Z

Zdediny

4. 3. 2012 18:27
Děkuji

za milý článek. Bohužel ta realita je opravdu jinde, a to i u nás na vesnici. Starého psa novým kouskům nenaučíš: tam, kde máme nově postaveno, bylo dřív pole, takže pejskové byli naučeni, že mohou. Tam, kde bylo dříve pole, kde se bobky ztratily a nikdo je nehledal, jsou dnes chodníky. Je opravdu hodně smutné, že musíme chodit s dětmi na procházku a každou chvilku někdo z nás zakřičí: "Pozor, bobek!" Nechápu, nechápu, nechápu... Těm lidem fakt nevadí, když si šlápnou do hnědé hromádky? A to podotýkám, že tato situace se týká úplně celé vesnice, téměř u každé lampy je hromada... Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody http://g.idnes.cz/u/disk/smile6.gif" alt=":-/">.

MK

miunka

2. 3. 2012 9:33
Papírové pytlíky

sice nejsou ideální, ale když dá úřad pejskařům k dispozici igeliťáky, tak je v momentě někdo všechny ukradne.http://g.idnes.cz/u/disk/smile6.gif" alt=":-/">

M

marschad

1. 3. 2012 22:17
....

my tomu říkáme s*ací pytlíky... vyzvedáváme si je na městském úřadu. Jsou igelitové ale pevné... a nosíme je úplně všude ;) je pravda, že máme jacka russela :o) sbírat to po boxerovy nevim nevim :)

Naprosto ale souhlasím s tím, že když mám pejska, musím sbírat to co napáchá... není nad to jít u nás na sídlišti na trávník.....

KP

kackapohodarka

1. 3. 2012 21:42
noviny

jednou jsem sledovala takoveho fesaka s obrovskym psem a cekala jsem, co se bude dit a kdyz pejsek zadrepl, tak panicek pod nej nandal rozlozene noviny a pak to hezky sbalil a vyhodil.

taky dobry reseni!

mamina2

2. 3. 2012 9:51
Re: noviny

To je docela dobrý řešení. Akorát, že se to asi musí učit pes od začátku, našeho by toasi znervózňovalo, kdybych mu začala pod zadek cpát noviny.

KV

Toranoko

1. 3. 2012 20:42
Existuje na to prilehavy nazev

- sracek http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D"> Ja mam nastesti bolonaka, takze erar staci, stejne ale pouzivam radej igelit nez ten divny karton... treba v desti je papir na prd. Nicmeme musim rict, ze po velkych psech se toho evidentne vali vsude dost... holt, kde nestaci erarni sacek, nestaci asi ani inteligence majitele...http://g.idnes.cz/u/disk/smile6.gif" alt=":-/">

S

sport_is_my_life

1. 3. 2012 21:51
Re: Existuje na to prilehavy nazev

Já vlastním ridgebacka a vizslu a na produkty obou obludek mi papírový sáček stačí. Chce to trochu cviku, ale stačí.

XR

yxarinka

1. 3. 2012 19:09
tolik slov

o ho-v-n-ě http://g.idnes.cz/u/disk/kukuc.gif" alt="8-o">

slečna se chce asi pochlubit, že po psovi uklízí, což je chvályhodné, ale tolik řádek rádobyvtipného textu bez myšlenky?

F

fnipa

1. 3. 2012 20:12
Re: tolik slov

myslim, ze clanek je nahodou super, asi neuklizite co? pokud nejakeho mazlika vlastnite...skoda, ze ne vsichni majitele jsou takovy, protoze za chvili tu budou jen sama h...:-( ale diky za clanek:-)

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 68x
Jmenuji se Ona, jsem obyčejná ženská a stejně jako vy řeším, co uvařit k večeři, jak vychovávat své děti, jak vyjít s manželem i tchyní a co si koupit na sebe, aby mi to slušelo.

Seznam rubrik