Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak vypadá fanatik – rozhovor se šílencem

V zásadě nečtu reakce pod články na svém blogu, je to většinou jen pro vztek, čtu pouze takové reakce, které mi přijdou mejlem a na ty také odpovídám. Řada rozhovorů však nikam nevede, a protože jsem teď vedla jeden naprosto absurdní a nechutný, zveřejňuji jej, je v neupravené podobě a vypovídá o svém. Vypovídá o vulgaritě a hlouposti komunistů. Nikdy jsem nechtěla zveřejňovat to, koho volím, v rozhovoru to zaznělo, takže ano, nechala jsem se okouzlit knížetem, stejně jako mnoho dalších lidí, ale článek, který způsobil tuto debatu, se nezní: VOLTE TOP 09, ale NEVOLTE KOMUNISTY! Je milé, že pán odhalil, že jsem volič TOP 09, pokud nechci, aby někdo volil nedemokratickou stranu, to o lecčems vypovídá. Takže jsem evidentně nemravná a jsem na to hrdá, uvidíte dále. Znovu zdůrazňuji: volte a volte demokratické strany, podle uvážení, o nic jiného mi nejde. A tady je slibovaná úroveň našeho komunisty, udělejte si obrázek sami, nic není upraveno, kopíruji jen to, co mám uloženo v mejlu (občas tam mám překlepy z rozčilení a i rétorice je moje emoce znát, je férové to neopravovat), zároveň jsem vycenzurovala jednu větu z mé reakce, která měla říkat, že nacismus jako režim, měl méně obětí než komunismus, napsala jsem to zavádějícím způsobem a na žádost to každému pošlu i v originálním znění – s mým komentářem, jen předcházím nedorozumění ze špatné interpretace mých slov. :

Reakce pána na můj článek (dodnes se mi nepředstavil)

A vy volici nacisticke pravice dokud nepripustite ze Slafenberg je nacista a nevyzenete ho do Rakouska tak jste moralni odpad a zumpa k tomu.

 

Moje odpověď:

Kdybyste udělal pro republiku polivinu toho, co on, byl byste lepším člověkem. A pokud si mám vybrat mezi nacismem, o jehož zločinech přednášín, nebo kumunismem, jehož zločiny denně vidím,

CENZURA: NACISMUS JAKO CELEK PŘINESL MÉNĚ OBĚTÍ NEŽ KOMUNISMUS

Vy, co jste tak morálně na výši, běžte ko Koreje na výlet, vraťte se, až se nesvobody nabažíte a nebudete ji tady zavádět.

 

Reakce pána:

Je vidět že podléháte pravicové masáži fašistů z ODS TOP09 aj. Když se vám líbí tenhle bordel a džungle co tu je je to vaše věc. Bavit se z někým kolik kdo má na svědomí obětí je zcela irelevantní. Ale ulehčím vašemu svědomí imperialistická USA má na svědomí milion lidí denně.Nevím tím kdo je ten on pro republiku udělal která je zničena rozkradena a morálně zdevastována soudruhy s pravice ano furt si komunisty volíte jen v jiných dresech ale to vám nevadí hlavně že je svoboda. Ano svoboda kterou prezentují velezločinci pravice není svoboda se vyjadřovat nebo vycestovat ale svoboda zisku kapitálu být bohatý jak Babiš a koupit si na co si ukážu to je ta jejich svoboda na obyčejnýho člověka z vysoka serou. A vím že žijem ve fašistickém režimu pod prasaty pravice málem nám dělal prezidenta nacista Karel Hitlerberg který by nás prodal sudeckým nacistům. Naštěstí že národ měl hlavu a zvolil Zemana také se my nelíbí ale jiný výběr nebyl lepší ochlasta kterého máme tedka než nacista a vlastizrádce Šláfenberg. A propo do které Koree musíte být příště konkrétní.

 

Moje odpověď:

Jeďte do severní Koreje a dejte mi už pokoj. Jste oběť propagandy a já se nenechám školit v morálce od někoho jako jse vy. Zopakujte si dějiny. Hlavně běžte volit. Jestli vám tak vadí můj blog, tak ho příště nečtěte. Přestaňte někomu komolit jméno a buďte v klidu. Já žiju v sudetech, bydlím v domě, který budovali němci a po odsunu se tam nastěhovali moji prarodiče a volím knížete, protože se nebojím, že by náš majetek, někomu dával. Pokud si to myslíte vy, je to váš názor, já o tom nebudu debatovat.

 

Reakce pána:

V Severní Korei jsem byl je tam ráj na zemi budu jednoznačně volit KSČM tahle strana bez jediné korupce nás dostane s marasmu kterou způsobila Nečasova fašistická vláda.Klidně volte senilního dementa nácka Kreténenberga a zastávejte se sudeckých nacistů kteří povraždily na 500000 čechů a stejné množství Slováků. Kam se hrabou naše padesátý léta. Však Masaryk se musí v hrobě přímo rotovat kdyby zjistil co by nám prezidentovalo za hovado který neumí ani odvolit. Jenomže kníže je přece miliardář a velezloděj který má stejně jak jeho stará rodiče nacisty. Sám prezident Zeman říkal že na zámku mají obrazy nacistů a hákové kříže. To jsme to dopracovali. INU PRAŽÁCI ZLODĚJSKÁ ZKURVENÁ PRASATA ŠLA S KAŽDÝM ZA KAŽDÉHO REŽIMU KDE TO SYPALO INU PRODEJNÝ DĚVKY A VLASTIZRÁDCI VŽDY KDYŽ TAM PŘIJEDU TAK SE VYSERU PŘED SOCHOU SV. VÁCLAVA A ŘÍKÁM SI TAK JSME TO DOPRACOVALI ZA TĚCH 23 LET. A VAŠE PROLHANÝ KNÍŽECÍ PROPAGANDOU OMÝLANÝ BLOGY NEČTU TYS PSALA MĚ NÉ JÁ TOBĚ.

 

Moje odpověď:

Za prvé si netykáme.
Za druhé jste psal první.
Za třetí nečtěte něco, co je určeno jen slušným lidem.
Za čtvrté si věřte své propagandě, dojedete na to sám.
Za páte jste ubohý, pokud neumíte argumentovat věcně, ale vulgárně a emotivně.
Za šesté jste hloupý, pokud chcete žít v Severní Koreji, ale pokud byste se tam chtěl odstěhovat, dovolte, abych já jako invalidní duchodce s malým důchodem nesla vaše náklady, moc by nám to prospělo.
Za sedmé naši konrespondenci zveřejním, aby si všichni udělali obrázek o vaší úrovni.
Tím považuji naši konverzaci za skončenou, pište si jak chcete, s fanatiky se nabavím.

 

Reakce pána:

Nápodobně zveřejni si co chceš já zveřejním také a propo když volíš Kreténberga tak až ti pravičáci ukradnou ten zbytek invalidního důchodu nechod brečet na dveře UV KSČM v Praze že nemáš na jídlo kde bydlet a na léky.

 

Poslední odpověď, kterou odesílám nyní:

Zveřejněte si co je libo a přečtěte si moji verzi, jestli se poznáte, uvidíme, jaké budou reakce na vaši hrubost.
Jsem invalidní důchodce a přitom volím pravici a pokud to znamená, že bude růst ekonomika a klesat státní dluh, tak budu spokojená a pokud to bude znamenat, že naše děti budou žít ve slušné společnosti, pak budu nadšená a pokud to bude znamenat, že bude v této zemi demokracie, tak budu nejšťastnější na světě, i kdyby to vše zároveň znamenalo, že mi seberou veškerý důchod a já umřu hlady, jak prorokujete, protože je lepší umřít hlady, ale svobodně, něž být pověšen ve jménu režimu. Modlím se, abych nikdy nezaklepala na dveře UV KSČ (M).
S Bohem.

 

Snad poslední reakce pána, na kterou nehodlám odpovídat:

 

Tak se nažerte té svobody a demokracie jdu zítra zaplatit nájem a řeknu jim když po mě budou chtít peníze na co stačí zaplatit slovem demokracie. Jo a na závěr za vlády pravice co tu do nedávna byla kde byla ekonomika zdevastována státní dluh máme 3 biliony 150000 bezdomovců milion lidí bez práce nejnižší mzdu rozkradenou republiku cikáni nás terorizují tisíce lidí zdechlo hlady nejvyžší počet vražd i sebevražd ale hlavně že je ta svoboda za tu si koupím co chci. A na závěr vědci z Kanady zjistili voliči pravice mají budto plat hodně nad 50 nebo IQ hodně pod 50 zmražený ryby ty budeš hold ten druhý.

 

A na uplný závěr v KLDR je taky demokracie víme jak zní česky celý název téhle zkratky.

 

Tak to je úsměvné. Na faktické chyby nebudu reagovat, státní dluh je někde jinde a bezdomovci za minulého režimu logicky nebyli, protože byli uklizení ve vězeních. A pokud se týká Romů, dovoluji si poznamenat, že čeští Romové z velké většiny zemřeli v plynových komorách během druhé světové války. Byli to Romové, kteří byli součástí naší společnosti, řádně tu žili a pracovali. Během minulého režimu došlo k přílivu Romů ze Slovenska, naši současní Romové jsou potomci těchto přistěhovalců, výsledek politiky minulého režimu. Je mi z duše odporný takovýto rasismus. Existují líní Češi jako pracující a existují líní Romové jako pracující, je obludné takto paušalizovat. A mimochodem, počet sebevražd, který po revoluci výrazně klesl, je počet sebevražd dětí. To je opravdu s vykřičníkem. A vím to, protože tahle zmražená ryba s IQ pod 50 v létě udělala státnice a konečně je bakalářem.

To je celé, na nic už reagovat nehodlám, protože s fanatiky prostě není možná diskuse. Pokud je jediným argumentem zesměšnění, pokud někdo věří propagandě, pokud si neověřuje informace a pokud má dojem, že Severní Korea je ráj, tak pak je každá rada drahá. Takoví jsou někteří voliči KSČM. Chceme opravdu takové lidi do vlády? Chceme, aby vládla hrubost? Takto chceme uvažovat? Morálka zdegenerovala během let totality, dnes se s tím potýkáme. Pokud je nová morálka však to, že volíme KSČM, pak jsem nemorální a jsem na to hrdá. A pokud jsem aspoň trochu pomohla, aby někdo volil spíš demokratickou stranu, třeba levicovou, tak jsem ráda snášela to utrpení z této komunikace, ačkoli doufám, že se to už nebude opakovat.

Autor: Barbora Žilková | úterý 22.10.2013 20:10 | karma článku: 17,05 | přečteno: 1384x
  • Další články autora

Barbora Žilková

Komunisté všech zemí, vycestujte do severní Koreje

Bylo za komunismu lépe? Uvědomují si milovníci starých pořádků, že komunismus nejsou osmdesátá léta, ale také léta padesátá? Zapomněli jsme na měnovou reformu, na politické procesy, na zabavování majetku, mizení lidí, strach a nedostatek? Voláme po levném rohlíku a vyměníme ho za cenu svobodného myšlení a jednání? Pamatujeme si jako národ fronty v obchodech, nedostatek toaletního papíru a udavačství? Komunismus neskončil, protože by si komunisté řekli tak pánové, stačilo, ale protože se zhroutil, ekonomicky, politicky. Přestal být schopen nadále fungovat. Majetky, které byly před válkou funkční a po válce připadly režimu, jsou dnes zchátralé, polorozpadlé. Stát nebyl schopen se postarat o to, co nakradl, zdevastoval velké hodnoty, zdevastoval odkaz našich předků. Chceme znovu volit ty, kteří měli šanci, za 40 let mohli cokoliv a dnes chtějí zase pokračovat? Selhali lidsky, politicky i ekonomicky, proč je chceme volit? Komu se stýská, jeďte prosím do severní Koreje, tam je ten režim skvěle zachován a určitě si užijete.

19.10.2013 v 12:45 | Karma: 36,32 | Přečteno: 2433x | Diskuse| Politika

Barbora Žilková

Cesta do pekla je široká, rovná a mírně z kopce

Vyžaduje to velkou sílu a odvahu, zůstat pokorný, nepovyšovat se nad druhé a žít spravedlivý život ve světě, který zdánlivě upřednostňuje dravost a asertivitu. Jistě, každý chce být úspěšný, ale dobrý život se neměří výší sumy na kontě, ani nemovitostmi a ani počtem dětí. Měří se tím, kolik lidí člověk zranil, kolika lidem nepomohl, v kolika případech upřednostnil své sobectví před láskou k druhému člověku. Věřím, že jednou se nás na to budou ptát. Nechci chodit po rovných cestách života, když vím, kam vedou. Nechci být sobecká a dravá, ačkoli vidím, že to ostatním přináší okamžitý úspěch. Daleko podstatnější než výsledek – to jestli něco mám nebo ne, jsou cesty k němu. Je báječné mít svůj dům, své auto, oblečení či jídlo, moci jet na dovolenou, nebo si pořídit mazlíčka, ale má to cenu jen pokud je to dosaženo poctivou prací, bez korupce, beze lsti, zpronevěry nebo ubližování. Je mi jedno, kolik si nakradli druzí, mrzí mě to, ale není to motivací pro mě, abych řešila svůj nedostatek takto.

3.9.2013 v 10:00 | Karma: 15,12 | Přečteno: 978x | Diskuse| Osobní

Barbora Žilková

Křesťanství nejvíš škodí fanatičtí křesťané

Taky se bojíte mluvit s nějakým věřícím ze strachu, že se ho nezbavíte, že do vás bude lít propagandu z toho jejich školícího střediska? Že někomu dáte telefon nebo email a už se ho nezbavíte? Jsou to fanatici, kteří si myslí, že jsou jediní, kdo znají Boha a neposlouchají jiné názory, musíte jedině přijmout ten jejich. Taky se jedné takové fanatičky nemohu zbavit a naprosto chápu všechny ateisty, kteří by si o křesťana neopřeli ani kolo. My všichni ale nejsme takoví. Prosím neházejte nás do jednoho pytle.

26.2.2013 v 21:15 | Karma: 16,96 | Přečteno: 1094x | Diskuse| Společnost

Barbora Žilková

Zpověď

Zpověď je do jisté míry tajemná věc, kdo by nechtěl vědět, co se v těch zpovědních budkách děje, jaké skandály se tam vypráví a z čeho se ti zbožní lidé pořád zpovídají, jak špatní musejí být, když se tak často musí zpovídat. Oproti vžité představě, se zpovídají nejen katolíci. Pokud se bavíme o zpovědi, která probíhá mezi farářem a věřícím, probíhá to v církvi evangelické i katolické podobně. Desatero je nám osnovou.

26.2.2013 v 13:30 | Karma: 7,86 | Přečteno: 489x | Diskuse| Společnost

Barbora Žilková

Milosrdný Bůh na mě seslal nemilosrdnou nemoc

Jak je možné ctít a milovat Boha, který dopouští zlo? Bůh není zlý a není v jeho moci konat zlo, to pramení z jiného, kterého nazýváme zlým, když se modlíme modlitbu Páně. Bůh dopustil, abych onemocněla nevyléčitelnou, smrtelnou nemocí. Předtím mě však přivedl k sobě.

22.2.2013 v 15:25 | Karma: 23,17 | Přečteno: 1304x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  19:55

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  19:55

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Americký podmořský dron inspirovaný rejnokem už není jen vize, prošel testy

2. května 2024  19:28

Americká společnost Northrop Grumman dokončila testy podvodního plavidla bez posádky (UUV) s...

Jako v komunistickém Československu. Britský novinář obviňuje vlast z cenzury

2. května 2024  19:20

Velká Británie má problémy se svobodou slova, lidé se bojí říkat nahlas názory o kontroverzních...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1115x
Jsem naivní idealista, který stále věří, že pravda a láska musí zvítězit a kterého okolnosti ještě nezlomily.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy