Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Langerův tvrdý protikorupční program je jen pro opravdové předsedy

Langerův tvrdý protikorupční program (TPP) je velmi vysokou laťkou a od počátku je jen pro opravdové předsedy - anebo, jen odpovědní a opravdoví lidé ctí zásadu "Na žádný ptáky nejsme krátký", tedy viděno zprava i zleva, musí jim být vidět třeba i do žaludku, jinak ať se o tuto službu už chudému státu ani neucházejí.

nástroj reformy státní správy - prototyp - Tvrdý Protikorupení Programautor

Když se lidé umí zachovat jako klauni, může to být zábavné a je-li  to pro zasmání druhých, je to dobře, je to jejich know-how, což znamená "ví jak" a neodrozděluje se.

Pokud je člověk nucen i v životě se zachovávat jako klaun a tím dokazovat i šaškům s funkcemi že nejednají dobře a jejich "pravda" bolí jen jiné a oni přesto nevidí že nemají pravdu dokud nepocítí násilí,  je to známka zoufalé nestoudnosti s níž se mnozí, dnes  už "šibalové" opět snaží zalehnout do výhodných pozic u plných korýtek bez ohledu na to, co jen slíbí a už zas doopravdy neudělají. Takový když se nebál ani na kameru říci: "Toje moje KNOW, to je moje HOW" a už sedí, mne jasně vybídl pojmenovat ty, které lze charakterizovat obrácením na how-know, tedy i Slovan pochopí, že neví nic.

Pan místopředseda Nečas nesprávně mluvil o neexistenci čarovného proutku na dělání zázraků jen mávnutím. Divím se že o něm i o (TPP) asi neslyšel i nečetl ve své straně alespoň v roce 2006.

Proto chce on i jeho „spolek padlých andělů“ (nejenom v ODS – pozn. autora) znovu dostat generální pardon i proto, že nikdo lepší než – on sám pan Nečas – podle něho v ODS už není?

Víc říká svou tolerancí k panu Topolánkovi a Langerovi, kteří u mne také selhali i jako tátové.

Pravda je, že se také mohu ptát, proč jsem ani panu Nečasovi už jako ministrovi nestál za zásah.

Teprve potom jsem psal panu premiérovi a následně i blogem  „Za život jako na zámku děkuji pane Klaus(i) Topolánku“ a s využitím dvojsmyslnosti chyby v informaci z redakce BBC o setkání prezidenta Bushe s naším premiérem Klausem Topolánkem se pokusil ukázat, kolika šaškům v úřadech poskytují takoví politici nekriticky právní ochranu, jimž nevadí ani jejich zneužívání prostředků určených pro opravdu potřebné lidi a děti, třebaže sami byli v téže době dobře živi i placeni a v rozporu se zdravým rozumem se nakonec pak další s nimi veřejně, nám obyčejným lidem na očích, opět postaví zas za takové loutky.

Bude asi dobré začít psát rubriku a vydat i knihu: „Jak jsem se mýlil v politicích“. (Miloš Zeman ...v politce)

Dovolím si říci, že kolotočovými invektivami si také pan Nečas asi příležitostně říká o ponaučení.

Mne osobně zajímá, co měl tak důležitého, že ani o mne neprojevil zájem a pořádek neudělal.

Tenhle druh příživníků z úřadů totiž nikdy nevyšetří ani nepoví lidem proč náhle člověk i s dítětem vyskočí z okna a až když psychicky nemocný zavraždí, jen oni hned ví kde jen policajti udělali chyby.

Ti šibalové nám nepřiznají, že sami podporují rozvoj forem násilí a také závislostí a i z toho pak žijí.

Vnucuje se tu jistá podobnost s formou Münchhausenova (snad je to tak správně) syndromu, který se projevuje schopností skrytě zdravotně mrzačit i své blízké, aby pak na obdiv okolí ukazovali svou úžasnou dobrotu a schopnost o ně pečovat. Když např. na takovou matku-hyenu zdravotní sestru, museli zdravotníci nasadit na pokoji skrytou kameru, aby jí  dokázali že dceři neváhá přidávat do infuze i fekálie, je to opět o ceně odborných zjištění úřadů i soudů a odpovědnosti za to, že dětem je takovými upíráno i znát rodiče. (viz. Pošta pro tebe.)

Od roku 2006 je známo a bylo vyzkoušeno, že zázračný prut pánům předsedům prodá i Zverimex za cca 100,- Kč/kus a mohou si začít dělat pořádek ve stranách už od pondělka mnohem, mnohem levněji.

Kdyby každý podřízený uviděl že jeho šéfovi kouká z torny vedle maršálské hole ještě „nástroj lásky býka k proláskovění nehodného úředníka“, tedy jedinečný (NRSS) Nástroj Reformy Státní Správy, bude svého šéfa také více ctít i milovat jako zákon a šéfové neznalí zákonů nejenže v tichosti zmizí, ale navíc si nedovolí dávat odvolání jako zas mnozí v Plzni.

Kdo ví zda si policie dovolí přiřadit stopy pachů autorům"podpisů" k evropským dotacím-reg.Jihozápad.

Málokdo neví jak i úředník znalý své práce je pokladem  a že pokladů v úřadech je opravdu málo.

Omezí-li někdo zbytečnou administrativu, ponechá si ty schopné, anebo zas zůstanou všehoschopní?

Zásadně odmítat násilí dělá vrásky stejně jako pochopit, způsob jak „proláskovět“ či asi doplnit-dobít? tolik nadutého, neochotného vedoucího a právě podle jeho vlastních slov „málo proláskověného člověka“ a ani to nestačí hned k pochopení, čím je takovýto farizejský fantas-magorismus člověku v nouzi.

Že každé upřímné úsilí vede k řešení jsem se také přesvědčil, díky jeho rozhlasovému dávání rozumů lidem pro které určitě nepracoval, jen plácal nesmysly o víře tam, kde čekáme jen výkon funkce a zájem, znalosti předpisů a z toho vyplývající trvale závazná a právně odpovědná rozhodnutí.

Neodpírejme víru politikům ani v úřadech, pokud nespočívá na tom, že jen „věří“ jak jejich chyby jim takto nikdo nikdy nevyrovná i na jejich bedra. Když dřív komunistický aktivista, v přednášce odkazoval na křesťanské hodnoty, měl jsem z něho osypky, ale ještě horším hříchem se mi zdá být konvergence křesťanů demokratů, ke korytům do jiných stran.

Událostí týkající se lásky jsme byli všichni konfrontováni k pochopení, že používat bej-sbolovou pálku není správné zde jako v Americe, je-li u nás dokonce i folklorně správnější používat jen bej-kovec, který jako nástroj lásky (býka) lépe namotivuje každého ničemu, i dobije energii u ŠIBALa – Šíleně Ignorantského, Bezostyšně Arogantního Lumpenaparátníka - nehodného úžerníka. Úžerník je také V.I.P. ale jen jako Vyžírka Inkasních Příležitostí – tedy jen škodná bez pocitu odpovědnosti za "úředně" napáchané škody.

Nechutnou je už tolerance duchovních pastýřů také k bratrům pastýřům-pasákům na dětech a určitě by už bylo dobré také zvědět, zda zákrok koštětem proti německému biskupovi provedl jen psychotik pacient, nebo jeho oběť a kdo tedy pak patří do blázince nebo kriminálu.

V tom vidím navíc důkaz jisté „podobnosti“ se zásadami homeopatické léčby - podobného podobným - tedy oprávněnosti užití této aplikace bejkovcem k potírání (BSE) hovězí – nelidské logiky i v úřadech.

(BSE je tu projevem už výše zmíněného, tzn. Bezbřehé Sobeckosti Ega nezodpovědných v úřadech)

Vím dobře už, že ne každý pan předseda měl zájem tohle pochopit, aby změny začal prosazovat jakoby mávnutím kouzelného proutku, alespoň už od tohoto pondělka 12.4.2010.

Věřím, že i když každý filuta může ve volbách dostat hlasy od stejně postižených, zvýší tím jen  nebezpečí pro celý svůj spolek padlých andělů a zůstane jejich osobním rizikem, že sebe i je vystaví proláskovění také od voličů, v rámci boje proti neochotě, nezájmu o druhé a proč to neříci, v rámci boje přímo proti hlavám v centrech korupce, s pomocí zákona nazvaného „česká ulička“.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Sámek | neděle 11.4.2010 21:48 | karma článku: 9,03 | přečteno: 1054x
  • Další články autora

Jiří Sámek

Tak já ti už zase mávám ty,ty,ty... ničemníku úředníku-politiku.

Že na šibaly platí jedině šibačka, jsem pochopil už v roce 2006 díky jednomu z nich a pro změnu na postu premiéra mi bylo určeno to také zkusit dokázat. Stalo se a s povrchností v tisku běžnou pak byli čtenáři informováni o bezprecedentním napadení váženého občana. Občana váženého samým prezidentem a lidmi kolem něho kteří mu takto radí - jak se později ukázalo.

15.6.2011 v 21:19 | Karma: 7,87 | Přečteno: 992x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako politické homeopatikum.

Šibačka - lék na ŠIBALy i jako homeopatikum, k potírání BSE ve správě věcí veřejných. „Musíte věřit všemu a zároveň nevěřit ničemu“ „ a vůbec to nejdůležitější na tom je to - v žádném případě to nesmíte poplést“. Ocenění hloubky této myšlenky ing.Jiřího Janči, když podstatu získávání svých zkušeností v léčitelské praxi popsal takto, nemusí každý pochopit napoprvé.

28.4.2011 v 11:06 | Karma: 7,12 | Přečteno: 1084x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Rozpčtovou neodpovědností, egoismem execírek exekucemi k exitusům?

Přesněji vyjádřeno: S vládami rozpočtové neodpovědnosti, absencí lidské empatie, přemírou egoismu execírek exekucemi, také POVL - Politicky i Odborně Vyšinutí Lumpenaparátníci sobě přivodí exitus.

10.4.2011 v 8:16 | Karma: 12,40 | Přečteno: 595x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Sazce chybí 100 milionů a stát nemá ani na úvěr dvě a půl miliady?

Stát ochotně vynakládá na volby vždy nenávratně okolo miliardy korun, ale 2,5 miliardy na získání vlivu v účelově vytunelovaném podniku SAZKA nemá?

16.3.2011 v 11:20 | Karma: 15,57 | Přečteno: 1368x | Diskuse| Ostatní

Jiří Sámek

Jeden kozel zahradníkem už nestačí? - Budou tedy dva?

Nepředjímám tímto zlomyslně špatné následky podle mne nesprávné realizace výsledků voleb a nemíním tím snad čtenáře ani vybízet k navozování pocitu vždy zhrzených představ.

2.6.2010 v 23:00 | Karma: 6,27 | Přečteno: 981x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

Turisté si zajeli do Afghánistánu. Střelci část Evropanů povraždili i s průvodci

18. května 2024  17:57

Neznámí ozbrojenci v pátek večer v provincii Bámján v centrální části Afghánistánu zabili tři...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

Mezinárodní soudní dvůr nařídil Izraeli zastavit ofenzivu v Rafáhu

24. května 2024  15:41,  aktualizováno  15:59

Mezinárodní soudní dvůr (ICJ) nařídil Izraeli zastavit ofenzivu ve městě Rafáh v Pásmu Gazy a...

Čelní srážka dvou aut u Benešova uzavřela tah na Tábor. Na místě zasahoval vrtulník

24. května 2024  12:45,  aktualizováno  15:58

Hlavní tah z Prahy na Tábor zablokovala před polednem u Bystřice na Benešovsku čelní srážka dvou...

V Praze na hlavním nádraží se srazil osobní vlak s posunovací lokomotivou

24. května 2024  12:28,  aktualizováno  15:53

Na pražském hlavním nádraží se v pátek dopoledne střetl osobní vlak s posunovací lokomotivou....

Putin se chystá na návštěvu do KLDR, uskuteční se v „dohledné době“

24. května 2024  15:45

Kreml chystá návštěvu prezidenta Vladimira Putina v Severní Koreji, uvedla v pátek agentura RIA...

  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik