ZS

Dnes ráno jsem zápolila s mlékem. A použila několik slovíček ženy nevhodných. Ale úlevných, to přiznávám.

O spoustě věcí jsme si mysleli, že se nikdy nemohou stát, čistá fikce ... a dnes jsou součástí našich životů bez ohledu na to, zda se nám to líbí, nebo ne.

Foto

Ano, právě s mlékem také zápasím a asi přejdu k archaickému otevírání způsobem ustřihnutý růžek

Boj s nesmysly nesmíme vzdát, nebo se snažit aspoň sypat písek do soukolí každodenní drobnou praktickou činností

JK

Plně s Vámi souhlasím! Tohle je fakt další blbost.

V ramci dalsich prinosnych bruselskych opatreni navrhuji, aby vicka nadale nebyla na lahve umistovana a aby papirova brcka byla v kazdem napoji jiz rozpustena. Dale navrhuji rozpustit ten klub bruselskych pitomcu.

Foto

I tak se to dá nazvat, ovšem za každým takovým nápadem stojí konkrétní lidé ...

Foto

Copak víčka. To holt většinou urvu. Ale tak trochu mi děsí představa skladování zálohovaných PET lahví. Dnes je sešlápnu a narvu do koše na plasty, který jsme si kdysi před časem pořídili. Ten se pak vysype do kontejneru na plasty.

Ale nesešlápnutá PETka zabírá dost místa nemluvě o tom, že se člověk nemůže sebrat a dorazit na nákup třeba rovnou z práce ... pokud ty PETky nebude skladovat v kufru auta :)

Foto

O petkách už jsem před čase psala, ale jak se zdá, verdikt je neodvratitelný . Zálohová lobby, zdá se, zvítězí.

PL

Při otevírání novolahve se spřaženým víčkem se pokaždé rozčílím:

Většinou se při ukrucování nežádoucích tvrdoplastových opratí pořežu, při lití nápoje se o blembající víčko poleju ... a při zpětném zašroubovávání nestabilního a cukajícího se víčka se naštvu do té míry, že vyhlásím okamžité guerillové povstání spočívající v tom, že víčko od vypité láhve oddělím kleštěmi a separátně od ní je umístím do směsného odpadu.

Foto

Možná by na tom šikovný zákazník "utrpívšiv" nějaký úraz mohl něco i vysoudit, jako svého času tuším nějaká Američanka, co se polila horou kávou v McDonald's

Foto

Při řízení auta připevněné víčko jednou rukou zavřít nejde...

Foto

Že jo! Když tam mám v držáku ještě nepředpisovou petku, dám si ji mezi kolena, otevřu, napiju se a zase zavřu. U těch s poutkem to jde podstatně hůř, ne-li vůbec.

LJ

L29u85d42ě43k 24J42a61š65a

6. 5. 2024 11:58

Naprosto souhlasím. Také po otevření dnešních lahví nejdříve víčko odstřihnu. Proto mám po bytě ale i v autě, na chatě atd. nůžky, aby byly k dispozici. A ty rozpustné papírové brčka mě rozčilujíé též. Proto i já s sebou vozím balíček plastových brček, naštěstí zakoupený ve stále dobře fungujících US, takže jsem spokojený

  • Počet článků 526
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 2365x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih