JK

J16a62n 85K40y58š71k39a

27. 5. 2024 10:46

Ta logika příčinných souvislostí je neúprosná: Za naše vítězství skutečně může nás "ukrajinský" premiér Fiala. To nepopře ani pan Nožička. Kdyby hrála russká sborná komanda, byli bychom nejlíp druzí.

Pane premiére Fialo, děkujeme. Díky vám jsme po 14 letech zase mistry světa v ledním hokeji. Ať žije Pragano!!! Kdo neskáče není Čech.

JK

Ruská reprezentace by obsadila první, druhé i třetí místo, žádná jiná země by se na stupeň nedostala. V tom souhlasím s panem Nožičkou, na mistrovství prostě chybí hráči s obrázkem putina na hrudi.

Foto

Protože nikdo není povinen číst před každým článkem Karla Trčálka blogy jiných autorů na tomto serveru, lze se domnívat, že Karel Trčálek vyjadřuje své originální myšlenky a jeho texty podle toho vnímat a hodnotit. Platí to i o tomto článku. Pokud ale pan Trčálek reaguje na článek někoho jiného, bylo by fér to v úvodu či závěru uvést, aby nebyli čtenáři uváděni v omyl, neboť, znovu opakuji, nikdo není povinen číst články všech, aby se dopátral toho, jestli pan Trčálek napsal takříkajíc originální téma, nebo reaguje na původní téma někoho jiného. A protože takové upozornění v článku není, považuji za naprostou zvrácenost a nehoráznost obsah jeho věty "při vědomí toho, jak nečistým způsobem jsme tohoto vítězství dosáhli, totiž posíláním zbraní na Ukrajinu, mě takové vítězství, stejně jako každého slušného a čestného člověka, může sotva těšit".

KT

A pan Stejskal!

Vám se člověk opravdu nezavděčí...

JP

zoufalý nožička, kvůli druhému odstavci ve svém blogu zamotal do toho švýcarského Fialu

JV

Pan Nožička přiložil další polínko na hromadu svojí malosti.

KT

Nachytal ses Jirko, co?

Sedl jsi na lep, že?

Napiš mi ještě sem něco, moc Tě prosím, nějaký šleh!

  • Počet článků 2991
  • Celková karma 24,01
  • Průměrná čtenost 858x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik