjmu peněz kde je povoleno na základě různých zdlouhavých ceremónii vstoupit jednou za čtyři roky, což je velice dlouhá doba na to, jak se někteří skandály protření obyvetelé posvátné parlamentní půdy pohybují ze slunce do stínu či kolem toho ostrova dokola během celého údobí, což ale ve skutečnu nemění ten fakt, že je jim to jedno vcelku, protože osobně o mknoho nepřicházejí narozdíl od všeholidu, kde stačí jedna chyba, omyl, který možná ani nemá katastrofální následky pro společnost a je zle. Zatímco tam se to kolikráte chybama, omyly a jinými věcmi neustále hemží, kdyby ne, jistě by naše země vzkvétala a nebyli bychom vcelku na tom tak jak jsme či vlastně by ty statistiky nehovořili tak jak hovoří.

Vlastně jak jsem předeslal předtím, to co skryto zůstalo ohledně viru HIV a proč vlastně dochází k očistě na lidech tedy i korupční očistě a vůbec takovému nekontrolovanému přetransformování jistých veškerých sektorů nejen zde v zemi České, ale i různě po světě je to, že dle Louise l. Hay je AIDS nemoc příčinou Zavržení sebe sama. Sexuální viny či nějaké zakořeněné přesvědčení, že člověk dotyčný za nic nestojí a pak se nějak tím životem s tím setká či může setkat ať již na základěsvé chyby či náhodně, koneckonců o rizicích nákazy je toho po světě hodně, tedy i  v Česku ačoli se to úřady spíše eliminuje navzdory světové osvětě jež vlastně je nějakou delší dobu. tedy tvrzení Jsem od Boha pocházejícím, dokonalým ztělesněním života. raduji se ze své sexuality. Raduji se ze všeho čím jsem. Mám se rád a beru se takový jaký jsem.

Tak proto je i Bůh i Král na základě těch věcí, vzniklo to či prostě stvořilo se to. Každopádně vše také souvisí i s krví jako takovou protože se kolikrát říká, že něco vytváří tzv. zlou krev. Vše nakonec je sepsáno v té KNIZE KNIH celý ten průběh a snad se někdy k tomu dostaneme i bez chyb.

Jedinou věcí která z toho všeho vyplývá nyní je vlastně tzv. LHOSTEJNOST a to i k řešení věcí či odkládáví a podobně.

Každopádně co se týče věcí ohledně zdraví, tak nelze upřít nikomu právo na to, aby sám sebe uzdravoval, koneckonců to se děje za ten čas všude i ve vězeních, takže případně stejně dokud buu živ a zdráv a budu mít čas, tak nikdo o nic nepřijde.

Věci týkající se království také jsou oučástí celého toho vemírného procesu a procesí, což je i vlastně vysvětlením toho, že věci politické či ten přístup již dávno nejsou módní. módní sice ne, ale přesto pořád vydělečné, někdy až nad míru na úkor práce či času. nevím sice jaký plat berou soudcové a jusitce, protože to je zodpovědné povolání, kde člověk myslí a přemýšlí hlavou a rohodovat o soudu člověka není jednoduché. pravda když už je člověk zběhlý, tak to bere jako rutinu a kolikrát právě rutina opět souvisí s případnou další lhostejností spíše poněkud na jiných významech. přesto mi přijde přístup soudců k práci daleko zodpovědnější než ten přístup politiků, kteří taktéž rozhodují o osudech všeho lidu a někdy stvrzením podpisu samotného nejvyššího a jindy zase přehlasováním prezidentského veta.

Televizí prosvištěla zpráva, že justice pracuje na nějaké to očistě vniřní, tedy té bývalé justiční mafie o které zde bylo jistá desetiletí hovořeno či se spíše o ní nehovořilo ale byla. každopádně i toto je takový stejný styl jako kdysi za komunistického režimu a tudíž přišly či vznikly jisté revolty.

Každopádně to co je, vždy vyléčí ještě větší síla. Ono taktéž se říká, že čím se člověk zkazí, tíms e zase vyléčí, ale musí si zase dát pozor, aby se nedostal do stejné věci ještě jednou.

I podobné akce čisté ruce, jež spíše měly ten význam, že se dělalo něco nekalého, ale vždy se to uhladilo tak, aby to bylov pořádku nabrala jiný spád.

Je to ovšem taková nekontrolovatelná loteire života, protože ono při tom devítienním nastaveném kolotoči nikdo nev čeho se kdo a kdy chytne a s čím zase začne. A ani se nedivím prezidentu jak říkal, jestli na Radiu Čas anebo v televizi, že je pro něj těžké něco si dlouho pamatovat, protože ono to ani nejde, když je lověk pod neustálým přívalem nějakých infromací a tak je nutné něco vypustit a nechat si pro sebe jen to podstatné. Vlastně se nedivím nikomu z těch poněkud starších generací, protože ty maldší s tím obvykle až takový problém nemají všechno hned rychle vstřebat a zanalyzovat, ale to je i tou dobou a tou karmickou proměnnou, protože ono na základě te andělské terapie či jistých aur je starší generace narozená do těch 60 let či tak nějak spjatá s nějakou kořenovou čakrou červené barvy, která má hold nějaké nejpomalejší otáčení či vibraci a vyoká roychlost také škodí, to jen pro ty co sem tam cítí kolem sebe nějaké ty energetické vlny a věřím tomu, že je jich více a více.

Nepsala bych o tom tak vážně, kdybych dávno nebyl a nejenom Já přesvědčen o tom, že to má i vliv na podnebí a ty věci, jenž se dějí, protože vše je o nějaké energii ať již soudržnosti, proudění či různých druhů.

Z hlediska toho brání sebe takový jaký jsem za ten život se člověk dostae do různých situací a co Já mohu říkat či vážně posuzovat něco v čem jsem zcela tak úplně nežil,a le to jsou takové generační problémy asi i v budoucnu,

Další z věcí spojující je to, že táto nemoc či ten virus byl jistou dobu považován jako nevyléčitelný a nevyléčitelný byl proto, že lidé tomu všeobecně vřili a byli přesvědčenía brali jako fakt to, že prostě je nevylečítelný a to je tou skutečností. Ale prostě to bylo a netvrdím tím, že jako když seřekne, že to bylo, tak už to na celém svět není. To zase až taková pravda není. Spíše jsem chtěl říct, že " NEVYLÉČITELNÉ NEMOCI " znamenají, že V tomto daném stavu nemoc nemůže být vyléčena vnějším zásahem. Skutečné vyléčení vyžaduje proniknout hluboko do pacientova nitra. a nutno prostě být přesvědčen o tom, že každý den se dějí zázraky. Pronikám hluboko do svého nitra, abych se zbavil návyku, který tuto nemoc způsobl. přijímám Boží lék. Je tomu tak! Samozřejmě ne každý má AIDS či HIV ale prostě výraz nevýlečitelný je to o čem si člověk myslí u sebe že něco má, že léčit nelze, a je o tom nejen přesvědčen ale tak nějak i s tím žije.

každopádně je to vše věcí citů, soucitů, umění se vcítění.

Ono i psychologové zkoumají různé elementy či psychoterapeutové a snaží se duševně přiblížit pacientu a to jsou i ty různé projevy lásky a pozitivního myšlení a smýšlení, což je také nějaká vlna jenž pomáhá, ale to hlavní je právě ttím dechem a tím tzv. propojením astrálních částí těl. Což lze cítit,  protože to je to pravé proniknutí do pacientova nitra a o tom prostě žádná, jak se říká, nic více již být nemůže.

Protože na tom základě lze rozpoznat i to, čím třeba mohl být doopravdy v minulosti, tedy před narozením a ještě před tíma tím atd. a na základě toho potom i lze vysvětlit to, proč zrovna se dostal i do takových situací v životě do jakých se dostal a podobně, ale to jsou věci také polemické a nerad bych, zase, že to jsou nesmysly. proněkoho ano, pro někoho ne.

Momentálně je jako všechno nejdůležitější vývoj směrem vpřed.

Ono jak se říká a v podstatě to bude připomínat i jisté války gangů jenž známe z filmů, ale i takové korupční očisty na různých postech prostě probíhájí a tak s mafii si poradí další mafie, ale nerad bych aby to bylo bráno poněkud násilnický tady se to dělí tak, že jedině tzv. bílá mafie si dokáže poradit s tou černou, protože ono pokud pravda a láska je světlem božím, tak ono i když jsme někde v tunelu, tak stačí jedna malá jiskra či sirka a hned je vidět alespoň na metr. samozřejmě, že dámám o tom nemusím nic vysvětlovat, neboť ony mají oči všude a dávno ví, že na kdejakém černém obleku je vidět kdejaké smítko a že kolikrát mají oči jako ostříži.

Takže ono v podstatě protože pokud se máme dostat až někde k bariku tuším, tak u nás kdysi, když byl Král a jako že či spíše doopravdy je ačkoli možná se ještě vede do nižšího stavu časem což sice ale nemění vůbec nic na tom, že prostžě je co je ať se děje cokoli a jakkoli, protože ono tak jak jsou boje o politické křesla v parlamentu na základě preferenčních hlasů, tak ty aristokratické o korunu v případě jsou poněkud jiné a samozřejmě že to už se ví jen na základě citu v tomaristokratickém vnímání a vědění věcí, protože zákony obzvláště v Česku na to nepamatují.

Nejznámějším z Českých Katů je asi Kat Mydlář, ani nevím jestli se tak kdysi jmenoval či mu to bylo přisouzeno, každopádně je v souvislosti s touto tzv. očistnou vlnou opětin, protože ono ke každému mytí rukou je třeba NĚJAKÉ TO MÝDLO, PĚNU A PODOBNĚ, KONEČNĚ TO ZNÁME VŠICHNI CO SE NĚKDY KOUPEME  ať již doma v koupelně či během života v něčem jiném.

Život, to je tež taková loterie, něco jako vytunelovaná SAZKA, kde asi nejnamější hrou je SPORTKA za dohled státního notaře, kde se prostě hraje podle nějakých not.

Ale protože je vcelku pozdě tak ještě proto, že i každý předpis či něco co vzniká, vyvýjí se, má obvykle na začátku nějakou terminológii tak i pravidla tzv. rybolovo mají své terminy a ono kdo ví, na jakou uavěť rybí ta naše plující loďka směrem ke dnu narazí.

Pro dnes jsem vybral OUKLEJ, tedy aby se to nepletlo či nespojovalos ničím z minulosti, pro vyšší klid a bezpečnost, tak i tento pro severské Amazonky neznámý rybí druh je vlastně v jazyce Enigma taktéž zkrácený výraz na základě zdokonalování a stavění dalšího budoucna v rámci ctění naších předků od ktercý si často bereme jakýkoliv příklad a v podstatě to znamená Osoba Určená K Likvidaci Exekutorským Jednáním to jen proto, aby světem neletěla fáma, že se v Česku děje něco co neladí jaksi momentálnímu nelidskému chování jako třeba v Libyi či jinde, to ne, ještě by nás tady američané, kteří jaksi a nevím proč nesouhlasili s tím evropským soudem či válečným pročesali ako ovocné stromy. Náhodou, tak jako kdysi.

Pravdou je, že prostě i tzv. pomocíi či přispěním zhůry se někteří stanou ouklejemi snadno,ale bohužel to obvykle nejsou ti, jenž by jimi měly být a stát se porávem a těm je třeba dát přednost, koneckonců vždycky se hnali být někde na čem a ve všem první, tak proč jim to nesplnit a nedopomoci jim k tomu, koneckonců v životě má člověk projit vším, aby byl zocelený a zdokonalený a jak se říká, když nezkusíš, nepoznáš, tak nevíš.

Takže milý rybníčku zatím klidně kuňkej, žbluňkej a dobrou noc

Autor: Martin Vontor | středa 28.12.2011 1:49 | karma článku: 4,43 | přečteno: 500x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ Čech. Místy budou velmi silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  16:17

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...