Paní Lhotská nám při „odhalování“ pirátských lží tak trochu lže

Paní Lhotská se pokouší ve svém článku odhalit pirátské lži. A dopadá to jako vždy v jejím případě. Tak nějak komicky, jako když dotační podvodník volá chyťte dotačního podvodníka... 

Volby se blíží, panu Babišovi tak trochu teče do bot a tak má pí Lhotská plné ruce práce s dokazováním, že jsou Piráti, na rozdíl od pana Babiše, naprostí a totální lháři.

            Zatím to účelem spíchla, samozřejmě v dobré víře, článeček, v němž dokazuje, že Piráti jsou, na rozdíl od pana Babiše, lháři a dokazuje to tím nejlepším možným způsobem, tak jak se na pí Lhotskou sluší a patří, totiž tím samým lhaním, ze kterého tak náruživě obviňuje Piráty.

            Jak příznačné, jestli to opravdu nebude nějaké spiknutí proti panu Babišovi!

            V našem milovaném životním prostoru samozřejmě koluje spousta hoaxů, profesionálně zhotovených, jejichž cílem je nařknout Piráty ze všech možných nepravostí, osobně mi to připomíná Ficovu negativní kampaň v nedávných slovenských volbách.

            Proč ne, politický boj byl vždy svinstvo, ale působí to nanejvýš komicky, když se paní Lhotská, zkušená manipulátorka, prezentuje jako bojovnice za pravdu.

            „Piráti při vyvracení lží piráti mlží, kličkují, manipulují a někdy i bezostyšně lžou,“ tvrdá pí Lhotská, aby ve svém článku dělala totéž, že, pí Lhotská.

            Tak například naší půvabné nádobě ctnosti a pravdomluvnosti nic nebrání vydávat tweet nějakého pirátského poslance, kterým v jakési diskuzi vyjadřuje svůj názor na zdanění nemovitostí (ano, jistě je to jedna z možných variant, jak řešit spekulativní nákupy bytů) za oficiální programový bod Pirátů, nebo jako rovnou za hotovou věc, která určité nastane, když Piráti vyhrají volby.

            Samozřejmě nemůže chybět poznámka o migrantech, kdy paní Lhotská pirátský důraz na jasné stanovení pravidel legální migrace prezentuje jako pozvání pro migranty, což samozřejmě evokuje výkřik: „A tož ti Piráti, ti chcú, aby v našich bytoch bydleli uprchlíci!“

            A pokud pí Lhotská tvrdí, že Bartošovo pózování s vlajkou Antify je totéž, jako by nacista pózoval s vlajkou nacistické Třetí říše, jde o přirovnání hodně nevystižné, výstižnější by bylo, kdyby paní Lhotská napsala, že je to totéž, jako kdyby se Babiš zahalil do vlajky Pirátů, protože, jak z článku pí Lhotské vyplývá, největším Pirátem je vlastně Babiš…

            Ale aby mi bylo rozuměno, nijak pí Lhotskou nezatracuji.

            Nikdo ji samozřejmě nebrání, aby volila někoho jiného než Piráty, jakož ona sama samozřejmě respektuje, že Piráti ve svobodné politické soutěži prezentují svůj program, který může někomu konvenovat, nebo taky ne, paní Lhotská jistě nechce Piráty nějak dehonestovat, o tom jsem pěsvědčen, jde jí jen a jen o pravdu.

            A taky musím přiznat, že stejně jako pí Lhotská si i já rád a často pochutnám na inovativním toustovém chlebu z pekáren pana Babiše a tak už se velmi těším na její další článek, v němž bude, jak předpokládám stejným způsobem odhalovat lži pana Babiše.

            Třeba tu, že do konce června bude naočkována většina obyvatel České republiky…

            Směle do toho, paní Lhotská, držím Vám, palečky i ušní lalůčky!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 15.7.2021 10:18 | karma článku: 22,95 | přečteno: 770x