I to největší hovado má svůj strop, Zelení ho nemají!

Zelení ekoteroristé nás nestačí udivovat svými utopiemi a nesmyslnými, často protinárodními a nedemokratickými návrhy od jejich vstupu do sněmovny v roce 2006 (hodně jejich voličů dle průzkumů veřejného mínění dnes říká, že svého hlasu této straně velmi litují). Bohužel mnoho nápadů, které omezují naši svobodu či působí víc škody životnímu prostředí než to co omezují, se jim, díky politice vydírání a ultimát, podařilo prosadit. Patrně se nechtějí smířit s tím, že v politice končí a snaží se před volbami zviditelnit s dopomocí jakýchkoli prostředků. Ty prostředky ovšem už dávno překročili hranici „snesitelné“ trapnosti a jsou jen příkladem hulvátství, sprostoty a nechutnosti. Tedy všeho, co do politiky nepatří.

Když jsem sledoval výstup Ondřeje Lišky v České televizi, kde se vztekal, jak si prezident mohl dovolit ho nepozvat na slavnostní oběd s prezidenty USA a Ruské federace, myslel jsem nejdříve, že po pracovně stráveném dni už blouzním. Po chvíli ale bylo jasné, že to není špatný sen, ale smutná skutečnost. Napadlo mě jediné. Neskutečná arogance zelených opravdu nezná mezí! Sprostě útočit na prezidenta jen proto, že je nepozval na oběd? Nehoráznost. Není přece možné si nárokovat pozvání na akci pořádanou Kanceláří prezidenta republiky, a to za žádných okolností. U Lišky a jemu podobných to platí dvojnásob! Neustálé sprosté a nechutné útoky na prezidenta z jejich strany jsou takřka na denním pořádku. Vzpomeňme například na „hrdinská“ prohlášení o tom, že bychom měli okamžitě zbavit prezidenta funkce proto, že nechce podepsat Lisabonskou smlouvu. A to je jen jeden z mnoha excesů. Kdyby důvodem nepozvání bylo jen tohle, je to plně pochopitelné. Žádný člověk se přece nebude chtít vecpat na návštěvu k tomu, komu neustále nadává, jen proto, že hostí někoho významného.

Liška pouze uboze využívá posledních možností, jak na sebe před volbami upozornit. Měli bychom mu ale připomenout, že tentokrát už nic takového nevyjde. Na rozdíl od minulých voleb, kdy Kateřina Biomasa Jacques napadla policistu, ohrozila život svých dětí a byla za to zvolena do Parlamentu. Jaký antagonismus!

Ale co, říkám si… zbývá jim několik posledních týdnů politického života, tak je klidně nechme předvádět se a dokazovat, že si nezaslouží ani jediný hlas!

 

DODATEK K DISKUZI:

Vážení a milí diskutující, protože můj článek vyvolal více reakcí než jsem čekal, nejsem z časových důvodů schopen reagovat na každého zvlášť. Vám, kterým se článek líbí, děkuji za podporu. A vám ostatním děkuji také, bylo by divné, kdyby všichni souhlasili, jen škoda že vaše nesouhlasné příspěvky postrádají argumenty :-)

Zde přikládám odkaz na text stejného tématu, odpovídá i na důvody nepozvání Havla a Schwarzenberga:

http://streit.blog.idnes.cz/c/132836/Proc-Vaclav-Havel-nepatri-ani-k-sebevetsim-mirovym-stolum.html

Přeji hezký zbytek neděle!

PS: Máte-li jiný názor, pak bloggujte! Máme přece svobodu slova;-)

Autor: Radim Panenka | neděle 11.4.2010 19:54 | karma článku: 34,04 | přečteno: 2090x