Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč pan Julínek a nejenom on chce ještě do sněmovny? - Reakce

Reaguji na příspěvky s vědomím, že pan Julínek není jediný komu mé výtky padají na hlavu. Třebaže soubor mých reakcí na článek jsem nemohl uveřejnit k diskusi před volbami –  

ani volební výsledek na jejich platnosti dnes nic nemění.

Ad Každá obec …

Souhlasím, že každá obec může mít svého blázna, ale ze zásady je já sám nevyhledávám k diskusi.

V tomto případě tipuji, že jste nejspíš potrefeným úředníkem, nebo soukromým psychologem, kamarádem potrefených a buď zneužíváte svého postavení k obhajobě tak neomluvitelného, nebo vás mají v hrsti a víte že můžete přijít o existenci, když neuděláte to, co je po vás žádáno.

Ať za peníze, nebo zadarmo protože „velký bratr na vás možná vidí“, obojí dělat je hnusné, zvláště když se to týká i dětí.

 

Ad Nemám pravdu … ?

      Vůbec mne netěší co mohu říci o konkrétních lidech tedy funkcionářích, hlavně z ODS. Usiluji stále o nápravu hrubých úředních pochybení a nikomu nebráním aby se ještě do parlamentních voleb více namočil.

Proto jsem reagoval už článkem „Proč bychom měli zabraňovat ODS a jiným v návratu?“. Vadí mi, že oslovení neodpověděli a ani po urgenci nekonali včetně paní „au, au“ Kateřiny.

Jistě není šťastné že si pan Julínek jako ministr a ostatní v ODS z titulu zastávaných funkcí nedokázali najít čas na zásahy, které neuplatnili ani proti distribuci léků z kategorie sekond- hand a všem netečně přihlížejícím nevystavili osvědčení, které tedy nutně dostává i on sám.

Kdo všechno to začal ví jistě i ministr a že nekonal v zájmu pacientů - je on ještě doktorem?

Autora je-li soudce, pak s touto filozofií by jistě i Zelenka přesvědčil tím že nezabíjel, ale přilepšoval pacientům pro jejich dobro a kdyby jako majstrštyk dodal – že stejně by stejně jednou umřeli – jsem nevinen, asi by se mu autor za justici i omluvil?

Nesoudil jsem bezprostředně ani paní Součkovou ani pana Ratha. Způsoby jak obejít ministra jsem už tehdy tušil a o to větší očekávání jsem vkládal do dopisu k rukám pana Julínka.

Očekával jsem, že pan Julínek tuto špínu odmítne krýt a všem, třeba i Rathovi umyje hlavy.

Že pan Julínek vzal ihned pod ochranu Michala Pohanku z ČSSD mi už nebylo divné a s tímto vědomím si přeji opět i na chvíli, nástup pana Ratha do funkce, když nápravu nezjednala ani paní senátorka Filipiová, aby také ukázala zdali věděl, nebo byl odstavován. Proto jsem potom psal článek „ODStraní SAVO hravě všechny s máslem na hlavě?“.

Nezbývá mi než se chovat tak, abych sám získal přístup k těmto materiálům a sám si vybíral s kým mohu ještě jednat a kdo do správy věcí veřejných už nepatří a vidět ho v ní nechci.

To jsou všichni ti, které obecně mohu nazvat vyprázdněnými politiky a vím jak to dokázat.

Na funkci je dobré ctít heslo: „Co řeknu to sedí, protože bych nerad seděl za to co řeknu.“.

 

Ad   Autor je nesvéprávný?

        Je mi hloupé na toto téma opakovat otázku, proč se nepodepisujete a proč nepodepsané dokumenty zřejmě nevadily – když se to hodí – ani na Úřadě pro ochranu osobních údajů.

Také vám (všem mým kritikům) nepřijde divnější psát místo (a) znak (&) ve slově m&so, nebo t&tr&nk&? Z nápisu na tričku „Pjekně skurvená práce“ nebo „Použíte druhý vchod“ vyplynou už soudnému člověku všechny potřebné informace bez jakékoliv diskuse s takovými jedinci.

Opravdu kouzelné je vidět „úředního šimla“ který zkoumá stížnost - nepodepsaný papír – a vůbec mu nepřipadne trapné že se dívám jak jen hltá nepotvrzené a neprověřené údaje z cáru papíru, který z principu nemůže jako studovaný ekonom či právník považovat za dokument.

Jste také úředník postižený BSE (Bezbřehá Sobeckost Ega) nebo přímo aktivista v té věci?

Psal jsem už, že v takových situacích se neschovávám, i kdybych měl hodit jen vajíčko.

Mě stačí pro napití i nealko a přitom vám zazpívám i písničku – Lidičky já mám rád pivo.

Dokážete to také, pokud se jen nevyžíváte v psychopatologii a máte-li na veřejnou diskusi?

 

Ad  Blog je zdlouhavý a nezáživný …

       Podstatné i o panu Rathovi jsem vyjádřil výše a jsem přesvědčen, že zavedením české uličky i v parlamentu – a případně i pro pochopení vám to i zazpívám – se ti inteligentní nebudou bát v něm pracovat i pro mne a s pomocí KSPD (Každý Směle Proti Darebáctví) nebo ještě výstižněji KSPD (Každodenní Svědomitou prací Předcházím Defenestraci) a pomocí slušných voličů z kategorie VIP (very important person) se rychle vyčlení podtřída VIP (Vyžírkové Investovaných Prostředků) a VIP (Vyžírků Instalovaných Pochutin) atd..

Dáváte-li ale po třetím řádku přednost pivu před svědomitou úvahou, přeji vám i moře piva.

 

Ad  Imunita poslanců a senátorů …

      Všechno jednou skončí, tedy i imunita, která by se na osobní selhání už neměla vztahovat, natož ji ještě záměrně prodlužovat.

V každém případě takových podezření, se jí jen frajer dokáže včas zříci a to jsem si nevšiml.

 

Ad  Mmedikace

Pan Julínek léky nevyrábí, ale že má kolem sebe i dnes lidi, přes které i on mohl „ovlivňovat“ případnou preferenci lékových přípravků i s jejich cenou, je nesporné.

Přitom i léky s identickým složením od různých výrobců i cenou mohou různě působit a to pozná jen lékař ke kterému musí lidé mít možnost chodit tak, jak se cítí a neplatit za to, že pacient lékaři umožní průběžně hodnotit kvalitu podaných léků a jejich účinků na uzdravení.

Jen lékaři patří právo rozhodovat, který lék a proč podává pacientovi pro efektivní návrat práceschopnosti a zdraví. Diskuse o tom jaké léky podávat i jejich cena není pro pacienty.

Chtít diskutovat s lékařem je pitomost, pokud nesděluji úlevu, nebo pocit zhoršení stavu.  

Nikdo jiný než lékaři nemohou ovlivnit efektivitu investic vynakládaných na léky státem.

Beztrestné prodávání závadných potravin, stejně jako zdraví nebezpečných výrobků ale i zbytkový obsah léčiv v upravované – tedy nedokonalou technologií ošetřené - vodě, zase strategicky připravuje terén pro odbyt dalších výrobků, dalších přípravků léků v budoucnu.

Vulgárně řečeno, jsme inventářem této společnosti – státu, ale nikomu z nás (stát jsme my) nesmí být dovoleno hazardovat se zdravím nic (how-know) netušících lidí a za tím účelem zatajovat komplexně smysl (know-how) prosazovaných reformních kroků Julínka i s dopady.

Nikdo není nenahraditelný a odvahou Julínka chtít zpeněžit (co za to) si sám investici práce ministra do reformy zneuznané pádem vlády u nastupující kolegyně, odkrývá pouze podivný vztah k odpovědnosti jím uplatňované vůči všem podřízeným v celém rezortu zdravotnictví.

Je signifikantních hned několik důvodů, proč Vás páni kritici už ani tohle ještě netrklo?

 kspd.samek@seznam.cz

Autor: Jiří Sámek | pondělí 8.6.2009 16:44 | karma článku: 6,11 | přečteno: 708x
  • Další články autora

Jiří Sámek

Tak já ti už zase mávám ty,ty,ty... ničemníku úředníku-politiku.

Že na šibaly platí jedině šibačka, jsem pochopil už v roce 2006 díky jednomu z nich a pro změnu na postu premiéra mi bylo určeno to také zkusit dokázat. Stalo se a s povrchností v tisku běžnou pak byli čtenáři informováni o bezprecedentním napadení váženého občana. Občana váženého samým prezidentem a lidmi kolem něho kteří mu takto radí - jak se později ukázalo.

15.6.2011 v 21:19 | Karma: 7,87 | Přečteno: 992x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako politické homeopatikum.

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako homeopatikum, k potírání BSE ve správě věcí veřejných. „Musíte věřit všemu a zároveň nevěřit ničemu“ „ a vůbec to nejdůležitější na tom je to - v žádném případě to nesmíte poplést“. Ocenění hloubky této myšlenky ing.Jiřího Janči, když podstatu získávání svých zkušeností v léčitelské praxi popsal takto, nemusí každý pochopit napoprvé.

28.4.2011 v 11:06 | Karma: 7,12 | Přečteno: 1084x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Rozpčtovou neodpovědností, egoismem execírek exekucemi k exitusům?

Přesněji vyjádřeno: S vládami rozpočtové neodpovědnosti, absencí lidské empatie, přemírou egoismu execírek exekucemi, také POVL - Politicky i Odborně Vyšinutí Lumpenaparátníci sobě přivodí exitus.

10.4.2011 v 8:16 | Karma: 12,40 | Přečteno: 595x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Sazce chybí 100 milionů a stát nemá ani na úvěr dvě a půl miliady?

Stát ochotně vynakládá na volby vždy nenávratně okolo miliardy korun, ale 2,5 miliardy na získání vlivu v účelově vytunelovaném podniku SAZKA nemá?

16.3.2011 v 11:20 | Karma: 15,57 | Přečteno: 1368x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Jeden kozel zahradníkem už nestačí? - Budou tedy dva?

Nepředjímám tímto zlomyslně špatné následky podle mne nesprávné realizace výsledků voleb a nemíním tím snad čtenáře ani vybízet k navozování pocitu vždy zhrzených představ.

2.6.2010 v 23:00 | Karma: 6,27 | Přečteno: 981x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Kvůli konci uhlí krize nenastane. Jozef Síkela o jaderném tendru i dalším postupu

17. června 2024

Premium Česko nejspíše do roku 2027 přestane být čistým vývozcem elektřiny, protože jí víc bude...

Charkov jako strategické eso. Už je zřejmé, proč ho Putin tolik chce dobýt

17. června 2024

Premium Ruská armáda nepřestává bombardovat Charkov, čímž ukazuje, že o něj má pořád velký zájem. Vojensky...

Pravda o střelbě na fakultě. Unikátní rekonstrukce, vrah přišel v 13.23

17. června 2024

Premium Pravda o střelbě na filozofické fakultě se vynořuje postupně a některé detaily jdou proti tvrzením,...

Na Islandu havaroval autobus s českými turisty, pět jich skončilo na JIP

16. června 2024  11:35,  aktualizováno  21:42

Při páteční nehodě autobusu na severu Islandu se zranilo dvanáct lidí, z toho pět skončilo na...

Svatý grál na ekzém a suchou pokožku u dětí
Svatý grál na ekzém a suchou pokožku u dětí

Produkty Atoderm od značky Bioderma jsou skvělou volbou pro péči o citlivou a suchou nebo atopickou pokožku. Slibují nejen hloubkovou hydrataci,...

  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik