Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ženské zásadně nebiju

Jakkoli jsem možná drsňák a v dětství jsem byl pěkné kvítko, nedovedu si představit, že bych uhodil ženu. Už bych asi ani nespočítal, kolik poznámek, důtek a dvojek z chování jsem za svou prudkost dostal ve škole.

Rodiče se mnou kvůli tomu byli i u dětského psychologa, ten se mě vyptával na spoustu zdánlivě nesouvisejících věcí a dokonce chtěl, abych mu namaloval nějaké obrázky, ale nebylo to moc platné. Na závěr o mně prohlásil, že, když to trochu nadsadím, jsem postižen syndromem přehnaného smyslu pro spravedlnost a že se s tím v zásadě nedá nic moc dělat.

Nicméně tahle diagnóza aspoň pomohla pochopit nejen mým rodičům, ale kupodivu i mně samotnému ještě v dětském věku, proč tak snadno vyletím a začnu se prát. Jakmile jsem viděl, že je nějakému spolužákovi nebo kamarádovi nespravedlivě ubližováno ostatními dětmi, zapůsobilo to na mě jako spouštěč mé „choroby“ a já začal rozdávat rány. Měl jsem docela sílu a uměl se prát, takže viník většinou skončil s nějakým tím šrámem a dal pokoj, ale někdy se stalo, že jich bylo víc a tím, kdo prohrál, jsem byl já. Jenomže ani to mě neodradilo nebo, chcete-li „nevyléčilo“ a já do toho šel příště znovu. Ale holku jsem nikdy uhodit nedokázal, to prostě nešlo, i kdyby si to zasloužila sebevíc.

S příchodem dospělosti tato má, říkejme tomu „spravedlivá agresivita“ poněkud ustoupila, respektive se omezila do slovní roviny, což bylo asi mým štěstím, protože jinak bych nejspíš už dávno seděl za ublížení na zdraví. Kdysi mě dokonce napadlo, že bych mohl vystudovat práva, abych legálně hájil spravedlnost, ale naštěstí jsem na to neměl, vydal jsem se jednodušší cestou a stal se za mě údržbář. Říkám naštěstí, protože později jsem pochopil, že v dnešním světě obhajovat skutečnou spravedlnost z pozice právníka je většinou utopie. Ale pryč od toho, o tom jsem nechtěl psát, chtěl jsem se vám svěřit se svým vztahem k ženám.

Žena je pro mě někým, o koho se má chlap dokázat postarat nejen po citové a hmotné stránce, ale má ji i umět ochránit, když je v nebezpečí. To poslední, to by mi šlo a dokážu si živě představit, že kdyby mé partnerce někdo ubližoval, tak bych mu prostě rozmlátil ústa a neohlížel bych se na případné důsledky. Citovou stránku taky zvládám, už jsem pár partnerek měl, pokaždé jsem je miloval, že bych je nosil na rukou, ale zatím nám to se žádnou nevydrželo. Nu a po stránce hmotné, je mi jasné, že jako právník bych na tom byl určitě líp než jako obyčejný údržbář, ale umím vzít za práci a vím, že ženskou uživím, i když s ní budu mít rodinu.

V současné době chodím s Jiřinou, devětadvacetiletou vyšší štíhlou ženou, která je o dva roky mladší než já. Je krásná a úplně nejfantastičtější ze všech žen pod sluncem. Udělal bych pro ni všechno... vlastně všechno ne, ale o tom za chvilku. Ona je takovou skvělou kombinací výrazně rodinného typu a moderní akční ženské. V jednu chvíli se mnou plánuje budoucnost, už se vidíme ve společném bytě nejmíň se dvěma potomky. Pomalu ve stejné větě se mě zeptá, co bych chtěl dělat o víkendu, já se jen zmíním, že by bylo fajn vyjet si na kolech podél Labe, ona se toho hned chytne a naplánuje to do všech detailů. Obdivuje moji drsnost a já na ní na oplátku obdivuji úplně všechno. A jak vaří, to vám teda řeknu, budu muset víc cvičit, abych pod její péčí moc nepřibral.

Jenomže máme problém. Celkem dlouho mi trvalo, než se mi podařilo dostat Jiřinu do postele. Nedělalo to na mě dojem, že je to na ní brzo, ale že je v tom něco jiného. Když k tomu konečně došlo, snažil jsem se udělat všechno pro to, aby se jí to líbilo a abych ji uspokojil, ale nevyšlo to. Po celou dobu zůstávala chladná a pasívní, jako by z toho nic neměla. Říkal jsem si, že když je to poprvé a nejsme na sebe v sexu zvyklí, tak se to může stát a doufal, že se to brzy spraví.

No jo, ale když jsme se na to chystali podruhé, Jiřina mě zarazila, celá zrudla a ostýchavě se mě zeptala: „Leoši, víš, já jsem nám tady něco připravila, mohl bys mě svázat?“ A vytáhla nějaká taková ta pouta, co se prodávají v sex shopu. Dost mi tím vyrazila dech, sice jsem o SM praktikách už něco slyšel a co si budem, kdysi je i viděl na pornu, avšak od Jiřky jsem nic takového nečekal. Ale pak jsem si řekl, že když po tom touží, tak to pro ni udělám a to si pište, že jsem si dal setsakra pozor, abych to moc neutáhnul a tím ji nějak neublížil. Bylo to pro mě úplně nové, ale Jiřina už byla spokojenější a mně to nevadilo, takže pohoda. Jenomže to jsem ještě netušil, co mě čeká příště.

„Leoši, napřed mě svaž jako minule, a pak mi nafackuj.“ Vyrukovala na mě do třetice.

„Proboha, Jiřko, to nemůžu, promiň.“

„Seš přece drsňák a ranař, tak to pro mě udělej. Prosím.“

No řeknu vám, nakonec z toho nic nebylo a místo na sex došlo na dlouhý rozhovor. Jiřka se mi konečně svěřila, že v tomhle je trochu jiná než ostatní ženy, že ve všem ostatním je sice akční a rozhodná, ale jakmile má dojít na sex, tak potřebuje, aby ji partner ovládl silou, kterou až bolestivě pocítí. Nu a já se jí na oplátku svěřil, že jakkoli nechodím v případě potřeby pro ránu daleko, ženu bych uhodit nedokázal, zvlášť tu, kterou miluju. V závěru našeho rozhovoru padaly věty typu:

„Leoši, promiň, já jsem asi úchylná, když po tobě chci takové nesmysly.“

„Jiřko odpust, já nejsem žádný drsňák, ale slaboch, když ti nedokážu vyhovět.“

Navenek to možná znělo jako ironie, ale ve skutečnosti jsme to mysleli oba upřímně. Nakonec jsme se shodli na tom, že každé partnerství je sada kompromisů, které se musejí dělat nejen ve všem ostatním, ale i v sexu a má-li být vztah o něčem, je potřeba, aby ustupovali oba dva, jinak to nikam nepovede.

Jak to s námi bude dál? Ustojíme to spolu nebo se rozejdeme a dopadne to jako všechny naše předchozí vztahy?

To ví jen pánbůh, ale oba bychom si strašně přáli, aby nás za nějakých deset let zlobily dvě nezbedné děti, nejlíp kluk s holkou, které budou takovými našimi zmenšeními kopiemi. A pokud jde o sex, věříme, že když oba dokážeme částečně slevit ze svých pozic a požadavků, tak se to srovná, léta poběží a hrany se obrousí. Vždyť v životě jsou důležitější věci, třeba vydržet spolu a nerozbít rodinu v časech dobrých i v méně dobrých. Můžu vám garantovat, že se za to budu rvát ze všech svých sil.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Pražák | čtvrtek 9.5.2024 14:34 | karma článku: 25,61 | přečteno: 1432x
  • Další články autora

Jan Pražák

Zrádný tajuplný úplněk

Máte rádi Měsíc? Já tedy rozhodně ano. On totiž není jen strohým kamenným nebeským tělesem, je přímo romantickou osobností, která po staletí inspiruje generace umělců k jejich tvorbě, i obyčejné lidi k potěše a zamyšlení.

18.5.2024 v 7:07 | Karma: 19,68 | Přečteno: 448x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Záhadná podoba lidí a jejich zvířat

„Teda, tobě to sluší, ty seš ale kočka!“ Kteroupak ženu by nepotěšila taková upřímně myšlená věta. Nejen přitažlivého vzhledu, ale i pozitivních povahových vlastností lze snadno dosáhnout netoliko u žen, ale i u mužů.

15.5.2024 v 14:34 | Karma: 19,45 | Přečteno: 564x | Diskuse| Fotoblogy

Jan Pražák

Jak byla Maruška za zlodějku

„Je ti jasné, že sedíš u jednoho stolu se zlodějkou a měl by sis ohlídat věci, abych ti něco neukradla? Musíš počítat i s tím, že ti udělám ostudu, přijdou si sem pro mě a odvedou mě v poutech před zraky celého osazenstva.“

12.5.2024 v 7:07 | Karma: 25,88 | Přečteno: 794x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Nepřekážej v těch dveřích, proboha!

Taky jste si všimli, jak se poslední dobou kdekdo postaví do dveří v hromadné dopravě a vůbec ho nezajímá, že by snad ostatní lidé chtěli vystoupit nebo nastoupit? Možná je to nějaká nová móda a kdo nepřekáží, není in.

6.5.2024 v 14:34 | Karma: 29,62 | Přečteno: 975x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Co s kočkou o dovolené?

Mám samozřejmě na mysli kočku čtyřnohou, protože tu svou dvounohou je nejlepší si vzít s sebou. Jinak by se totiž zlobila a vám by bez ní bylo smutno. Čtyřnohá bude sice taky prskat, ale s sebou si ji obvykle vzít nemůžete.

3.5.2024 v 14:34 | Karma: 20,88 | Přečteno: 689x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Argentinský prezident si rýpl do choti španělského premiéra. Madrid žádá omluvu

20. května 2024  11:16

Španělská vláda v neděli oznámila, že se rozhodla odvolat španělskou velvyslankyni v Argentině. A...

Na abertamské křižovatce během pár dní hořelo další auto, všichni stihli utéct

20. května 2024

Druhý požár osobního automobilu na v podstatě totožném místě v rozmezí pouhých několika dní...

Za Raísího truchlí Rusko i Hamás. My to nebyli, ujišťuje Izrael

20. května 2024  9:59,  aktualizováno  10:34

Do Íránu po smrti prezidenta Ebráhíma Raísího a ministra zahraničí Hosejna Amírabdolláhjána míří...

Zemřel advokát Pavel Smutný, prezident Česko-izraelské obchodní komory

20. května 2024  9:51

V neděli 19. května zemřel ve věku nedožitých 65 let advokát, filantrop a prezident Česko-izraelské...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 2136
  • Celková karma 28,98
  • Průměrná čtenost 1307x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.