Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tak já ti už zase mávám ty,ty,ty... ničemníku úředníku-politiku.

Že na šibaly platí jedině šibačka, jsem pochopil už v roce 2006 díky jednomu z nich a pro změnu na postu premiéra mi bylo určeno to také zkusit dokázat. Stalo se a s povrchností v tisku běžnou pak byli čtenáři informováni o bezprecedentním napadení váženého občana. Občana váženého samým prezidentem a lidmi kolem něho kteří mu takto radí - jak se později ukázalo.

Bylo mi předurčeno pochopit, že i vážená osoba ŠIBAL není nikdo jiný než Šílený Igborant a Bezostyšně Arogantní Lumpenaparátník, paralyzující ve svém bůsledku podstatu demokracie všude tam kde se sám nachází a navíc chrání stejně všehoschopné kolaboranty, osoby fatálně zasažené Bezbřehostí Sobeckosti Ega - BSE. Signifikantní-příznačné pro tuto kohortu spřízněných úředníků bez ohledu na jejich stranickou příslušnost je, že sami začínají vnímat tíži reality až při dopadu na jejich vlastní bedra.

Jako občan jsem o to musel pochopit a neustále tvrdím, že zákony platí i pro mne, platí-li také pro ty kteří mi mají garantovat jejich naplňování. Pokud tomu tak není - a je-li to samozřejmně prokazatelné - necítím se pak být také  vázán žádným dalším rozhodnutím v téže věci, protože považuji za hloupost platit škody zaviněné hloupostí jiných a navíc stále ještě velmi dobře placených ničemů. Žádný normální člověk si nemůže dovolit vstoupit do sporu předem prohraného,  sporu který je takovými zas veden za nemalé státní peníze a nehrozí jim že budou vymáhány tak, jako nyní straší už i pan Nečas.

Je-li mi takovými charaktery s funkcemi vnucován hazard - v hazardu jde zpravidla o všechno -  musí počítat také s tím, že se už ani u mne nebudou moci odvolávat na platné zákony až se jim to zase hodí a to i v případě, že i státní zástupce jim vše  opět pomůže zakrýt. Tedy také takovému státnímu zástupci musí jít o všechno, když i on neví že dokumenty - šlo o výpovědi vyžádané úřadem a učiněné na půdě úřadu - musí být podepsány a pokud nejsou, musí být schopen určit okruh odpovědných za vzniklé škody bez pomoci frašky zinscenované před soudem a soudce který je na to zřejmě stejně.

Žádosti aby záznam jednání soudu mi byl vydán nebylo vyhověno a fraška mohla proběhnout podle předem známého scénáře. Když takoví činitelé i po upozornění ignorují zákon a následek zaměňují za příčinu aby pomohli krýt kamarádíčkům důsledky jejich fatálních neznalostí a vědomě pomáhají situaci přitvrdit podporou podání trestního oznámení, podporují korupci, pak se také stávají osobou KSINDL.

Nikdo se nemůže cítit být poškozen označením výrazem osoba KSINDL, je-li tím jasně řečeno že je osobou zásady Kvalifikace Systematicky Imitující, nebo Ignorující, či dokonce Inzultující Nedostatkem Dovedností a Lidskosti (KSIIINDL), je-li navíc takový právně vzdělán a ještě s funkcí, na které má právě on sám takový šlendrián potírat. Miloš Zeman vyjádřil procenty velmi přesně, jak lze z ukradené částky zřejmě uplatit úředníka, policistu i soudce tak aby i zloděj sám nebyl škodný jde-li o miliony a jak směšně by dopadl zlodějíček "detailista" uplácející z pár ukradených tisícovek.

Na řeči o tom že "moje slovo platí" (viz. starosta Péťa a další) jsem přímo alergický, když vím a argumentuji že mám nárok na zápis o obsahu jednání "a to i v případě. že dotyčnému daná oblast přímo nepřísluší". Každý si vzpomene na další obsahy zveřejněných nahrávek s tvrzeními, dokladujícími že není pravdivé nic z toho, co nemůže být současně také na papíře a podepsané, zvláště když kterákoliv ze stran o to požádá jak současně uvádí zákon, z něhož citovaná pasáž ani po opsání do Organizačního řádu zamýšlené organizace jejího vedoucího a jeho osobní podpis pod ní k ničemu nezavazuje?

Co na to rádcové kolem pana prezidenta?, když dokázali i takového šibala navrhnout a ústy pana prezidenta nechat navrhovat do funkce ombudsmana i s vědomím že už byl jednou  "praštěný" a právně pro takovou funkci zcela nevzdělán?

Když jsem v roce 2006 poslal premiérovi Paroubkovi nástroj lásky býka na nehodného úředníka, jinak nedílnou součást tvrdého protikorupčního programu jak inzeroval sám pan Langer, bylo to o Velikonocích a tak jsem na zmíněný bejkovec zavěsil vajíčka na stužkách. Dnes v předvečer stávkou vyjádřené nespokojenosti vládě a panu premiérovi Nečasovi navrhuji vyrobit si stejná mávátka, s tolika stužkami na nichž budou napsána jména politiků, kterým by dotyčný už neváhal "domluvit" i za tu cenu, že bude souzen a cítí se být v právu a takové právo si tak odhodlaně a razantně také dokáže ubránit.

Profesor František Janouch na konferenci "Vyměňte politiky" na VŠE v Praze vysvětlil jak kroužkováním se podařilo radikálně obměnit vládu a vyjádřil navíc i potřebu uplatnění negativního "kroužkování" politiků o nichž se zmiňuji výše. Myslím, že tomu odpovídá můj návrh: Do zítra donést nebo doručit stávkovému výboru na bejkovci nebo klepačce na koberce, nebo také na prutech podle vzoru Jiřího Menzela připevněné stužky se jmény takto osobně vyjádřené nepřijatelnosti  politiků tak, aby nebylo pochyb že jde o doložitelná tvrzení - nikoliv bezdůvodné napadání - rýsuje se nám tu ono zmíněné negativní "kroužkování".

Pokud by se tento návrh podařilo do zítra rána  ještě zrealizovat, nemuselo by docházet ani k násilnostem a takoví lidé by mohli být včas odejiti, aniž by byo třeba bránit případnému bití.

Od původně zamýšleného zveřejnění příslušné demonstrační fotografie upouštím a odkazuji tak případné zájemce na mé předešlé články, kde jsem ji už použil.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Sámek | středa 15.6.2011 21:19 | karma článku: 7,87 | přečteno: 992x
  • Další články autora

Jiří Sámek

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako politické homeopatikum.

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako homeopatikum, k potírání BSE ve správě věcí veřejných. „Musíte věřit všemu a zároveň nevěřit ničemu“ „ a vůbec to nejdůležitější na tom je to - v žádném případě to nesmíte poplést“. Ocenění hloubky této myšlenky ing.Jiřího Janči, když podstatu získávání svých zkušeností v léčitelské praxi popsal takto, nemusí každý pochopit napoprvé.

28.4.2011 v 11:06 | Karma: 7,12 | Přečteno: 1084x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Rozpčtovou neodpovědností, egoismem execírek exekucemi k exitusům?

Přesněji vyjádřeno: S vládami rozpočtové neodpovědnosti, absencí lidské empatie, přemírou egoismu execírek exekucemi, také POVL - Politicky i Odborně Vyšinutí Lumpenaparátníci sobě přivodí exitus.

10.4.2011 v 8:16 | Karma: 12,40 | Přečteno: 595x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Sazce chybí 100 milionů a stát nemá ani na úvěr dvě a půl miliady?

Stát ochotně vynakládá na volby vždy nenávratně okolo miliardy korun, ale 2,5 miliardy na získání vlivu v účelově vytunelovaném podniku SAZKA nemá?

16.3.2011 v 11:20 | Karma: 15,57 | Přečteno: 1368x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Jeden kozel zahradníkem už nestačí? - Budou tedy dva?

Nepředjímám tímto zlomyslně špatné následky podle mne nesprávné realizace výsledků voleb a nemíním tím snad čtenáře ani vybízet k navozování pocitu vždy zhrzených představ.

2.6.2010 v 23:00 | Karma: 6,27 | Přečteno: 981x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

V rozhodujícím zápasu byl Nečas hned druhý a Paroubek předposlední?

Po těžkém předvolebním zápasu vyhrál odpočinutý pan Nečas a systematicky okopávaný pan Paroubek byl zas až „předposlední“. Prostě nic neobvyklého pod sluncem - jako v hokeji - volby skončily a i přihlížející si s ulehčením řekli: „Konečně zas víme na čem jsme“. Tak jak téměř polovina voličů bude mít radost, zbytek může být zklamán, ale chleba o dvou kůrkách si budeme dál platit bez rozdílu.

31.5.2010 v 13:14 | Karma: 7,22 | Přečteno: 1403x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

Turisté si zajeli do Afghánistánu. Střelci část Evropanů povraždili i s průvodci

18. května 2024  17:57

Neznámí ozbrojenci v pátek večer v provincii Bámján v centrální části Afghánistánu zabili tři...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Putin chce zmrazit válku a obnovit mírové rozhovory. Ne se Zelenským

24. května 2024  14:15,  aktualizováno  19:33

Je potřeba obnovit mírové rozhovory, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin. Jednání ale podle...

Soud v Haagu nařídil zastavit ofenzivu, Izrael vzápětí v Rafáhu bombardoval

24. května 2024  15:41,  aktualizováno  19:14

Mezinárodní soudní dvůr (ICJ) nařídil Izraeli zastavit ofenzivu ve městě Rafáh v Pásmu Gazy a...

Zemřel autor dokumentu, v němž jedl měsíc pouze jídlo z McDonald’s

24. května 2024  19:01

Americký dokumentarista Morgan Spurlock, kterého před 20 lety proslavil experiment, při němž se...

Soros, dárky a zájem o domácí témata. Jak Češi prožívají kampaň k eurovolbám

24. května 2024  18:51

Kolotoč předvolebních mítinků dorazil v pátek v poledne i na kladenské náměstí Svobody. Černobílé...

  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik