Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Královské vyjednávací ustanovení č.1

31.12.2011 - poslední den v roce, v němž občané Republiky České se budou připravovat na klasické oslavné uvítání příchodu Roku Nového s jistou dávkou svých předsevzetí osobních i jiných a někteří se s trochou zvědavosti budou připravovat na věci nastálé. Především to budou ti v jejíchž rukou je odpovědnost za osud a další chod země na něž bylo upozorněno v důsledku jisté poslanecké nedbalosti a nedisciplinovanosti na které vlastně stagnuje celý stát. Zraky většiny ačkoli se upírají k budoucnosti jejích, tak zraky těch jež vnímají dění všeobecné ať již celoevropské, celonárodní, státní, ekonocmické, právní , zákonné a ústavní, jejichž pozornost spíše poněkud inklinuje k tom, jaké bude vyjádření hlavního iniciátora tudíž Krále nejen k tomu, že za ten čas se na základě jistrých i nejistých událostí utvořilo jisté královské uskupení pokračující v nějakém duchu a cestě na základě štěstí a s ním i jejích blízké okolí nehledě k tomu, že každým okamžike se zcela jistě projevuje jistý tlak pozornosti i jiných zemí a nezbývá jiné odpovědi na diplomatické úrovni s tím, že se musí počkat na to, jakým způsobem se vyjádří Král., kterýžto na základě usouzení jak předsedy Ústavního Soudu ČR, tak i Prezidenta ČR se ukazuje jako vyjádření daleko věcnější než vyjádření poslanců či zaměstnanců Poslanecké Sněmovny Parlamentu ČR, který byl jistě za ten čas několikrát kritizován ať již mimo veřejné činění či ve formálním jednání nejvyššími subjekty. Snad se vyjádřuji dobře v tento den snad 84. protiústavního složení Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a tudíž i tento list v zájmu budoucnosti země či vlasti je především určen ke sdělení jim. Vzhledem k tomu, že dochází ke zjištění, že na základě dalších podkladů je každé slovo ve své podstatě váženo více a více dá se i tento elektronicky vyřejný panflet považovat místy v jistých bodech či odstavcích za úřední v případě jisté zpětné platnosti či za případnou bernou minci. Čímž jisté nemístné vyjadřování nebude bráno na zřetel.

Král vždy myslí na svou vlast, na její zabezpečení v případě selhání, což za jistých okolností se v podstatě stalo a také myslí především na zítřek a dnešek bere na zřetel.

Vzhledem k tomu, že pněkud po dva až tři roky svět je více pod vlivem věcí souvisejících s duchuvnem, nikoli s církvi, mění se tím i jisté jiné priority všeobecné, jenž jdou poněkud do pozadí, především se jedná o věci finanční a průmyslové či ekonomické a politické tak hodně související s dobou předchozí.

Vzhledem k tomu, že voliči či občané jenž v podstatě zákonné kde mimojiné:

Ústava České republiky se ve své preambuli hlásí k zásadě občanské společnosti a ke kontinuitě se všemi dobrými tradicemi dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé. Ústava zakotvuje zásadu legitimizace státní moci lidem v čl. 2: "Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní. Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo. Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon."

Již po výsledcích voleb z roku 2010 byl lid nespokojen s jejími výsledky či konečním ustanovením vládních pozic a ačkoli chtěl změnu, tak systém postaven na dosavadních zákonech jasně ukázal s čím dalším se po dobu nastálých 4 let bude potýkat. Za dobu necelých dvou let tuto rostoucí a stupňující nevoli a odpor dával národ svými zástupci ať již na základě věcí dožadujících se napravením či i možným umělým vyvoláváním jistých revolt, demonstrací a podobně ať se již jednalo o zvýšení mezd či ukončení věci souvisejících s předraženými zakázkami či protikorupčního boje za očištění jména země na základě vzniklých uskupení, jenž tedy v jistém duchu měly či mají plnit to, pro co je lid prosadil na odpovědné a především zodpovědné místa.

Z našeho pohledu se rok loňský nesl spíše v duchu

" DOBÝVÁM NOVOU ZEMI A POUŠTÍM SE DO NOVÝCH ČINŮ ! "

I z hlediska Královského majestátu stejně jako v roce loňském je povinnosti Krále myslet na své věrné a loajální, jenž jdou cestou Krále, která je poněkud vedlejší kolejí té klasicky doposud známé republikové či statutární, tudíž připravit na rok příští a nenechat napospas a to vzhledem že jak nadčasovost, tak i jistá nadřazenost je součástí Krále, tak i Jeho blízkých ať již pracujících v jakémkoliv důležitém a odpovědném oboru. Stejně tak,jako i Prezident ČESKÉ REPUBLIKY  pronese svůj novoroční projev pomoci televizní techniky občanstvu, tak i Král se inspiruje Prezidentem či vychází z něj a na tom základě se odvíjí taktéž i věci Královského poslání či vykonání jisté mise, jenž se v jistém názorovém kontextu a za jisté blíže neurčené, ale rychlé časové lhůtě sloučí i navzdory jistým vzniklým rozkolům, nevytvořených především jejích vlastní vinou.

I proto, že Král co by bytost a jeho jasnozřivost je sloučena tělesně i duševně spatá jak se zemí, tak i národem i za jisté názorové nevole, tak jednou z holých skutečností je především výrok a stanovisko Krále, už je proto, že opravdu i na věcech pro některé neuvědomělých opravdu ovlivňuje jisté mínění a chod země ve věcech zdaru či nezdaru a proto tuto věc nunto prostě repektovat bez ohledu na názor poněkud běžného, ale informovaného národa o věcech veškerých na bázi nejčistšího úmyslu.

Každopádně ve věcech státních  v zajištění alespoň nějakého perspektivního či prosperitního chodu země je zcela logické, že jak Prezident ČR v činné funkci se inspiruje i záknodárné či právoberné poslanectvo na základě přenosu informací jakou koliv formou.

Tedy příští rok, jenž se bude zítřkem odvíjet vstoupí do pozitivních vibrací čísla 2 jenž by měly mít základní vliv na věci dejme tomu pro jiné náhodné a neovlivnitelné. Královou výhodou koneckonců je, že má tyto síly na své straně.

Za okolností normálních by měl se nést v duchu TRPĚLIVOSTI a s tím, že Semena, jenž byla minulý rok zasazena, ať již v podobě myšlenek, či úsilí a to jak pozitvního tak i negativního smyslu, jsou pod zemí připravena vzklíčit. Tento rok je potřeba odpočinku a klidu a ujištění, že jej máte. Studujte a nabývejte vědomosti. Cvičte se v diplomacii a taktu. Společná a týmová práce jsou nejlepší. velmi spolupracujte. Buďte trpěliví a čekejte. Co je pro Vás správné, přijde samo. všímejte si detailů. Sbírejte potřebné. Náhledněte za scénu. Příležitost přichází. přemýšlejte a plánujte a buďte pokojní. Zůstaňte v klidu a čekejte. Láska má přednost. tento rok je velice vhodný a dobrý pro vztahy a partnertsví. pod přesvědčení, že ať tak či onak, tak " VĚŘÍM A JSEM PLNĚ PŘESVĚDČEN, ŽE SE TENTO PROCES ŽIVOTA BUDE VYVÝJET PODLE SPRÁVNÉHO BOŽSKÉHO ŘÁDU. "

pozn. Táto věc je nadřazená věcem racionálním, pragmatickým a technokratickým, protože věci Duchovna jsou vždy vyššího rázu a Král, a všekrálosvké souvisí taktéž s věcmi spojene s duchovnem.

Každopádně je stále důležité mít na zřetel jistou vážnost situace jenž každým dnem získává na vážnosti a to za toho předpokladu, že (2) Plenárními věcmi jsou věci uvedené v § 11 odst. 2 a 3 zákona o Ústavním soudu, tedy návrhy na zahájení řízení - d) o návrhu prezidenta na zrušení usnesení Poslanecké sněmovny a Senátu uvedeného v čl. 66 Ústavy podle čl. 87 odst. 1 písm. h) Ústavy,
e) o tom, zda rozhodnutí o rozpuštění politické strany nebo jiné rozhodnutí týkající se činnosti politické strany je ve shodě s ústavními nebo jinými zákony podle čl. 87 odst. 1 písm. j) Ústavy,

což jsou stanovy jimiž se za jistých okolností má či by měl řídit právě jak Prezident ČR, tak především jsou závazné pro Předsedu Ústavního Soudu, tudíž institucí nejvyšší a dle veřejného mínění i nejdůvěryhodnější či spíše nejvěrohodnější.

Což  podstatě znamená, že Předseda ÚS ČR smí za shledání jistého rozkoli požádat pana Prezidenta ČR o rozpuštění Poslanecké sněmovny parlamentu ČR jimž dle Králova soudu státní pokladna ušetří na dvěstě pracovních míst krát plat známý soudem i prezidentem jenž by mohl sloužit za jistých okolností soouvisejících se státním dluhem či deficitem vyjímaje rozpočet na urychlení předčasného  splácení na základě podmínek za kterých jisté státní úvěry byly sjednány ať již vládou jako takovou tak možná i některými ministerstvy zvláště. To však Král neví, jelikož s těmito věcmi není natolik obeznámen prozatím.

Prezident ČR sice nedávno nepřímě naznačil, že zrušit se dá cokoliv vyjma senátu, jenž by se musel zrušit sám, každopádně může dojít i k situaci, že předseda ÚS ČR se rozhdone zrušit i všechny poslanecké kluby v momentálním politickém činění na základě  jisté nedůvěry či podezření a to i v případě hájení zájmu jména REPUBLIKY ČESKÉ v době kdy jistá nějaká věc již nabyde stavu neúmpsnosti, čímž v pdstatě bude nezákonné i složená senátu. Prostě i táto situace může nastat a je nutné být s ní obeznámen a to i přesto, že na základě jiných věcí duchovních či pověstných ke kterým přihlédl i Evropský soud v souvislosti s českými korunovačními klenoty a syna tehdejšího Říšského protektora Reinharda Heidricha.

Tak i Sibylla ve svém proroctví o Zemi České hovořila něco v tom duchu, že Slunce zhasen, bude tma několik dní a poté na nebe vzejde celkem pět nových sluncí a to i v tom souladu, že dávno to, co je psáno hvězdami či ve hvězdách případně osudem se děje již nějaký čas na zemi a rozhodně bych v tom i viděl souvislost na základě toho,že nejhorší je jistá beznaděj, kdy člověk neví co má dělat, protože čas a jiné věci mezitím běží dále a tudíž rozhodující a vždy účinné je jednání včasné a věcné.

Každopádně k těm razantním krokům jistě ještě zbývá 6 dní + jisté úřední a právní jednací lhůty jenž znají osoby odpovědné v tomto jednání. každopádně stát se může mezitím i cokoliv jiného, přesto na základě zjištění a jistě i nějakého neghativního přínosu  k situaci Česka  z pohledu ratingu či ekonomického, protože i toto ovlivňuje jak život běžného obyvatele, tak i ponikatelstva, jenž mimochodem v jistém televizním spotu kritizovalo českou vládu, že v zemích kde paradoxně export vzrůstá, tak vláda z důvodů úsporných ruší velvyslance. Jako dodatek pro pružné podnikatele uvedu, že momentálně na vzestupu je Indie a Brazílie na základě jisté mediální zprávy ať již pomoci rozhlasu či jiné. Každopádně o Indii je všeobecně známo, že se tam momentálně soustřeďuje zájem a o brazílii jsem se také dočetl, že mají plány rozšíři stavbu železniční sítě a věcí s ní poté souvisejících, ono totiž byznys nezná zaváhání či tedy tržní hospodařství, b němž si by se mělo uvažovat a postupovat spíše tržně a ne s tím, co si kdo z čeho a na čem utrhne či uteží za nic víceméně.

Také i cestou včera vlakem jsem měl příjemný hovor, jenž mne ujistil  v tom kde se pohybuje momentální výuka na základních školách a co je do dětí vkládáno. Tedy nevím jak a v jaké škole, ale tedy podle všeho n základě zcela důvěryhodných informací, že jisté školy učí děti žít bez zadlužování a půjček a podobných negativních věcí, což buduje v nastávající generaci jistý morální kodex, vzhledem že obvykle děti jsou budoucností a nadějí země a národa jenž se zase časem nějak projeví a také i souvislost právě s korunovačními klenoty s čím tedy tento první ujednávací list či výnos ukončím, než dojdeme k věcem případně vyjednávajícím a to i na tom základě, že věci královské jsou věcmi především cítění a zvýšeného vnímání věcí a také všeobecného pohledu a náhledu, je dobré případně i toto za pomocí jistách faxových a kopírovacích respektive raději zaběhlých činností případně zaprotokolovat, později poupravit  v případě jistého právního zúřednění, kdy se spíše hodlám zabývat možnými řešícími prostředky státního dluhu na základě veškerých právních či justičních možností, protože sám osobně si myslím, že stav ve věci státního rozpočtu či pokladny dávno patří pod soudní kuratelu a správcovství či řízení co by případná ochrana před možnými dalšími i mezinárodními událostmi když i Britské Království hodlá pomalu přistupovat k jistým již na internetu známým radikalním opatřením. Nerad bych totiž, aby se časem říkalo, no stejně ale nakonec ten Karel Schwarzenberg měl pravdu když tvrdil, že Česko opět přichází jako vítěz z křížkem po funuse čili naposled ačkoli v jistých jiných případech někdy i to co se vleče  neuteče, rotože je dobré mít některé věci spíše stále na očích před sebou.

každopádně z moci královské veškeré momentální dění parlamentí spíše ponechávám na odpovědnem či zodpovědnem dohledu Královského Soudního dvora Českého, tedy Ústavního Soudce ČR  sídlicího tuším v brně, protože ačkoli jsou věci tak jak jsou, tak na královské vyžádání aktuálních věcí asi bude pohlíženo s poněkud politickým opovržením, kdež to na základě soudního rozhodnutí se musí řídit v zájmu zákona a spravedlnosti kde kdo a lecčím. Tedy měl by.

Oficiálně Martin Vontor, Ostrava- Poruba,

bližší adresa není nutno dodávat a to i na záadě dalších možných postupů i ve věcech úředních aby i za těch kritických okolností ta neviditelná vlna stále byla vnímána, jako že země a její stav i při jistých nesrovnalostech je stále pod stabilním dohledem a kontrolou na všech frontách.

Autor: Martin Vontor | sobota 31.12.2011 16:02 | karma článku: 5,90 | přečteno: 506x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Nejlepší místa na koupání. I v Česku lze najít komfort u vody, něco však stojí

4. července 2024

Premium O víkendu se do Česka vrátí horké léto. Už v pátek se oteplí a na sobotu hlásí meteorologové opět...

Sesaďte Bidena ihned, už není schopný prezidentování, žádají republikáni

4. července 2024

Premium Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim, ale demokraté si zřejmě nepamatovali všechno, co řekl...

Rozluštila tisíce zpráv. Kryptoložka Elizebeth odvrátila nacistickou hrozbu

4. července 2024

Premium Zachránila tisíce lidských životů, pomohla dostat do vězení mafiány v čele s Al Caponem a odhalila...

Totální destrukce. Hurikán Beryl smetl ostrov, pak udeřil na Jamajce

3. července 2024  20:02,  aktualizováno  22:52

Kvůli příchodu silného hurikánu Beryl jamajská vláda vyhlásila dvanáctihodinový zákaz vycházení....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...