Foto

Štěpánko, jen samé hezké sny prosím, kdybys to mohla zařídit

Foto

Tobě také Jitko, jen to "zařizování" bych nechala na Stvořiteli

Náhodou, mě by se docela líbilo naordinovat nějaké příjemné (samozřejmě nejlépe erotické) sny. Rozhodně lepší, než ty cestovní, které mě pravidelně navštěvují, kdy mi ujíždí vlaky, lodě, či ulétají letadla, a já bloudím neznámým městem se stále častějšími kontrakcemi a nikde žádné WC ani křoví.

Foto

Cestovní a ujížděcí sny mívám také, řekla bych že všichni , zrovna tak jako při potřebě hledání a nenalézání koutku úlevy, pokud se člověk neprobudí.

Foto

Právě o čem píšete paní Štěpánko na konci, jsem musel dnes v noci řešit 2x a raději jsem se musel pokaždé probudit. Docela by se hodil návod, jak zařídit, aby se člověku nezdálo o tom, co si ani trochu nepřeje (aby mu lezlo do snu) Zdravím

Foto

Zařídit, aby člověku něco co nechce nelezlo do snu si může každý sám. Ale je to dřina, není to stoprocentní, a úlety jsou nevyzpytatelné.

RJ

Tak , co už. Mám mnohdy také sny které si říkám je nutno zaznamenat. Jasné, vždyť takhle to je. Než vstanu a sáhnu po těch jasných řešeních, zůstane jen pocit. Už ho neuchopím, odplynul. Zůstane jen pocit "ztráty".

Foto

V tomto případě platí: Co můžeš udělat hned, neodkládej!

Mám ranec nezapsaných ztracených snů

Foto

Sny se dají navodit i přivolat. Chce to jen trochu trénovat. Ale je dobře, že to zatím nemají ve své moci dobrotvůrci.

Foto

Dají se navodit i dosnít sen už s probuzenou přestávkou. Ale přála bych si, aby to nebylo možné "průmyslově" a zůstalo to jen v rukou Svořitele a osoby snící.