Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

10. 4. 2011 10:46
mno jo

tak kdybychom konstatovali, že vlastně každý podnikatel, který davá úplatek, ho dává, "l ze svých,legálně nabytých a nepochybně tedy i řádně zdaněných peněz .... tak je to vlastně všechno Oukej......:-)

 

0 0
možnosti

3lipy

10. 4. 2011 8:26
Nečase bych nechala na pokoji,

ten je jeden z mála, který má čisté ruce. Jen nechápu jeho loajalitu k tak zdiskreditované straně...

0 0
možnosti
B

Bezkyd

10. 4. 2011 8:45
Re: Nečase bych nechala na pokoji,

Jak můžete o někom, kdo kryje zloděje říkat, že má čisté ruce? Pan Nečas je předsedou ODS a to placeným. Peníze z fondu měly jít do kasy ODS - ale podle Vás by si pan Nečas vzal svůj plat jenom z peněz, které ODS nabyla legálně. Navíc pan Nečas i kdyby měl čisté ruce, nemá zrovna čistá ústa. Je to dva roky, kdy nazval skupinu otců, kteří protestovali proti obsazení postu ředitelky  Úřadu  mezinárodně právní ochrany dětí feministickou advokátkou Lenkou Pavlovou blokádou MPSV, vedeného Nečasem. Tehdy je nazval sexisty a násilníky. Ani ne za rok byla Pavlová odvolána, protože Úřad zcela rozvrátila a mezitím jí byly odebrány vlastní děti, protože neplnila rozhodnutí soudu. Omluva nikde. Kdy už lidem dojde, že kdo lhal jednou, v další funkci se nezmění? Ať si, psychopati, hrají tyhle hry mezi sebou, ale ať do nich netahají ostatní občany. Já se držím zavedeného: Kdo lže, ten krade. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik