Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

I to největší hovado má svůj strop, Zelení ho nemají!

Zelení ekoteroristé nás nestačí udivovat svými utopiemi a nesmyslnými, často protinárodními a nedemokratickými návrhy od jejich vstupu do sněmovny v roce 2006 (hodně jejich voličů dle průzkumů veřejného mínění dnes říká, že svého hlasu této straně velmi litují). Bohužel mnoho nápadů, které omezují naši svobodu či působí víc škody životnímu prostředí než to co omezují, se jim, díky politice vydírání a ultimát, podařilo prosadit. Patrně se nechtějí smířit s tím, že v politice končí a snaží se před volbami zviditelnit s dopomocí jakýchkoli prostředků. Ty prostředky ovšem už dávno překročili hranici „snesitelné“ trapnosti a jsou jen příkladem hulvátství, sprostoty a nechutnosti. Tedy všeho, co do politiky nepatří.

Když jsem sledoval výstup Ondřeje Lišky v České televizi, kde se vztekal, jak si prezident mohl dovolit ho nepozvat na slavnostní oběd s prezidenty USA a Ruské federace, myslel jsem nejdříve, že po pracovně stráveném dni už blouzním. Po chvíli ale bylo jasné, že to není špatný sen, ale smutná skutečnost. Napadlo mě jediné. Neskutečná arogance zelených opravdu nezná mezí! Sprostě útočit na prezidenta jen proto, že je nepozval na oběd? Nehoráznost. Není přece možné si nárokovat pozvání na akci pořádanou Kanceláří prezidenta republiky, a to za žádných okolností. U Lišky a jemu podobných to platí dvojnásob! Neustálé sprosté a nechutné útoky na prezidenta z jejich strany jsou takřka na denním pořádku. Vzpomeňme například na „hrdinská“ prohlášení o tom, že bychom měli okamžitě zbavit prezidenta funkce proto, že nechce podepsat Lisabonskou smlouvu. A to je jen jeden z mnoha excesů. Kdyby důvodem nepozvání bylo jen tohle, je to plně pochopitelné. Žádný člověk se přece nebude chtít vecpat na návštěvu k tomu, komu neustále nadává, jen proto, že hostí někoho významného.

Liška pouze uboze využívá posledních možností, jak na sebe před volbami upozornit. Měli bychom mu ale připomenout, že tentokrát už nic takového nevyjde. Na rozdíl od minulých voleb, kdy Kateřina Biomasa Jacques napadla policistu, ohrozila život svých dětí a byla za to zvolena do Parlamentu. Jaký antagonismus!

Ale co, říkám si… zbývá jim několik posledních týdnů politického života, tak je klidně nechme předvádět se a dokazovat, že si nezaslouží ani jediný hlas!

 

DODATEK K DISKUZI:

Vážení a milí diskutující, protože můj článek vyvolal více reakcí než jsem čekal, nejsem z časových důvodů schopen reagovat na každého zvlášť. Vám, kterým se článek líbí, děkuji za podporu. A vám ostatním děkuji také, bylo by divné, kdyby všichni souhlasili, jen škoda že vaše nesouhlasné příspěvky postrádají argumenty :-)

Zde přikládám odkaz na text stejného tématu, odpovídá i na důvody nepozvání Havla a Schwarzenberga:

http://streit.blog.idnes.cz/c/132836/Proc-Vaclav-Havel-nepatri-ani-k-sebevetsim-mirovym-stolum.html

Přeji hezký zbytek neděle!

PS: Máte-li jiný názor, pak bloggujte! Máme přece svobodu slova;-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radim Panenka | neděle 11.4.2010 19:54 | karma článku: 34,04 | přečteno: 2090x
  • Další články autora

Radim Panenka

Účastnil jsem se přednášky o holocaustu. Jsem popírač?

Nebo také – byl jsem v kině na filmu Kmotr. Jsem proto mafián? Několikrát jsem navštívil mešitu, znamená to, že jsem muslim? Tímhle způsobem bych mohl pokračovat vskutku dlouho, tak dlouho, že by vás to ani nebavilo číst. Teď se ale dostanu k té hlavní otázce, kvůli které tento článek vůbec vznikl. Účastnil jsem se přednášky o českém protižidovství. Musí to tedy znamenat, že jsem antisemita (neonacista, neofašista, paleofašista, protofašista, totalitní demagog, fašizující maloměšťák a extrémista)?

17.5.2011 v 16:45 | Karma: 20,18 | Přečteno: 2362x | Politika

Radim Panenka

Krajské zastupitelstvo o mešitě v Hradci Králové

Na posledním jednání zastupitelstva Královéhradeckého kraje se kromě běžných témat zabrousilo i do problematiky, která patří v posledním půl roce v Hradci Králové jednomu z hlavních témat. V závěrečné diskusi totiž s příspěvkem vystoupil Valentin Kusák, který začal proti záměru místních muslimů na zbudování islámského centra s mešitou nesouhlasně vystupovat jako první.

9.5.2011 v 12:11 | Karma: 19,34 | Přečteno: 1968x | Politika

Radim Panenka

President pomohl k řešení krize a troubové z prolhaných médií mlčí

Vážné věci se nemají řešit s horkou hlavou. Známé pravdivé tvrzení, které se vypráví a používá dennodenně. Stejně tak jako se ho držíte vy nebo já, držel se ho i president Václav Klaus ve chvíli, kdy k němu na Hrad přispěchal ministerský předseda s tím, že musí honem honem odvolat ministra vnitra, školství a přijmout rezignaci ministra dopravy. Václav Klaus tehdy jasně řekl, že než tak učiní, bude od premiéra chtít plán dalšího vývoje ve vládě. A jakoby president při té tiskové konferenci tušil, co může tohle prohlášení u některých lidí vyvolat. Záměrně tenkrát zdůraznil, že rozhodně ministry neodmítá odvolat, nýbrž do doby NEŽ ten krok podnikne, chce záruky, že nenastane bezvládí.

29.4.2011 v 18:31 | Karma: 29,50 | Přečteno: 2182x | Politika

Radim Panenka

Národní skvosty uprostřed Musea království Českého

Do okamžiku, než se historická budova Národního musea v čele Václavského náměstí uzavře před dlouho plánovou a hlavně žalostně potřebnou celkovou rekonstrukcí zbývá jen okolo dvou měsíců. Po osmém červenci bude tento památník národní hrdosti Čechů, Moravanů a Slezanů na pět let pro návštěvníky uzavřen.

26.4.2011 v 21:46 | Karma: 7,14 | Přečteno: 830x | Kultura

Radim Panenka

Islamizace jako konspirační teorie?

Velkou shodou náhod jsem na poslední chvíli narazil na informaci, že se bude v Hradci Králové konat diskuse na téma případného vzniku mešity. V současné době bychom jen stěží ve městě našli žhavější téma, které tolik hýbe veřejným míněním. Na akci jsem se tedy bez váhání vypravil. Navíc se v Hradci již beseda na stejné téma konala v únoru, kam tehdy přišlo více než sto lidí, kteří se většinově shodli, že žádnou mešitu ani islámské centrum ve městě nechtějí. O to víc jsem byl napjatý, jací diskutující zde vystoupí, kolik přijde lidí a jaký bude závěr diskuse.

12.4.2011 v 12:02 | Karma: 31,80 | Přečteno: 1744x | Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Experta Antoše srazilo auto. Je mimo ohrožení života, MS komentovat nebude

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  19:07

Hokejový expert České televize Milan Antoš už na domácím světovém šampionátu komentovat nebude. V...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Prima a Nova se domluvily s provozovatelem dalšího úložiště

14. května 2024

Komerční televizní vysílatelé sdružení v Asociaci komerčních televizí udělali další krok k ochraně...

V cele slavkovské věznice hořelo, odsouzenci a dozorci se nadýchali kouře

14. května 2024  14:53

Při požáru vybavení jedné z cel v areálu věznice v Horním Slavkově na Sokolovsku zasahovaly v...

Rozsáhlé pátrání ve Francii. Útočníci přepadli dodávku a osvobodili vězně

14. května 2024  14:48

Skupina čtyř ozbrojených mužů ve dvou vozidlech přepadla poblíž francouzské obce Incarville...

Ženíšek prošel i u Pavla, prezident ho jmenuje ministrem pro vědu a výzkum

14. května 2024  6:01,  aktualizováno  14:47

Marek Ženíšek se stane ministrem pro vědu, výzkum a inovace. Prezident Petr Pavel ho jmenuje členem...