Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vazalská smlouva s USA je předehrou k nové okupaci České republiky

Srpen 68 je jen slabým odvarem toho, co nás čeká při okupaci, ke které dala formální souhlas pětidemoliční vláda, když si v lokajském předklonu nechala vnutit smlouvu s USA

            Ladik by vlastizrádce. Skutečný kolaborant. Poslal totiž do Washingtonu zvací dopis s žádostí o bratrskou pomoc.

„Žádám vás a prosím, naši přátelé o okupaci České republiky, aby v ní nemohl už nikdy zpívat ani Nohavica, ani ten Netrebko!“ psal v tom zrádcovském dopise Ladik.

Jenže bratrská invaze pořád nepřicházela. Každý den, hned jak se probudil, se běžel Ladik podívat, jen tak na lačno, s docela prázdným žaludkem, do Mošnova, jestli tam už nepřistávají spojenecká letadla.

            Ale nepřistávala!

            Ladikovi se z toho do jeho čisté duše vkrádal smutek.

            „Zapomněli na nás! Zaprodali nás kvůli nějakému špinavému míru!“ hořekoval a jeho slzy byly tak hořké, že i čepovaný Radegast byl proti nim přeslazenou limonádou.

            Ale dnes oslovil Ladika na ulici nějaký muž.

            Přitočil se k němu a zašeptal: „Pane, nesu vám psaní!“

            Než se Ladik nadál, byl muž ten tam a Ladik držel v ruce dopis, který měl kyjevské poštovní razítko.

            Ladik zapadl do nejbližší knajpy, objednal si irskou whisky, k tomu si zapálil doutník a pustil se do čtení dopisu.

            „Milý příteli,“ slabikoval s vypětím všech sil, protože seděl z konspiračních důvodů v tom nejtmavším koutě, „dovolte mi, abych vám úvodem poděkoval jménem těch, kteří mě učinili hlavou kyjevské fašistické junty, za Váš milý a upřímný zvací dopis, který jste poslal našim společným přátelům.

            Naši přátelé se vám omlouvají za opožděnou odpověď. Vězte však, že Váš dopis v nich vzbudil velký a opravdový zájem o další osud Vaší země. Nemohli Vám však odpovědět dřív, dokud nebyly hotovy všechny plány na okupaci Vaší nádherné vlasti.

            Zkrátka a dobře, naši společní přátelé Vám děkují za Vaše pozvání a oznamují Vám touto cestu, že jej přijímají. Spolu s tím mě pověřili, abych Vás seznámil s plánem okupace Vaší země, k níž jsou nuceni přistoupit na základě Vašeho pozvání.

            Jejich prosbě jsem samozřejmě rád vyhověl, a proto Vám zasílám plán okupace, abyste s ním byl dobře obeznámen.

            Okupace Vaší země proběhne tedy zítřejšího následovně.

           

17:00 –? Anonym telefonicky informuje Petra Hájka, že o půlnoci začne vojenské obsazování České republiky vojsky NATO. Žádá o okamžité zveřejnění této informace. V 18:10 tuto zprávu zveřejní Petr Hájek na Protiproudu.

20:00 –? Americký velvyslanec v Pekingu navštíví prezidenta čínského prezidenta Si Ťin-pchinga a informuje jej o nadcházející invazi armád dvaceti zemí NATO do České republiky. Si Ťin-pching krátce po tom vydá rozkaz k obsazení východní Sibiře.

21:05 –? Na vojenském letišti v Mošnově přistane americký speciál s dvacítkou civilistů v uniformách Aeroflotu. Ve skutečnosti se bude jednat o příslušníky banderovské SBU.

21:40 –? České hranice překročí v prostoru Vejprt dva americké tanky a dva obrněné transportéry. Po chvíli se vrátí zpět na území Německa.

23:00 –? Začne ze vzduchu i ze země masivní elektronické rušení signálů českých radarových stanovišť.

23:00 –? Vojska dvaceti zemí NATO překročí české hranice. Nejsilnější vojenské uskupení složené z divizí Severní skupiny amerických vojsk v Polsku, 2. polské armády, 38. banderovské armády Příkarpatského vojenského okruhu, 11. gardové tankové armády Pobaltského vojenského okruhu NATO (asi 12 divizí podporovaných jednotkami 4. a 9. turecké letecké armády) bude postupovat na Jablonec nad Nisou, Náchod, Hradec Králové, Olomouc, Ostravu a Porubu.

V Německu bude k invazi připraveno zhruba 9 divizí (americká 1. gardová tanková a 20. gardová motostřelecká armáda, německá 7. tanková a 11. motostřelecká divize a 12. španělská pohraniční brigáda speciálně zřízená pro tuto operaci) podporovaných rumunskou 24. leteckou armádou, které budou postupovat na Prahu, Plzeň a podél jihozápadních hranic České republiky.

Jednotky Jižní skupiny amerických vojsk posílené o zesílenou 8. maďarskou motostřeleckou divizi (celkem 6–7 divizí) s 36. portugalskou leteckou armádou a gruzínskou leteckou jednotkou zahájí postup na Břeclav a Brno.

Z prostoru Užhorodu nastoupí část 38. banderovské armády doplněná slovenským 12. motostřeleckým plukem ve směru Starý Hrozenkov-Uherské Hradiště.

 Počet vojáků prvního sledu, kteří se bezprostředně účastní invaze, je odhadován na 70 000 mužů a 1 800 tanků z Polska, 35 000 vojáků a 1 300 tanků z Německa, 40 000 vojáků a 1 500 tanků z Ukrajiny; spolu s nimi přejde hranice na 20 000 mužů týlních oddílů, speciálních technických útvarů a policie, celkem se jedná o 160 000 mužů a 4 600 tanků.

00:20 –? Generál Pavel vydá rozkaz ponechat všechna vojska v kasárnách, štáby svazů a svazků povolat na pracoviště a neopouštět mírovou posádku, v žádném případě nepoužívat zbraně a poskytnout vojskům NATO na českém území všestrannou první pomoc.

01:00 –? Vazalská vláda Petra Fialy vydá oficiální prohlášení, v němž se bude omlouvat za zločiny spáchané antropologem Hrdličkou.

01:30 –? Na letišti v Ruzyni přistanou dva americké vojenské letouny, z nichž bude vysazeno několik desítek ozbrojených amerických vojáků. Obsadí hlavní letištní budovy, z nichž vyženou letištní personál a čekající cestující.

02:00 –? Bude zahájena letecká výsadková operace. Na letišti v Ruzyni budou přistávat s minutovými intervaly dopravní letadla s vojáky elitní americké 7. gardové výsadkové divize vyzbrojenými i tanky a obrněnými transportéry. K určeným cílům výsadkáře navádějí pracovníci amerického velvyslanectví.

02:15 –? Jsou přerušena veškerá telefonní spojení mezi občany a Institutem Václava Klause.

09:00 –? V jižních Čechách se spojí jednotky postupující z Německa podél západních hranic z České s oddíly, které vyrážejí z Užhorodu přes Slovensko a jižní Moravu. Česko se tak ocitne sevřené v obrovských kleštích.

12:00 –? Šest zemí (KLDR, Bělorusko, Sýrie, Niger, Mali, Somálsko) požádá o svolání Rady bezpečnosti OSN.

23:40 – Čtyři americké tanky obsadí rohy Václavského náměstí, ulice Politických vězňů a Opletalovy ulice. Před budovou ÚV KSČM zastaví deset vozů s okupanty, kteří následně obsazují všechna pracoviště, vypínají dálnopis a zakazují zvedat telefony. Na předsedkyni KSČM s. Kateřinu Konečnou budou hodinu mířit samopaly.

24:00 –? České televizi bude předána výzva vojenského velitele Prahy gen. Zalužného o zákazu vycházení od 22:00 do 05:00

            Takový je, milý příteli, plán invaze do Vaší vlasti.

            Líbá Vás a na brzkou shledanou se těší Váš oddaný přítel, Volodymyr Zelenskyj., v.r.

            P.S. Mě platí v dolarech, beru každého patnáctého v měsíci. A Vy?“

            Ladik dopis dočetl a úlevou si oddechl.

            „Nezapomněli na nás!“ vydechl a jeho slzy už nebyly hořké, protože slzy radosti a štěstí nejsou nikdy hořké, ale sladké jako to nejčistší polonium, které se proto dává do čaje, že je tak slaďoučké.

 

Autor: Karel Trčálek | pondělí 21.8.2023 16:47 | karma článku: 17,86 | přečteno: 354x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Atentát na Heydricha byl nezodpovědným hazardem válečných štváčů v čele s Benešem!

Atentát na Heydricha byl jako hašení požáru plamenometem. Český národ se po něm ocitl na pokraji záhuby, a za to, že vůbec přežil, nevděčí falešným hrdinům z krypty, ale Hitlerově velkorysosti a jednoročnímu prof. V. Klausovi...

2.6.2024 v 16:10 | Karma: 21,62 | Přečteno: 352x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Co, proboha, sleduje Česká televize uvedením pořadu „Ján Kuciak - vražda novináře“!?

Co může jiného sledovat naše ČT Brusel uvedením tohoto dokumentu po atentátu na demokratický zvoleného slovenského premiéra Fica než zase nějako liberální levárnu?

28.5.2024 v 12:21 | Karma: 25,68 | Přečteno: 687x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Skončete tu podělanou válku, pane Paroubku

Pokud někdo může konečně ukončit tu podělanou válku, kvůli které musí nebohá Severní Korea chrlit munici, aby se napadené, Rusko ubránilo agresi NATO, pak je to pan Jiří Paroubek...

27.5.2024 v 12:19 | Karma: 27,10 | Přečteno: 497x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Česko je mistrem světa v hokeji, i velkou zásluhou Fialy

Když jsem před třemi týdny viděl českou reprezentaci na Českých hokejových hrách, bylo mi jasné, že se můžeme stát mistry světa jen stejným podvodem, jakým se k moci dostala pětidemolice. A tak se taky stalo...

27.5.2024 v 9:52 | Karma: 24,54 | Přečteno: 582x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

A přijde nový a mladý, a tenhle plukovník Foltýn se už nezakecá, vážení!

„Všechno skutečné je rozumné a všechno rozumné je skutečné,“ tento Hegelův citát by se měl stát mottem této „Kanceláře pro uvádění kroků vlády na pravou míru“ pod velením plukovníka Foltýna

26.5.2024 v 17:34 | Karma: 22,36 | Přečteno: 393x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Rusové poprvé nasadili novou houfnici. Malva pálí na charkovské frontě

3. června 2024  10:34

Rusko v bojích na Ukrajině zřejmě vůbec poprvé nasadilo svoji zbrusu novou houfnici 2S43 Malva....

U Eiffelovky leželo pět rakví. Francouzi padlí na Ukrajině, stálo na nich

3. června 2024  10:28

Zaměstnance nejznámější pařížské památky v sobotu ráno vyděsil podivný nález. U paty Eiffelovy věže...

„Kritiku snesu, ale vím, kde bydlíte.“ Generálporučík Řehka glosuje armádní dění

3. června 2024  10:25

Náčelník Generálního štábu armády ČR Karel Řehka na sociální síti X nahrál video, které má sloužit...

Nerudová vstoupila do hnutí STAN. Čelí nechutné kampani, řekl Rakušan

3. června 2024  8:52,  aktualizováno  10:20

Danuše Nerudová vstoupila do Hnutí STAN. Vít Rakušan to oznámil na tiskové konferenci, která měla...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 2980
  • Celková karma 24,46
  • Průměrná čtenost 859x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik