Jak vypadá ráj pro muže a jak ráj pro ženy ?

Neznám člověka, který by po něm netoužil. Po ráji! Ovšem každý si ten svůj ráj představuje jinak. Touhy lidí po ráji využívají i obchodníci a nabízí různé druhy rájů, ušité přímo na míru.

Třeba nedávno mi přišla nabídka prožití pár dnů v ráji na mail.
Pravda odesilatel měl zacíleno na jiné pohlaví, ale aspoň mi naznačil, jak si zkušený obchodník s zážitky představuje ráj pro muže.

Cestovní kancelář  (říkejme jí z důvodu skrytí reklamy třeba Gentlemanův sen)  nabízí :
7 dní - Bangkok + Pattaya

5x místa v luxusním nočním klubu a intimní společnice na celou noc dle vlastního výběru z desítek tanečnic,  2x luxusní večeře. Jednou v 88. patře hotelu Bayoke Sky v Bangkoku a druhá v hotelu Amari Orchid v Pattay,  2 obleky na šité na míru nejlepší krejčovskou dílnou + 2 košile na míru - z prvotřídních látek dle vlastního výběru + 2 kravaty
- Cena: směšná v porovnání ke kvalitě a programu
- Fakultativně návštěva některého z luxusních golfových hřišť, např. St. Andrew Golf Club, nebo Rayong Green Valley...
Hezkou zimu přeje Gentlemanův sen.

Klikla jsem si na webový odkaz, abych se dočetla bližší informace:
Vítejte na stránkách Gentlemanův sen – stránkách pro muže, kteří se nebojí poznávat svět!
Pojeďte s námi na jedno z nejkrásnějších míst na světě. Do oblasti Thajské Pattayi, jež je synonymem pro relaxaci a nezapomenutelnou dovolenou. Přes den se vydáme objevovat krásy této oblasti, prožít nezapomenutelné zážitky a odpočívat na nejluxusnějších plážích světa. Po setmění se ponoříme do světa pokušení a necháme se unášet kouzlem nočního života. Naše dovolená bude exkluzivní, luxusní, drzá, krásná, ztřeštěná, něžná nebo vyzývavá, jak kdo z nás bude chtít.

Pátrala jsem u zmíněné agentury po podobném produktu pro ženy, ale neuspěla jsem.

A tak přemýšlím, jak by asi vypadal nabídka pro ženy:
Vítejte na stránkách Lady snu – stránkách pro ženy, které se nebojí poznávat svět!
Vlastně by se mnoho měnit nemuselo. Společnice by nahradili společníci, obleky šaty a kostýmky a do světa pokušení bychom se mohly nořit nejen po setmění.
A ještě by se dalo doplnit spousta dalších inspirativních nápadů jako nabídka alibi – potvrzení, že se jednalo o studijní pobyt s výukou vyšívání...

Nevím nevím, osobně bych se asi cílovou skupinou takového  touroperátora nestala, a mnoho žen asi také ne, proto tato nabídka v dámské verzi neexistuje.
Slyšela jsem sice o spanilých výjezdech evropských dam do Afriky, kde se jim až do roztrhání těla věnují usměvaví snědí chlapci, ale v procentuálním poměru jsou nabídky pro muže v přesile. A nabídku určuje poptávka.

Co je rájem pro mne? Jakékoliv místo na zemi, kde trávím čas s lidmi, které mám ráda a kteří mají rádi mne, nebo místo, kam mohu utéct jen  tak sama si zameditovat. Prostředí, které má atmosféru, ať už se jedná o zahradu, chalupu, kus terasy za komínem nebo pláž s bílým pískem. I když na tu pláž je důležité společnost pečlivě vybírat. Seknete se a snášíte prudu nekonečné dny, než vám letí letadlo, popíjejíce raději kvašené kokosové mléko s domorodci.

Největší umění je vytvořit si ten ráj kolem sebe sám, třeba v miniaturní podobě. S hořící svící, skvělou muzikou, čerstvým kozím sýrem obaleným v popelu s jeřabinami a hudrováním čertů, linoucí se z pootevřené ventilačky z ulice. 

Mimochodem, jak má správně hulákat čert?

 

Pro někoho může vypadat ráj jako na obrázku A, pro jiného jako na obrázku B. 
A hlavní je, že je všem fajn .-) 

 

Autor: Štěpánka Bergerová | neděle 5.12.2010 18:03 | karma článku: 20,84 | přečteno: 3918x
  • Další články autora

Štěpánka Bergerová

... pryč od lidí

7.6.2024 v 22:40 | Karma: 14,38

Štěpánka Bergerová

Víčkotrhači ...

5.5.2024 v 17:00 | Karma: 40,84