Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Čas panenek na hraní se vrací – těch velkých, silikonových a s umělou....inteligencí.

Po objevu antikoncepční pilulky, která dala svobodu ženám, neboť oddělila milování od plození, přichází silikonová panna, která osvobodí muže od žen a naopak. Velká sexuální revoluce přichází. Zeman ví, co říká.

 Změní sofistikovaná panna se vším co k ní patří a navíc i s umělou inteligencí náš svět stejně jako internet? Víc, než si myslíme.

Politici místo ,aby se připravovali na budoucí pohromu, opětovně řeší minulé války. Zatímco se Evropa chystá na příval uprchlíků, v čínských továrnách se vyrábějí pluky umělých panen a panáků, které brzy zaplaví celý svět. Jedinou výjimkou je snad jen náš pan prezident Zeman. Ten jediný vizionářsky vystoupil v čínské televizi s loutkou, byť to zatím nebyla nafukovací panna, ale krteček. Kromě něho však nikdo ani náznakem nenaznačil, jaké bude paradigma nadcházející doby. Nikdo není doma prorokem, ale za několik málo let budeme úplně jinak hodnotit jeho věštecká slova vyslovená v českém veřejnoprávním rozhlase "tentononc sem, tentononc tam", neboť o nic jiného v následující době nepůjde. Stačí si pozorně číst znepokojivé zprávy o posledním pokroku ve výrobě robotických panen a panáků souběžně s úspěchy ve vytváření umělé inteligence a zdokonalování materiálů zcela nerozeznatelných od těch přírodních včetně kůže, svalové hmoty apod. Brzy nastane doba, kdy každý, který bude mít dostatek peněz, bude si moci pořídit pannu nebo panáka srovnatelných s královnami krásy nebo filmovými hvězdami. Každá bohatší žena si bude moci koupit umělého Ronalda, který ji bude po večerech znásilňovat. Přitom, na rozdíl od luxusních zlatokopek a namyšlených fotbalistů, nebudou tito roboti nic vyžadovat kromě pár kilowattů z nabíječky.

Náš život se změní od podlahy. Umělé panny možná přinesou i sociální bouře a možná i konec civilizace v té podobě, jak ji známe. Nechci však malovat čerta na zeď. V následující části vám načrtnu, jak to asi bude v době nové sexuální revoluce v naší milé české kotlince vypadat. Některé věci se ani příliš měnit nebudou. Například billboardy politických stran. Například heslo – Bude líp- padne pod zobrazením špičkově vyvedené panny s umělou inteligencí jako ulité.

ČSSD určitě zařadí do stranického programu pasáž o nutnosti výroby cenově přijatelných panáků a panen pro nízkopříjmové občany a liberální demokrati budou zase prosazovat zařazení práva na umělohmotného partnera do Listiny základních práv a svobod. Občas  padne populistický návrh, aby byla panna v základním standardním provedení na lékařský předpis.

Na novou situaci bude ovšem muset reagovat i Vatikán. V encyklice - Fides et Ratio- by se asi konstatovalo, že příkaz celibátu se vztahuje i na robotické bytosti s umělou inteligencí druhé generace a výše. V další pasáži by se encyklika podrobně zabývala devátým přikázáním -nebudeš žádostivě dychtit po ženě svého bližního- s výsledkem, že se toto přikázání vztahuje i na umělou pannu, pakliže je podobou k nerozeznání od díla božího.

Před očima vidím i totální propadáky, od kterých nebude ušetřena ani firma Apple, která se jistě stane jedničkou v oboru vysokointeligentních umělých sexuálních partnerů. Supermoderní panny budou totiž až natolik inteligentní, že nepříliš atraktivní zákazníky budou odmítat tím, že se i proti vůli svého majitele při jakémkoliv pokusu o sblížení  samočinně vypnou.

Na nové době se přiživí i výzkumníci z rangu společenských věd. Největšího ohlasu dosáhne publikace -Nová šance pro manželství-. V ní budou autoři tvrdit, že krize manželství je zažehnána. Od doby, kdy se přestala manželství uzavírat na základě chladné kalkulace, ale z lásky, nastávala jeho postupná eroze, neboť nic není prchavějšího, než-li láska a nic neodvratnějšího, než-li postupná ztráta fyzické přitažlivosti. Teď, když břemeno fyzické přitažlivosti na sebe vezme důmyslný robot, stanou se manželé svým způsobem „svatými“. Navzájem se budou myšlenkově obohacovat a o jejich mrzký chtíč se postará špičkový robotický partner s velkokapacitní baterií na několik hodin bezuzdného řádění.

Nespravedlnost však bude světu vládnout dále. Drahé panny se špičkovou elektronikou a vymodelované na zakázku nejlepšími výtvarníky budou jen pro bohaté. Na chudé zbudou levné kusovky z jihovýchodní Asie vytvarované podle jednoho mustru. Klidně se může stát, že velká sexuální revoluce přejde v revoluci bez přívlastků. Také se může stát, že bohatí vymřou, neboť se nebudou rozmnožovat. Ještěže tu máme Zemana, který jako ten důlní kanárek varuje. Tentononc sem, tentononc tam.

Autor: Vilém Ravek | středa 17.10.2018 16:39 | karma článku: 14,63 | přečteno: 559x
  • Další články autora

Vilém Ravek

Podle umělé inteligence volím Kateřinu Konečnou, rybařím a pravidelně chodím do kostela

Ve virtuálním prostoru jsem úplně někdo jiný a to až tolik, že bych si nejraději dal pár facek. Co si vlastně o mě ta umělá inteligence myslí?

15.6.2024 v 15:16 | Karma: 18,56 | Přečteno: 384x | Diskuse| Společnost

Vilém Ravek

České učitelky, letos opravdu nejezděte k Jaderskému moři!

Už od dob první republiky se traduje, že každou letní sezónu sežere žralok českou učitelku. Od letoška to prý bude ještě větší adrenalin. Paní učitelky, nejezděte k Jaderskému moři. Ještě si to dobře rozmyslete.

21.5.2024 v 21:12 | Karma: 32,34 | Přečteno: 5792x | Diskuse| Ostatní

Vilém Ravek

Človíčci, zlatíčka moje, máte rádi zdrobněliny?

Kdo po přečtení, „nejprve rozkrojím chlebíček, pak namažu máslíčko, přidám šunčičku a k tomu kafíčko“, je schopen další četby, nechť vstoupí dále.

18.5.2024 v 18:08 | Karma: 36,63 | Přečteno: 2288x | Diskuse| Ostatní

Vilém Ravek

Krátké milostné utrpení mladého ragbisty

Ragby je hra barbarů hraná gentlemany, vysvětloval ji. Zeptala se ho, jak se takové gentlemanství projevuje. Třeba tak, že po zápase jdou oba soupeřící celky na společnou večeři. Říká se tomu třetí poločas, odpověděl.

10.5.2024 v 9:21 | Karma: 15,29 | Přečteno: 342x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Zahrajte si hru na Lojzu a Lízu a pak se polibte pod rozkvetlým stromem

Zahrát si hru na Lojzu a Lízu inspirovanou písní Michala Tučného a pak navrhnout polibek pod rozkvetlým májovým stromem není dobrý nápad.

4.5.2024 v 19:46 | Karma: 14,45 | Přečteno: 242x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Kvůli konci uhlí krize nenastane. Jozef Síkela o jaderném tendru i dalším postupu

17. června 2024

Premium Česko nejspíše do roku 2027 přestane být čistým vývozcem elektřiny, protože jí víc bude...

Charkov jako strategické eso. Už je zřejmé, proč ho Putin tolik chce dobýt

17. června 2024

Premium Ruská armáda nepřestává bombardovat Charkov, čímž ukazuje, že o něj má pořád velký zájem. Vojensky...

Pravda o střelbě na fakultě. Unikátní rekonstrukce, vrah přišel v 13.23

17. června 2024

Premium Pravda o střelbě na filozofické fakultě se vynořuje postupně a některé detaily jdou proti tvrzením,...

Na Islandu havaroval autobus s českými turisty, pět jich skončilo na JIP

16. června 2024  11:35,  aktualizováno  21:42

Při páteční nehodě autobusu na severu Islandu se zranilo dvanáct lidí, z toho pět skončilo na...

  • Počet článků 289
  • Celková karma 25,56
  • Průměrná čtenost 1567x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik