Piráti tlačí na marihuanu

Na ČT v Událostech byl ukázán šot z prodejny HHC, který je podle prodejce „pilulkou na uklidnění“. Kromě toho vláda připravuje legalizaci konopí, což je podle pirátů zřejmě to „důležité“, kvůli čemu do vlády šli.  

Legalizace marihuany v Česku je zase o něco blíže. Do dvou měsíců má být předložen poslanecký návrh, který počítá s povolením pěstování konopí, vznikem speciálních klubů a licencovaným prodejem. Ten pak čeká klasické legislativní „kolečko“. Experti však varují, že kolem legalizace je stále řada nevyřešených otázek z praktického života. Například to, jak budou probíhat kontroly na silnicích. Dlouhodobí uživatelé marihuany mají totiž THC (hlavní psychoaktivní látka konopí) v krvi i týden po jejím posledním užití. A tak bude pro policisty problém určit, zda je řidič aktuálně pod vlivem marihuany či nikoli. Podobně to bude například i s kontrolami na pracovištích či v nebezpečných provozech. Jestli už má policie konkrétní plán, jak budou případné kontroly na silnicích vypadat, policejní prezidium neodpovědělo.

Z výše uvedeného docela mrazí – alespoň ty z nás, kteří marihuanu nehulí. Docela mě pobavilo, když si naše tenistka Vondroušová po zápase stěžovala na „zápach marihuany“, který prý cítila na dvorci při svém vítězném utkání na US Open. Brala to očividně s humorem, spíše by to však mělo být vážným varováním.

Západní svět se řítí do katastrofy nejen kvůli legalizaci marihuany. Obecně zažíváme dobu doslova „progresivní“. Největším tahounem všech problémů (ono by se spíše slušelo slůvko „průser“) je samozřejmě akceptace teorie o škodlivém vlivu kysličníku uhličitého na klima Země. To, že tato údajně jedině správná teorie odporuje termodynamickým zákonům, se samozřejmě ví dlouho. Vědci, kteří ale takto argumentovali, byli odstaveni na vedlejší kolej zejména proto, že se na „záchraně klimatu“ docela daří západním „progresivním“ politikům.

Další známkou úpadku Západu je progresivní „manželství pro všechny“. V médiích tak čtu výkřiky zejména mladých mužů a žen o tom, že je „škoda, že nejsme tak pokrokoví a nemáme už dávno manželství pro všechny v zákonech“. Těm vládám, které jako v případech Polska nebo Maďarska, manželství údajně „pro všechny“ nevoní, těm se spílá do proruských švábů – což v případě Polska, které se tolik angažuje na pomoc Ukrajině, vypadá docela směšně.

Hulení marihuany, respektive legalizace jejího prodeje opět „pro všechny“, je jen dalším střípkem do katastrofální vnitřní politiky Západu. Tato , tak zvaná „měkká“ droga, je podle progresivistů úplně neškodná. Jinou formu THC, naprosto a „úplně“ neškodnou formu HHC, ostatně lze koupit legálně a onen šot v ČT to jen potvrdil. Zkušenosti s tím má i primátorka Brna, která to prozradila v souvislosti s obrázkem, na kterém se jí údajně dostává nabídky „koksu“. V onom šotu ČT dostal slovo mladý prodejce, který prohlašoval, že HHC je „pilulkou na uklidnění“. Úžasná věc, nemyslíte.

Takže až budeme rozčilení ze všeho, co se dnes ve světě děje, máme si dopřát HHC a bude klid?! Neuvěřitelné a k tomu se propůjčí „progresivní“ ČT.

Proti záměrům pirátů jsou zejména lidovci. ODS údajně osobou Jindřicha Vobořila na legalizaci marihuany spolupracuje. To už je to s ódéeskou fakt tak špatné? Asi ano. Dodávám ještě „zajímavou“ zkušenost redaktorů MfD. Pod titulkem Silnice nám byla malá. Otestovali jsme, jak legální droga mění reakce řidiče: Šlapu na pedál. Octavia cukne, jako bych byl začátečník. Přitom řídím 22 let a škodovky znám dobře. Průjezd uličkou je pro mě utrpením. Stěny domů jako by se na mě lepily. „Bacha, drž se v pruhu,“ zvedá hlas instruktor autoškoly. Dopravní kužely, jimiž mám prokličkovat, jsou osm metrů od sebe, tedy téměř dvojnásobek auta. To dám. Ale nedal jsem. Takhle vypadala jízda pod vlivem HHC.

Piráti a celá politická skupina šíbrů za legalizaci marihuany by proto měli být pohnání k odpovědnosti za všechny nehody pod vlivem této drogy po její legalizaci.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Bartoň | čtvrtek 31.8.2023 8:30 | karma článku: 28,95 | přečteno: 540x
  • Další články autora

Jan Bartoň

Případ Novotný?

15.5.2024 v 9:06 | Karma: 27,43