Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak svést vlastního muže?

„Cože, tebe to s ním ještě baví?,“ zeptala se mě nedávno zhrozeně moje kamarádka Ivona, když jsem si po čtyřech deckách modrého portugala postěžovala, že Pepa je poslední dobou nějak moc často unavenej. „Baví, a jak,“ přiznala jsem a cítila, jak se červenám. „Jenže někdy si připadám jako sexuální loudilka. Myslím, že se měl spíš oženit se svým počítačem, sahá na něj rozhodně častěji než na mně,“ posteskla jsem si.

„No jo, holka, ale chlapi potřebujou impuls,“ rozhodně prohlásila Ivona a vševědoucně se při tom zatvářila. „Nemysli si, že orvaná skoročtyřicítka v bavlněném pyžamu s kočičkou Hello Kitty v něm po tolika letech soužití probudí vášnivé zvíře,“ poučila mě a šeptem dodala: „Já třeba nedám dopustit na krajkový podvazkový pás. Ten můj (myslela samozřejmě o 12 let mladšího kolegu z práce, ne svého muže) je z něj celej divokej...“

Kraječky, kraječky, honilo se mi hlavou, když jsem se z vracela domů z vinárny. Jenže kde je teď ve dvě ráno vzít. Obchody mají už zavřeno a do nonstop hypermarketu kvůli té troše erotiky nepojedu. Vždyť jsem požila skoro sedmičku vína! No co, nějak to už zaONAčím. Hlavně, aby Pepa ještě nespal...

Když jsem se potichu vplížila do předsíně, zahlédla jsem škvírou pootevřených dveří do ložnice světlo. Hurá, je vzhůru a asi si čte. Nečetl. Seděl u počítačového stolku a vedl válku s příslušníky cizích galaxií nebo tak něco. „Ty už jsi tu?“, nepřítomně se otázal, když jsem ho něžně políbila za krk. „Jsem,“ zašvitořila jsem. „Jen si dám sprchu a jsem u tebe,“ slíbila jsem jeho zádům, které odpověděly nějak jako hmmm.

Vykoupala jsem se, zkontrolovala porost a pro jistotu ještě přejela kritické partie žiletkou. Pak jsem si vyčistila zuby, odlíčila se a pak přece jen aspoň přepudrovala, protože ze zrcadla na mě koukala nějaká divná paní s kruhama pod očima. Nakonec jsem na sebe párkrát stříkla svůj oblíbený parfém a jen v župánku odskotačila do ložnice.

Pepa stále válčil. Nechala jsem župánek sklouznout na zem a oznámila manželovi, že jsou tři hodiny a je čas jít spát, protože děti se ráno vzbudí nejpozději v sedm. „Jo, jo,“ opáčil a pokračoval v likvidaci protivníka. Po chvilce zaváhání jsem se rozhodla také vyrazit do boje. Přikradla jsem se k němu a usedla mu na klín. „Heh,“ vzdychnul. „Nevidím na monitor, zlato.“

„Já se k tobě jen přišla trochu ohřát, je mi totiž strašná zima,“ zavrněla jsem svůdně. „To se nedivím, když tu lítáš nahatá,“ měl hned jasno Pepa. „Hoď na sebe něco a zalez si pod peřinu,“ poradil mi a kliknutím zprovodil ze světa nepřátelské vesmírné plavidlo. „Hned jsem u tebe,“dodal povzbudivě.

Oblékla jsem si noční košilku se Snoopym (Hello Kitty je v prádle), zachumlala se do deky a zkusila se začíst do knížky. Když jsem už podesáté četla jednu řádku, aniž bych chápala její význam, vzdala jsem to a zhasnula lampičku. „Tumáš, ty potvoro,“ ozvalo se od počítače. „Já si tě podám, to budeš koukat,“ vyhrožoval můj muž virtuální oběti. V jeho posteli přitom ležela zcela reálná bytost, která také toužila, aby si ji podal. Marně. Tak jo, Ivono, já si teda ty krajky koupím...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blog Ona | čtvrtek 6.10.2011 23:00 | karma článku: 9,28 | přečteno: 455x
  • Další články autora

Blog Ona

Smolná Bílá sobota

Jasně, že s úklidem se nemá nic přehánět a že rodinná pohoda je víc, než vyleštěná podlaha. Ale na druhou stranu k pohodě patří i uklizený byt. Bohužel touhle optikou vidím u nás doma svět jenom já. "Moje pohoda je pivo a dobrej fotbal," odpálkoval mě můj milovaný už záhy po svatbě. Pro něj i pro děti je zkrátka slovo úklid od pohody přesně na opačném konci emočního spektra.

20.4.2014 v 1:00 | Karma: 5,46 | Přečteno: 140x | Diskuse| Ona

Blog Ona

Víkend jako vyšitý

Každý pátek se těším na víkend jak malá, s utkvělou myšlenou, že si odpočinu a užiju si dětí. Ano, je to nesmysl. Asi stejný, jako když Mácha loudil ze zborcené harfy tón. Každý ví, že s dětmi odpočívat nejde, takže se v pondělí pokaždé připloužím do práce ztahaná, jak kdybych dva dny skládala putny s uhlím.

15.10.2013 v 15:51 | Karma: 0 | Přečteno: 53x | Diskuse| Ona

Blog Ona

Náš Pepík patlá

"Pepík patlá," zmínila jsem se před babičkou našeho benjamínka. "Tak ať si jde umýt ruce, už bude oběd," zavelela moje matka, která stejně jako já ještě před pár dny netušla, že sloveso "patlá" je odborný výraz pro šišlání Pepíkova typu.

25.9.2013 v 11:50 | Karma: 3,32 | Přečteno: 67x | Diskuse| Ona

Blog Ona

Jak jsem pekla větrníčky navzdory nepřejícím hvězdám

Pepa slavil narozeniny, a tak jsem mu upekla jeho oblíbené větrníky. Nadýchané, s jemným krémem, úžasné tak, že se celé příbuzenstvo jen rozplývalo. "Odpalované těsto, to já nikdy nedělala, je to moc složité," prohlásily obdivně švagrová v dvojhlasu s tchyní a já se dmula pýchou. "Ale kdepak, není nic snazšího," rozdávala jsem zářivé úsměvy.

3.5.2013 v 11:24 | Karma: 4,42 | Přečteno: 116x | Diskuse| Ona

Blog Ona

Patálie se psím tentononc aneb pytlík na h...o

Jako pejskařka jsem nekompromisní. Nikdy nevycházím se psem z domu, aniž bych si předtím strčila do kapsy nebo kabelky pytlík na psí hovínka. Po našem boxerovi sbírám bobky i z okrasného trávníku nebo louky a k čistotnosti vedu také ostatní majitele psů v okolí. Tuhle jsem třeba viděla paní, co nechala svého naondulovaného pudlíka vykálet přímo před vchodem na dětské hřiště a chystala se pokračovat v procházce.

1.3.2012 v 14:49 | Karma: 0 | Přečteno: 51x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 68x
Jmenuji se Ona, jsem obyčejná ženská a stejně jako vy řeším, co uvařit k večeři, jak vychovávat své děti, jak vyjít s manželem i tchyní a co si koupit na sebe, aby mi to slušelo.

Seznam rubrik