Foto

Kdybych tu otázku okopíroval a v dalším okně ji nechal vyřešit AI, ta by to samozřejmě zvládla správně, asi bych byl za tuto robotickou odpověď uznán člověkem. Já asi blbnu.

Vašek

Foto

Jsem. Opakovaně jsem se o tom přesvědčila.

Foto

U mě je to otázka už velmi krátkého času. Co budeme dělat? Z právního hlediska se na nás nebudou vztahovat, jako na roboty, lidská práva

Foto

Nuž technika má slúžiť ľuďom a nie ľudia technike.

Foto

Je to s ní jak s ohněm - dobrý sluha, ale zlý pán

Foto

Kdyby se ta soudružka učitelka aspoň jmenovala Kamila (Kamča), měl bych aspoň malou naději, že o tom, zda jsem či nejsem člověk, nerozhoduje robot, ale lidská bytost.

Občas mi telefonuje "virtuální guru Eva z technické podpory" a ujišťuje mě, že když budu mluvit v krátkých větách, maximálně tři nebo čtyři slova, bude mi rozumět. Řeknu tedy rychle několik delších vět v hanáčtině a je hotovo. Evička raději hovor sama ukončí. Teď se už delší dobu odmlčela. Vypadá to, že se mezitím pilně učí hanácky.

Foto

Možná se učí hanácky, ale také ji mohla dojít slova, že nezvládne ani ty tři v jedné větě. Zdravím vás na Hanou / u řeky stejného jména bydlím /.

Foto

Včera jsem vyslechl diskusi dvou studentů, kteří si radili, jak při testu úspěšně podvádět pomocí AI. Vůbec jim nevadilo, že to je robot.

MP

Já asi také nejsem člověk (teda ne moc šikovný) - zase se mi to z mobilu nějak samo odeslalo, tak jsem zapnul počítač. Také mě párkrát ty otázky dováděly k šílenství. Ale pořád jsme na tom lépe, než Coufal. V dnešním Sportu je článek "Coufal je robot, ale i člověk". Tak co on s tím? Zdravím Tě srdečně.

  • Počet článků 290
  • Celková karma 25,64
  • Průměrná čtenost 1564x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik