Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Piráti sem, Piráti tam. Legalizace trávy je jenom prospěšná - jednak se k ní dneska dostane kdokoli, druhak po legalizaci nikdo nebude muset mít strach z chlupatejch, že by mu šli vyplenit zahradu. A nebezpečnost THC bych odhadoval na zlomek nebezpečnosti např. cukru.

0 0
možnosti

Pokud legalizace marihuany proběhne podobnou formou, jak to funguje u cigaret, že si člověk ve specializovaných prodejnách, nebo kuřárnách zakoupí (a eventuálně vykouří) svůj joint, nic proti tomu. Nesouhlasím s tím, aby se legalizovalo domácí pěstování konopí, je to v podstatě totéž, jako kdyby mohl mít doma každý svou palírnu tvrdého alkoholu.

0 0
možnosti
ZZ

Dnes už se pálit ani nevyplatí.

Suroviny a zdroje tepla jsou drahé.

To konopí se dá vypěstovat snáz a levněji.

0 0
možnosti
MK

Legalizace konopí ve smyslu, že doma někdo pěstuje kytku pro léčebné přípravky? Bez problému.

Pokud budou stejné tresty, když pojedu zhulenej, jako za alkohol za volantem, dejme tomu, ale jak to komu pomůže, když ho někdo zmrzačí zhulenej v autě, to nevím. Když jezdí ožralí, budou jezdit i zhulení.

Tedy jde vlastně zas jen o zdanění a tedy o kšeft.

1 0
možnosti
ZZ

Nejen o zdanění a kšeft pro stát, ale v konečném důsledku i legalizaci obchodování a používání drog.

0 0
možnosti
MR

Já se legalizování THC bojím, ale z důvodu který nikoho ještě vůbec nenapadl. Černý trh co je na to nyní navázán je docela dost značnej a když dojde k legalizaci tak přestane být pro provozovatele zajimavej. Tedy pokud stát nevytvoří nějakej paskvil a nebude to pořád dobrej business. Kde tyhle skupiny lidí co to naprosto super živilo najdou další zdroj příjmů. Nebude to něco mnohem horšího co mě bude víc ohrožovat než obchod s trávou?

1 0
možnosti
HH

To je tedy brutální logika:D Takže my víme, že někdo dýluje drogy, ale raději ho necháme být, aby třebas nezačal vraždit?:)

1 0
možnosti
JK

Legalizace marihuany v dohledné době proběhne v Německu, čímž se Česká republika stane blbcem. A vy se jděte vycpat.

0 5
možnosti
MK

A taky změna pohlaví dle přání a jiné kraviny. Je mi šumák, jaké pitomosti v Reichu provádějí.

6 0
možnosti
Foto

Já s vašimi blogy většinou souhlasím (co se pamatuju), ale tady musím říct, že bych pro legalizaci trávy byl. Když se mohou lidé oblbovat (a především zdravotně neporovnatelně více likvidovat) alkoholem a cigaretami (čistě náhodou zdaněné látky, hm), v trávě nevidím problém. Dokonce bych ji naopak některým lidem vyloženě naordinoval!

Ale především: vždycky když se rojí všelijaké těžké disputace a zdánlivě nemožná dilemata – ať už se to týká čehokoli –, stačí si položit jednoduchou otázku: jak to dělají v zemích, kde tohle běžně funguje? Jak je možné, že tam to jde, zatímco tady to vypadá jako něco naprosto nemožného, nebo přinejmenším strašlivě nebezpečného? Hroutí se snad oněm zemím ekonomika, umírají tam lidé hromadně na silnicích a podobně? Nikoli, a tedy to zjevně možné je, akorát je třeba to šikovně provést. A nejenom šikovně, ale především altruisticky, tedy skutečně pro lidi, a nikoli způsobem, který bude nenápadně umožňovat zase nějaké větší represe, finanční znevýhodňování lidí a zkrátka další jho, ze kterého pod pláštíkem pokrokovosti jenom poplynou výhody zkorumpovaným entitám.

Takže ještě jednou: Jinde to jde. Podívejme se, jak to tam zařídili, a poučme se. Nic nemožného. Když bude vůle, realizace se dostaví. Jistě se kolem toho vyrojí spousta televizních debat, twitterových výkřiků a fanaticky jednostranných blogů, ale nakonec to utichne a jednou nám to přijde úplně samozřejmé. (Bohužel to takhle chodí i v případě věcí negativních, jako třeba ten nesmyslný celoplošný zákaz kouření v hospodách... nemluvě o jiných, daleko horších záležitostech.)

https://paveljerabek1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=683594

1 0
možnosti
Foto

To jste to dnes hezky smíchal dohromady. nevím, že by se Polsku spílalo do proruských švábů a Maďarsku určitě ne proto, že by bylo zastáncem progresivní politiky. Legalizace je hodně sporná, ale na opačné misce vah je jeden nesporný faktor. Válka proti drogám je prohraná. Ani PČR už dnes mariuhanu nijak extra neřeší, byť jí to nařizuje zákon. Prostě na to kapacitně nestačí. Nějaká forma legalizace je bohužel jen otázkou času.

3 0
možnosti
Foto

Pardon, odpůrcem progresivní politiky

0 0
možnosti
Foto

Život se nedá ulehčit. Proto po každém ulehčení (alkohol, drogy) přijde přitížení.

2 0
možnosti