Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M77a80r92t82i15n 68Š69u50l63c

15. 7. 2021 15:43

No, vy se často rafinovaně skrýváte za masku klauna, který si může ve svých humoristicko-ironických příspěvcích účelově žonglovat kdečím aniž by mohl být označen za lháře (Vždyť je to přece jen sranda a nadsázka, že?;-))

Tentokrát jste poněkud zvážněl. Přihlásil jste se Pirátům a ukázal, jak moc je to pro vás citlivé téma ..

Zaměňovat veřejný názor pirátského poslance za oficiální názor celé strany je opravdu nepřesné ....ale když podobné směšování je tak běžné a všudypřítomné!;-D Ať už jde o strany (hlavně takové jako SPD nebo Trikolora) nebo o celé země.

A to jsem si nevšiml, že by vám obecně tenhle jev vadil.. že byste ho vůbec kdy zaznamenal;-)

Nicméně to podstatné o Pirátech je to, že jsou to v podstatě reinkarnovaní komunisté (samozřejmě oni sami si to vůbec neuvědomují). Jiný název, moderní image a rétorika ale ideály, myšlení a další charakteristické prvky naprosto stejné .. naprosto. Samozřejmě mluvím o podobě s těmi původními, ještě nadšenými a zapálenými (řekněme prvorepublikovými nebo poválečnými) komunisty, "kteří to ještě mysleli upřímně" a přinášeli zdánlivě pokroková témata a vidění..

Podobně jako komunisté primárně neřeší jak hodnoty tvořit.. nýbrž jak je rozdělovat a přerozdělovat ..a jak na to celé dohlížet.. a nekompromisně odhalovat a trestat jakékoli nepravosti .. a postupně se tak vzdalovat původním ideálům..

Tohle pochopitelně není žádný pravdivý nebo lživý fakt .. ale je to taková "obecná pravda", kterou zkušení vnímají;-)

7 2
možnosti
KT

Kdo dnes řeší, jak vytvářet nějaké hodnoty? (A co jsou to dnes vlastně ty hodnoty, "data" v mobilu, za která platíme jak mourovatí?)

Jde jen o to, že paní Lhotská nikdy nic takového nenapíše o ANO, ačkoliv největší Pirát, a to doslova, je Babiš?

3 2
možnosti
JZ

Zasloužená vtipná karma R^:-)

2 1
možnosti
JK

Babiš má bobky, Šlachtovo "ANOBéčko" neplní plán, Okamuru tutově nenahradí a vůbec to vypadá bídně (za ty prachy). Piráti začínají počítačově a mediálně vzdělávat důchodce a vzdělaný volič je vždy vůdcova smrt (politická). Dokonce i nasazení Lhotský je kontraproduktivní, ten tendenční styl byl odhalen. Je to prostě v pytli, na flek na Hradě zbývá pořád ještě: https://www.zemancountdown.cz/ . Prostě se letos nedaří.

2 1
možnosti
JV

Kritizujete paní Lhotskou za lež ale úplně klidně jí vkládáte do úst hned několikrát obhajobu Babiše ačkoliv v jejím článku o něm není ani písmeno. Trošku manipulativní, nemyslíte?

11 2
možnosti
JK

Ne, je to jasný program antipitát, nic jinýho Babiš neumí.

3 1
možnosti
PN

P83e62t62r 29N80e19d11v52ě90d

15. 7. 2021 12:37

10,7 milionů obyvatel Česka minus 1,5 milionů do 14 let = 9,2 milionů vhodných k očkování. Cca 30% se očkovat nechce( jo, to je svoboda;-D), což je 2,76 milionu lidí. Na to očkování nás zbývá tedy 6,44 milionu. Na konci června kompletně naočkováno 4 miliony lidí. Tedy většina z těch, kterých o to stojí. Takže jako obvykle tak nějak lžete Vy, pane autore. Navíc když Babiš odhadoval, respektive doufal v 5,6 milionu očkovaných, těžko to mohl slibovat, že? A přesněji řekl: „Očkujeme na maximum možného a je velká naděje, že do konce června budeme mít naočkováno víc než 5,6 milionu našich spoluobčanů. Doufejme, že naočkujeme všechny zájemce nejpozději do konce srpna,“

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-ockovani-vakcina-zajemci-nejpozdeji-do-srpna-cesko-covid.A210422_132921_domaci_mkop

2 2
možnosti
JK

Nemáte započítány ty co se očkovat nemohou, co odjeli do zahraničí, ti co umřeli, ti co se zvencli a změnili názor. To by bylo, aby to nedalo 80%, a to je plnění plánu na 114%, jako za komuny, protože plán byl 70%. Tím pádem jsme už na požadované proočkovanosti a náš národ je imunní. Uvolňují se tak veškerá opatření, bude hromadné pálení roušek a už nikdy si ta čínská smrt na nás nepřijde.

Omlouvám se, nemohl jsem to nechat jen tak nedodělané a použil taktiku ministryně financí při aplikaci makroekonomických čísel.

Je to paradox, na jednu stranu se musí prokázat, jak výborně vláda zajistila proočkovanost obyvatelstva a na druhou stranu se nesmí povolit v restrikcích, aby nám lůza nezvlčela, aspoň do voleb.

Počítám s variantou "zázračný vir", který se bude šířit nadzvukovou rychlostí a zastaví ho jedině třetí, možná i čtvrté očkování (podle skladové zásoby). To už bude možné zavést očkování povinně spolu se zřízením centrálního očkoúřadu a očkovacích hlídek, které nudou rebely odchytávat na ulici a poutat na očkovací křesla, už aby to bylo. Dlouho jsme čekali naposled chodila PSVB.

1 1
možnosti
JK

J11a58n 85K56y67š31k44a

15. 7. 2021 11:05

Výborně, taky mi pí Lhotská pije krev jak pijavice z Transylvánie. Ale že bych jí kvůli tomu držel ušní lalůčky, to zas ne, to nikdy.

2 1
možnosti
JK

Výborně napsáno. Přesně jste vyjádřil, jak to cítím i já. Dík.R^

6 5
možnosti
  • Počet článků 2978
  • Celková karma 24,41
  • Průměrná čtenost 859x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik