Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rojack

8. 6. 2009 21:12
To je ubohost

tenhle blog. Pane, s vámi diskutovat, to by bylo o nervy. Že Julínek nikomu neuškodil, to vám asi nevysvětlím. Vy jste přesvědčen o té své pravdě. Takže čest práci.

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

9. 6. 2009 11:13
Re: To je ubohost

Tam kde potřebuji vidět okamžité výsledky znalostí bez marného upozorňování na povinnosti, jistě není tředa ani diskutovat. Je-li můj požadavek a právo zakotveno v zákoně je ta pravda naše společná a o nevědomky uplatňovaném nároku diskutovat potom ještě tak dlouho s úředníkem, člověkem znalým věci je trapné.

Tohle přeci není o cti k práci, ale rovnou o defenestraci.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 6. 2009 18:58
Julínek jednal především v zájmu pacientů

A velmi solidárně. Jenže všetšina lidí rozumí jen solidaritě, která je v jejich osobní prospěch. Solidarita s nejvíce nemocnými (které chtěla jedna ministryně za ČSSD přestat léčit a kterým nařídíl odložit operace o půl roku jakýsi Dr Rath /když byl - naštěstí krátce ministrem/) je jim cizí. Ne tak panu Julínkovi a tedy ODS (to není propaganda jisté strany, to je faktický efekt reformy - bohužel nedokončené a sabotéry rozvracené).  Je zajímavé, jak mnozí přehlíží fakt, že bylo pomoženo mnoha desítkám tisíc těch nejpostiženějších - limitem na výši spoluúčasti. Nikdo si nevšiml prohlášení mnoha ředitelů nemocnic, jaké přístroje byly zakoupeny z poplatků. Možná jste ho nepotřeboval (zatím), možná ani nevíte, že jste byl vyšetřen mnohem kvalitněji.

Ovšem - přidat ve prospěch svého zdraví stovku, to je vám zatěžko. To ať zaplatí někdo jiný (a vy tomu budete říkat solidarita).

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

9. 6. 2009 11:05
Re: Julínek jednal především v zájmu pacientů

Bič práská nejvíce na konci a pokud ho pan Julínek nedokázal "vzít" na pana Ratha, což bych logicky očekával, ale místo toho vzal pod ochranu Michala Pohanku, asi měl dost důvodů být opatrný tak, jako ani pan Macek být neuměl. Proč pan Julínek už  nejednal také v mém zájmu-pacienta je mi pochopitelné už i z novin a komu reforma prospívá nejvíc nechám i vám jako hádanku. K do ví, třeba i vy už zítra ...

Mimochodem. Měl jsem doplatit za recept (Herpesin) pouhých 560,-Kč a protože jsem je opravdu neměl, dostal jsem jiný, úplně stejný lék s doplatkem 60,- Kč je to solidární? Vy také slovo solidarita odvozujete od spojení - soli do řiťi - a vsouváte ho tam kde by stačil už i pouhý bič?

0 0
možnosti
D

dalí

8. 6. 2009 18:37
Nevěřím tomu,

 že jste schopný rozumět tomu,co jste napsal.A upřímně musím přiznat,že lituji každého úředníka,který je nucen s Vámi jednat.Takže ještě jednou: každá obec má svého blázna.

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

9. 6. 2009 10:41
Re: Nevěřím tomu,

Já ale vám rozumím. Když i vám se zdá býtj přijatelné napsat "t&tr&nk&" a třeba i "ťycho", měl by z vás radost asi sám Onoré d Blamáž. Snad mi odpustí alespoň lingvisti a pochopí že jsem se tím nechtěl do nich trefovat ani slovy jiných klasiků ...

Také asi děláte v kanceláři?

0 0
možnosti
AJ

aljav

8. 6. 2009 17:18
autore,

30 káčé, to je darda co ??? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

9. 6. 2009 10:25
Re: autore,

Jak kdy a pokud se vám to ještě nestalo, dobře vám tak - upřímně.

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

8. 6. 2009 17:17
Moudrému napověz ...

Kdyby se mnou všichni souhlasili, potom by na mé protivníky nezbyl žádný kamarád a nemohli by dál páchat takovou paseku.

Je mi líto, pokud vám souvislosti stále unikají

0 0
možnosti
KV

valissen

8. 6. 2009 17:05
Domnívám se, že si autor sám ohodnotil

Ad Nemám pravdu

Ad   Autor je nesvéprávný

Ad  Blog je zdlouhavý a nezáživný

Ad plně s ním souhlasím Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik