Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pravidelně tajně navštěvuji cizí ženu

Chodím k ní do činžákového bytu tak jednou za měsíc a vždy hned při příchodu mi ta paní říká, abych se choval nenápadně. Někteří sousedé dokážou být nepříjemní a mohli by jí dělat problémy.  

Proklouznu dovnitř tiše jako myška, přivítáme se, ona uvaří kávu a pak hned skočíme na věc. Po celou dobu se dotýkáme jeden druhého, chvilkami si přitom povídáme, občas usrkneme lahodného moku, prostě tak, jak to spolu dva lidé běžně dělají. Nakonec, když to máme za sebou, tak si buď rovnou domluvíme další návštěvu, nebo jí slíbím, že se ozvu telefonem. Pak zaplatím, snažím se vypadnout stejně nepozorovaně, jako jsem přišel a je mi příjemně po těle. Prostě sodoma gomora, lákalo by vás ji taky tajně navštívit?  Ne nezlobte se, ale kvůli jejímu bezpečí vám neprozradím jméno ani adresu.

Ano, pochopili jste správně, děláme spolu věci, které se dělat nemají. Ona je rozvedená a za účelem uspokojování zákazníků ji navštěvuje více lidí, ale mně to nevadí. Stejně tak jako mojí Soně nevadí, že za tou cizí dámou chodím, má drahá žena mi ji dokonce pomohla najít. 

Tak v čem je tedy problém, když to nikomu nevadí a když se krom bundy a ponožek u toho ani nesvlékám? Už tušíte? Ano, správně, návštěvy cizích lidí a poskytování různých služeb je z protiepidemických důvodů zakázáno, pedikérské služby nevyjímaje. Ta paní nechce, aby si jejích zákazníků někdo všimnul, protože se bojí udání a následné pokuty, ale živit se prostě musí. A já zas za ní musím jezdit přes hranice okresu do Prahy, kde bych měl navštěvovat jen svoje pracoviště. Jenomže jiným způsobem se svých letitých kuřích ok zbavit nedokážu a moje místní pedikérka nepracuje, protože si to netroufne.

Zřejmě je naše počínání natolik nebezpečné, že musí být stejně jako další podobné aktivity zakázáno opakovaně se prodlužujícím nouzovým stavem. Opravdu hrozí tak velké riziko, že bychom se mohli jeden od druhého nakazit a tu nákazu šířit dál, když já jsem pravidelně testován v práci, ona si testy dělá sama a ještě si pro jistotu chráníme dýchadla? Opravdu si musíme připadat jako dva zločinci při úplně obyčejné pedikérské službě, která byla až donedávna naprostou samozřejmostí, nad kterou se nikdo nepozastavil?

Mezi námi, rozhlédněte se kolem sebe a schválně si spočítejte, kolik procent lidí má normálně vkusně upravené vlasy. Pochybuji, že to všem dělají jejich rodinní příslušníci, respektive členové jedné domácnosti. Co to tedy znamená? Nic jiného než, že podobně jako já chodím potupně kradmo za svou pedikérkou, si tito lidé našli někoho, kdo je ochotný je ostříhat, obarvit, načinčat nebo jim poskytnout jinou zakázanou službu.

Nechci zde nahrávat těm, kteří se snaží svalovat neschopnost vlády na nás občany a tvrdí, že situace je tak špatná kvůli masovému nedodržování opatření. Není to pravda, drtivá většina z nás je opatrných, a pokud by například byly provozovny služeb otevřené, chovali bychom se tam zodpovědně, jako se chováme při těchto tajných návštěvách. Jenomže to by tam nahoře musel mít někdo fištróna, zamyslet se nad tím, co všechno obyčejní lidé potřebují a neřešit to stylem: „chceme nouzový stav, abychom toho mohli zakázat co nejvíc, občas slíbíme, že něco otevřeme a pak svůj slib nedodržíme.“

Jenomže skutečnost je taková, že na ty nahoře problémy obyčejných lidí nedoléhají, takže jim to může být jedno. Nebo si snad myslíte, že si pan Babiš musí stříhat vlasy sám? Řeší pan Blatný osobní finanční průšvih, protože mu zavřeli firmu a on nemůže sehnat jinou práci? Zápolí někdo z blízkých pana Hamáčka s těžkými depresemi kvůli dlouhodobé nucené izolaci od rodiny? Vsadil bych se, že nikdo z nich takové problémy řešit nemusí, protože v opačném případě by se snad chovali jinak k nám občanům.

Takže se konečně vzchopte, chlapi, přestaňte prudit s nekonečným nouzovým stavem a s ponižujícím lockdownem. Skončete s výmluvami, napřete své síly a pořádně se postarejte o očkování, když to jde jinde, tak proč by to nemohlo jít i u nás. Ať vám tu občané, za něž jste zodpovědní, přestanou umírat a trpět v přeplněných nemocnicích. A nakonec, ať si i já a mně podobní nemusíme cestou za prachobyčejnou službou připadat, jako kdybychom chtěli tajně navštívit nějaký erotický privát.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Pražák | neděle 28.3.2021 8:08 | karma článku: 42,79 | přečteno: 10343x
  • Další články autora

Jan Pražák

Záhadná podoba lidí a jejich zvířat

„Teda, tobě to sluší, ty seš ale kočka!“ Kteroupak ženu by nepotěšila taková upřímně myšlená věta. Nejen přitažlivého vzhledu, ale i pozitivních povahových vlastností lze snadno dosáhnout netoliko u žen, ale i u mužů.

15.5.2024 v 14:34 | Karma: 18,91 | Přečteno: 463x | Diskuse| Fotoblogy

Jan Pražák

Jak byla Maruška za zlodějku

„Je ti jasné, že sedíš u jednoho stolu se zlodějkou a měl by sis ohlídat věci, abych ti něco neukradla? Musíš počítat i s tím, že ti udělám ostudu, přijdou si sem pro mě a odvedou mě v poutech před zraky celého osazenstva.“

12.5.2024 v 7:07 | Karma: 25,74 | Přečteno: 766x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Ženské zásadně nebiju

Jakkoli jsem možná drsňák a v dětství jsem byl pěkné kvítko, nedovedu si představit, že bych uhodil ženu. Už bych asi ani nespočítal, kolik poznámek, důtek a dvojek z chování jsem za svou prudkost dostal ve škole.

9.5.2024 v 14:34 | Karma: 25,61 | Přečteno: 1421x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Nepřekážej v těch dveřích, proboha!

Taky jste si všimli, jak se poslední dobou kdekdo postaví do dveří v hromadné dopravě a vůbec ho nezajímá, že by snad ostatní lidé chtěli vystoupit nebo nastoupit? Možná je to nějaká nová móda a kdo nepřekáží, není in.

6.5.2024 v 14:34 | Karma: 29,62 | Přečteno: 972x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Co s kočkou o dovolené?

Mám samozřejmě na mysli kočku čtyřnohou, protože tu svou dvounohou je nejlepší si vzít s sebou. Jinak by se totiž zlobila a vám by bez ní bylo smutno. Čtyřnohá bude sice taky prskat, ale s sebou si ji obvykle vzít nemůžete.

3.5.2024 v 14:34 | Karma: 20,88 | Přečteno: 684x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

Ukrajinu překvapila míra neúspěchu raket z KLDR, selže až polovina z nich

16. května 2024  21:15

Severokorejské rakety krátkého doletu KN-23, které Rusko používá ve válce na Ukrajině, vykazují...

Rusko nemá na průlom u Charkova dost lidí, Ukrajinci se udrží, řekl velitel NATO

16. května 2024  20:19,  aktualizováno  20:46

Ruská armáda nedisponuje dostatečným počtem vojáků k dosažení strategického průlomu v oblasti...

  • Počet článků 2135
  • Celková karma 29,28
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.