AL

"Paní učitelko, nespěte v posteli, sežerou vás!"

"Pepíčku, copak to meleš za hlouposti?"

"Já slyšel, paní učitelko, jak si pan školník s naším panem učitelem povídají: Tu novou učitelku dostat do postele, to by bylo žrádlo!"

Foto

Já za tím vidím opět temné síly.

V loňském roce se na počátku sezóny psalo, jak brutálně Chorvati zvedli ceny. Člověk měl chvílí pocit, že zase musí vyrazit jako v dobách minulých s autem přeplněným lančmítem a májkou. Byl jsem tam a nic z toho nebyla pravda. Kafe u mého oblíbeného kavárníka za euro a půl (zkuste u nás sehnat presso za 40,- Kč....), bydlení v soukromí za stejné prachy jako před rokem.

Letos jsem zaregistroval, že nákup kopečku zmrzliny bude znamenat dřívější odjezd domů pro zdevastovaný rozpočet. A teď ta ryba, pro níž nebude možné vlézt do vln Jadranu. Jedu tam v neděli a už se třesu hrůzou....

Foto

Já bych se spíš třásl zimou kdybych tam v tuto dobu měl vlézt do moře. Já bych se v tom případě žádné ryby bát nemusel.

Foto

Viléme, bejvávalo ... dnes i žralok velký se bojí učitelky. Schválně se zeptej se Irči, Pavly, Heleny jak byli z nich vyděšení (myslím ti žraloci, co se dovolávali pomoci).

Foto

Na jedné straně bylo dobře, že z nich byli žraloci vyděšeni, ale vzhledem k tomu, že jsem se s Irčou, Pavlou a Helenou měl možnost osobně se setkat, tak nechápu, že by mohly žraloky vyděsit, když jsou tak moc k sežrání

RP

Už několik let před turistickou sezonou se Chorvatsko jsou v novinách odrazujici články. V loňském roce to byli toulaví psi, špatná kanalizace, drahota, málo personálu v restauracích i málo turistu. Skutečnost byla jiná už od Mariboru se jelo téměř v koloně, pobřeží narvané turisty z celé Evropy a draho jak u nás. Tak letos to začíná čtvertzubcem?

Foto

Od Makarské dolů až po kemp Živogošče mám obeplavané všechny pláže, strávila jsem tam v moři stovky hodin. A žraloka jsem nepotkala. 😂 Asi mám kyselou krev, komáři na mě taky nejdou.

Po svatbě jsem změnila moře, loď jsme měli u Říma. Jednou jsme k ní v noci po výletu plavali asi 700 metrů, kotvila daleko, protože mělčina. To jsem se bála. Ale jinak jsme se koupali na širém moři i u ostrovů a potkali jen delfíny a ponorku.

A teď už nejsem učitelka. 😂

Foto

Teď najednou jaksi nevím, zda mají jadranští žraloci tak vynikající vkus, či naopak překvapivě dobrý skus.

Zatímco v Česku se občas najdou pánové, kteří míní, že některé učitelky jsou přímo k sežrání.

Foto

Marku, první ranné platonické lásky jsou k mladým, hezkým učitelkám. Problémem je, že v té době ještě nejsme žraloci, ale jen trochu odrostlejší pulci

Foto

Klika, že nejsem učitelka, ale slibuju, že se budu mít na pozoru

MD

Tak tohle jsem nevěděl... moje žena je učitelka, jdu hledat nejbližší cestovku.

Foto

Ahoj, neuměl bych :) Aaaale, zase bych ho uměl sníst :D

Foto

Buď tak laskav a jdi s dobou, žraloci už žerou i učitele.

Vašek

Foto

Vašku, já za to nemohu, že se pořád mluví, že žerou učitelky a ne učitele. Díky za palec

  • Počet článků 289
  • Celková karma 25,72
  • Průměrná čtenost 1567x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik