Růžový pochod a výstava ňaderné energie v Karlových Varech

Letos  poprvé v Karlových Varech 22.6.2013 si společně projdeme trasu od KV Arény k Puppu  abychom tak symbolicky zabojovali proti rakovině prsu. Akce je pořádána občanským sdružením Prostor k životu o.s. ve spolupráci s projektem AVON proti rakovině prsu. Součástí akce je výstava ňaderné energie, která potrvá do 2.7.2013

Autor: Dalibor Nesnídal

V Karlových Varech se mohou účastnit všichni, kdo si oblečou jakékoliv růžové oblečení, které najdou doma.

Akce začíná tuto sobotu 22.6. od 11.00 hudebním programem před KV Arenou

Můžete se těšit na kosmetický stan Avonu a ukázkou trendů v líčení. Na místě bude možné zakoupit Avon produkty s růžovou stužkou. Výtěžek z prodeje putuje na konto proti rakovině prsu. Pro děti a účastníky jsou připraveny balonky, které se vypustí na konci pochodu.

Růžový pochod vychází od KV Areny v 14.00 hodin směrem na Mírové náměstí

(trasa: KV Arena, Bečovská, Vrázova stezka, Šumavská, Moskevská, TGM, Thermal, Dvořákovy sady, Mlýnské nábřeží, Lázeňská, Tržiště, Stará Louka, GH Pupp)

Zakoupením placky Růžového pochodu (60,- Kč) mohou účastníci přispět onkologickému oddělení krajské nemocnice a účastnit se losování o ceny na závěr pochodu před Grandhotelem Pupp. Bude možné vylosovat některou z cen, kterou věnují sponzoři (večeři pro dva v GH Pupp, masáže, čištění automobilu, kosmetický balíček a další)

Po rozchodu na Mírovém náměstí si mohou účastníci prohlédnout výstavu v galerii Na ochozu ve Vřídelní kolonádě nazvanou Výstava ňaderné energie.

Výstava je pojednána jako oslava krásy ženství a boje proti rakovině prsu. Měla by být tedy hravá, inspirativní, zábavná, užitečná a dodávající naději těm, kdo ji potřebují. Výtěžek z prodeje darovaných uměleckých děl bude věnován oddělení radioterapie a klinické onkologie nemocnice v Chebu. Výstava potrvá do 2.7., kdy bude zakončena dernisáží.

Nad akcí převzal záštitu primátor města Karlovy Vary Ing. Petr Kulhánek a náměstek hejtmana Karlovarského kraje JUDr. Martin Havel

 Fotografie z vernisáže výstavy 2.6.2013.

 

ZDE

 

Autor: Štěpánka Bergerová | čtvrtek 20.6.2013 14:22 | karma článku: 12,35 | přečteno: 998x
  • Další články autora

Štěpánka Bergerová

... pryč od lidí

7.6.2024 v 22:40 | Karma: 14,38

Štěpánka Bergerová

Víčkotrhači ...

5.5.2024 v 17:00 | Karma: 40,84