Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Po čem ženy touží II - dohra

Tak tohle jsem našel: http://schroedinger13.blogspot.com/?columns-on, dobré, ale není to, co jsem hledal. Zkusím tu Seznamku. Je jich halda. Asi to fakt funguje. Vyberu tu hlavní http://seznamka.cz/. Zaloguji se. A jde se na to. Jako v supermarketu, vše roztříděno do kategorií. Projedu pár inzerátů kluků kolem 45. Buď tam nejsou fotky, nebo jsou fakt slušně upravené, ha ha. Co holky? Trochu lepší, myslím tím, že tak moc nelžou, ale většinou jsou ty fotky takové, že není nic vidět. Polopravda je lepší než lež, z toho se snáze dostanete.

PrahaJH Co kategorie? Vážné seznámení? Jo, je tam fakt sexy ženská, vypadá jak ďáblice co napodobuje mulatky z MTV. Nějak tomu inzerátu nevěřím. Pořád si říkám: "Po čem ženy touží"? Přemýšlím o tom. Když se na to podívám, jak žijeme, mám pocit, že je vůbec zázrak, že to tak nějak jde. I když nás příroda udělala tak, že do sebe docela slušně zapadáme. Někdy lépe někdy hůře, ale zapadáme. Ale zapadnout a žít - to je fakt úplně něco jiného. Zapadnout se dá, jak koukám, dost snadno. Otázka je, do čeho zapadnout :o)))

Hledám, lovím moudra na webu. Nick - co by dokázalo odpovědět na tu jednoduchou otázku. Už je skoro půlnoc. To je prostor pro diskuse, myslím si. Ty jsem tu taky našel. Jdu na to. První kategorie: Vážné vztahy.
Koukám, co se děje. Nejdříve mi zaujaly "Nicky" - je to takový pseudo podpis. Říkám si, jak by si s tím poradili zpravodajci. Dá se odhadnout, co je za člověka za Nickem? Samotný možná ne, ale pokud je tam Karkulka, Popelka, nebo Rumcajz - možná by se dalo. Ale stačí se dívat na konverzaci a už to začíná být trochu jasnější. No konverzaci.

Myslel jsem si, že se tam konverzuje o "Vážných vztazích".
Omyl. Je to samé ha ha, hi hi, nějaký ten náznak konverzace: "Vařila jsem dneska celý den" a tisíc :o)))) smajlíků. Vydržím to sledovat asi 5 minut, to abych se zorientoval a mohl někde začít diskusi. Dost, je to pořád to samé. Zkusím to a píši "Po čem ženy touží", můj Nick MYDVA.

Nic, nikdo se nechytá, neodpovídá, čtu poctivě ty "bláboly". Opakuji zadání jako výzvu ke konverzaci. Nějaké Nicky zmizely, nějaké přibyly. Někdo píše, že se to nedělá, aby se někdo separoval. Nevím, o co jde, ale vyznělo to dost naštvaně. Asi někomu vadilo, že mu nevidí smajlíka. Zkouším ještě několik místností. To samé. Konec, tohle ne, tady se nic nedozvím.
Nová kategorie: Sex a flirt.
To by mohlo jít, sex je kořením života a jeden si tam není vždycky úplně jistý, jestli se povedlo, jak říká doktor Plzák: "Simulovat orgasmus se dá, ale zkuste simulovat erekci." http://cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Plz%C3%A1k.
Otevírám diskusi na téma: "bez zábran". Nečekám filosofii, ale třeba se něco dozvím.

Boubelka píše: "Ha ha, jsem tady", smajlík co mrká. Nic - čekám klasických pět minut, ještě několik přihlášení s očekáváním. Nic. Tak se přidám: "Po čem ženy touží?" a přidám taky mrkajícího smajlíka, učím se. Nic,

Boubelka píše: "Tady je nuda" a odhlásí se. Najednou je živo, vletělo sem pár šílenců. Tak to začne, opakuji otázku: "Po čem ženy touží?" a dám pět mrkajících smajlíků, chytím se ha ha, vzrušení stoupá, ti divoši už mají předehru. Smajlujou, jeden nabízí "přeliz", z toho něco bude. Kontruju: "Co čínská erotická masáž" a halda smajlíků, abych se přizpůsobil. Chvíli kybernetické ticho, ten Lízálek, to zkouší znovu. Koop32 mu odpovídá, že je slabota. Smart, ten Lízálek mu posílá jako odpověď smajlíky, pokaždé jinak. Smart stupňuje, lížu i kouřím. Jasné, nějaký úchyl.
Nic. Čínské masáže se nechytily. Greta se hlásí, čekám, co z toho bude???? Hlásí do prostoru.
Nějak nevím, co si myslet. Lidé se hlásí do místnosti "Sex bez zábran" a přešlapují na prahu. Chtějí nebo nechtějí sex bez zábran? Co vlastně hledají? Stojí na prahu místnosti, přešlapují. Jaká je jejich otázka? Nebo jsou jen zvědaví, co se dá? Překvapila mě ta pasivita.

Boubelka i Greta jen oznámily, že jsou tady. Chtěly, aby je někdo bavil? Chtěly se rozjet nebo sjet něčím a ani nevěděly čím?? Nevím jsem z toho v rozpacích. Po čem ženy touží? Ta otázka mi pořád leží v hlavě. Tady odpověď nedostanu. Končím.
Další kategorie: Flirt a rychlý sex
Je to to po čem ženy touží? Snad, procházím místnost po místnosti. Všude to samé - Nicky, které se znají. Flirtují asi často, protože se z těch zpráv nedá dost dobře určit, o čem jsou. Emoce nahrazují smajlíci. Cow posílá zamračeného smajlíka jako reakci na Bojzovo prohlášení, že je dneska nějaká smutná... To samé, to samé. Žádné otázky, které by stály za přemýšlení. Žádné odpovědi na otázky, které si tak často klademe. Posílám tu svou do kyberprostoru:
MYDVA: po čem ženy touží? Nic, nic. Tak otázku opakuji.
Cow se chytila. Odepsala mi: "Zmiz úchyle." Salva rozesmátých smajlíků že všech Nicků. Jsem trapný. Na tom se shodli. Zkouším to znovu.
MYDVA: Fakt mi zajímá, po čem ženy touží, chci jim rozumět a smajlík, jeden takový trochu zahanbený tou salvou smíchu a nařčení z úchylky.
Bojz mi odepisuj: Chtěj totál orgasmus, vole.
Konečně reakce. Obracím se na Boubelku, která se taky přidala. MYDVA: Je totál orgasmus to, po čem toužíš? A již sebevědomě tři smajlíci s brýlemi. Boubelka: Ty úchyle, jestli si honíš, tak vypadni a nevotravuj nás tady. MYDVA je na dně. Kde to četla, ve které místnosti? Na Sexu bez zábran dneska ne. Končím, to není pro mě.
Další kategorie: Po 40
Teď nebo nikdy. Kde jinde hledat odpověď na tuhle otázku a nebýt považován za úchyla? Tady. Jdu na to. Opět pět minut sleduji dění. Jsou tu jen tři účastníci. To možná nikoho moc nezajímá, ale co - jde o kvalitu, ne o kvantitu. Zakladatel Von56, Oezis, Asd09 a teď i MYDVA. Dám si zase pět minut na pozorování a orientaci. Docela nuda.

Oezis píše, že byla s dcerou na dovolené, bylo to fajn.

Von56 mlčí. Asd09 lehce konverzuje - také o dovolené s dětmi. Jdu na to,

MYDVA: Po čem ženy touží? Jeden vyrovnaný smajlík po čtyřicítce.

Oezis odpovídá: Po klidu. Asd09: Chtělo by to nějakou vzpruhu.

MYDVA na Oezis: Po čem ženy touží? Po klidu a dovolené s dětmi?

Oezis: Ne, taky po životě. Vypadá to dobře.

MYDVA: Po jakém životě? Oezis: Po spokojeném.

MYDVA: Co je to spokojený život po 40? Smajlík jeden, který mrká.

Asd09: Chce to sex. Vypadá to dobře, nenápadný název a lidé, kteří snad ještě touží.

MYDVA: Je spokojený život se sexem? Kybernetické ticho. Pořád ještě nevím, kdo je Asd09 - muž nebo žena?

Oezis: Sex je dobrý.

MYDVA: Je, je to koření života. Touží tedy ženy po pěkném sexu? Zkouším to znovu.

Asd09: Sex se musí umět žít.

Oezis: smajlík.

MYDVA: Co je to dobrý sex?

Oezis: Chybí mi, chodím s dcerou na diskotéky, bavím se. Smajlík.

MYDVA: Chodíš pořád s dcerou? To mi nejde dohromady s tím sexem. Třikrát smajlík.

Oezis: Ne, jsem sama, většinou.

Asd09: Sex sex sex sex.

Oezis: Mám to ráda.

MYDVA: Co konkrétně, po čem ženy touží? Ptám se a myslím to vážně: Touží ženy po tom nebýt sami? Touží po tom se milovat? Touží po tom chodit mezi lidi?

Oezis: Mám to ráda tak normálně, když to přijde samo.

MYDVA: Jako rychlovku?
Asd09: ticho, přešlapuje na prahu, nezapojuje se, ale je tam.
Oezis: Někdy tak, jindy zase po pěkném večeru. Jednoduchý smajlík.
Zní to opravdově. Ta žena si nehraje. Je sama kolem půlnoci. Je mi z toho divně. Připadám si jako lump. Já si tady hraju, abych pochopil jak, to kluci dělají na webu a tady je žena, která je sama, má ráda sex, chce klidný život s nějakým tím občasným rychlým zpestřením. Je to složitá nebo jednoduchá otázka? Po čem ženy touží?
Nechci se schovávat za MYDVA: Přiznávám se, nejsem Nick, jsem Jarda, je mi 48, jsem rozvedený, děti žijou se mnou, jsou velký na vš. Čekám, co se stane. Neumím takhle se schovávat. Je mi trapně dělat, že jsem někdo jiný.

MYDVA: měřím 170, vážím 80, to jsem našel na registrační kartě. Oezis: Jsem Jarmila. Dobré, pokud je to pravda, dá se tady nejen si hrát, ale asi se s někým i seznámit.

Zkouším to dál MYDVA: Kolik ti je? A vracím toho jednoduchého smajlíka. Kybernetické ticho dobře pět minut. Asi jsem to přehnal. Už chci začít psát, když se objeví

Oezis: 53. A smutný smajlík.

Asd09: Končím dobrou.
No, je to pravda, jsou tu i lidé, kteří asi hledají. Nejen odpověď na to, po čem ženy touží, ale i na to, jak žít dál, pokud jsou sami.

MYDVA: Díky.

Oezis: Blbý co, teď se odpojíš jako všichni.

MYDVA: Proč si to myslíš?

Oezis: Je to tak vždycky, když jsi upřímný.

MYDVA: Tady na webu? To mě fakt zajímá, jaká je tady kybernetická kultura? Trestá upřímnost a preferuje masky? Všiml jsem si, že ty masky se často chovají tak jako parfém. Zesilují náš "zápach". Někomu na 1000%, jsou to zoufalci. Viděl jsem a sledoval nějakého Boba, byl to fakt bobík, co si na něj nevidí, taky mě rozesmála Karkulka, co byla učitě nějaká obloustlá puberťačka, co si hrála na "fakt vostrou našlápnutou samici".
Oezis: Vždycky ty lidi přestanou komunikovat. Víš, je to taková hra, ale ty jsi jiný.
Je mi hrozně, vlastně nejsem, také si jen tak hraji. Jsem vlastně stejný jako ti kluci, co si ve fotoshopu vyhlazují "ksichty". Do prdele, to si nezaslouží.

MYDVA: Musím ti říct, jak to je. Kámoši na webu balí ženský, popisovali mi, jak to dělají a já to šel zkusit vlastně taky. Ale to - po čem ženy touží - mě zajímá.

Oezis: Díky, že jsi upřímný.
Proboha to jsem nechtěl. Odhlásím se a mizím, ale to je taky nefér. Jak z toho ven? Zahráváš si s tím, po čem touží a máš to tady. Odpověď jsi dostal, nebyla zadarmo, otevřel jsi srdce, to se nedělá.
MYDVA: Snažím se, ale já ve skutečnosti nelovím, zajímám se o to, jak to tady chodí.
Oezis: To nevadí, pěkně se mi s tebou povídá.
Průser, to se nedělá, proboha. Ta žena někde, ani nevím kde, je. Je sama, nemůže spát, myslí si, že narazila na sympaťáka, ale to není pravda.
MYDVA: Víš, dělám práci, kde pomáhám lidem k úspěchu, připravuju je na krizovou komunikaci, když mají něco prosadit. Zajímá mě, jak lidé spolu komunikují. To je to, proč jsem tady. Vlastně se tu učím.
Oezis: Jsi fajn chlap, to se tak často nevidí.
Jsem v tom až po uši. To ne, to nechci. Nikdy jsem nechtěl.
Oezis: Jsi tam?
Asi jsem se zamyslel na déle, než jsem si myslel.
MYDVA: Jsem. Chci se ti omluvit za naše dnešní povídání. Nechtěl jsem nikoho najít, vlastně jsem nechtěl ani s nikým mluvit, chtěl jsem nějaký typy na otázku: Po čem ženy touží? Nic víc.

Oezis: Díky, slušnost se tak často nevidí. Smajlík.
Trochu se ho hrozím, ten bezelstný úsměv, ta jednoduchost. To musí skončit!
MYDVA: Končím. Děkuji za ten náš pokec. Dobrou noc a hezké sny.
Rozhodl jsem se, jedu šipkou na roh okna, že ho zavřu.
Oesiz: Já děkuju, jsi fajn. Přijdeš zítra?
Tak to je průser, tohle ne.
MYDVA: NE, UŽ SEM NIKDY NEPŘIJDU. Dobrou noc.
Je to, jsem z toho venku. Alespoň jsem jí nelhal. S tím, co mají ženy rády, se nehraje. Není to fér. Není důležité, po čem ženy touží. Je důležité, jak nám s nimi je, jak se k sobě chováme.
Těsně než zavřu okno, je tu ještě naposledy

Oezis: Dobrou, přijď někdy a smajlík........
"Po čem ženy touží?"

Oezis, promiň pokud můžeš Jarda

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Homolka | pondělí 5.5.2008 1:43 | karma článku: 11,55 | přečteno: 1466x
  • Další články autora

Jaroslav Homolka

100 days of riding – mad not bad

Tak před rokem jsem dostal tenhle nápad. Vypadalo to slibně, tak jako všechna přání. Skutečnost mi ale dala za vyučenou.

21.6.2009 v 10:55 | Karma: 25,06 | Přečteno: 6417x | Diskuse| Osobní

Jaroslav Homolka

Zelená veš v kožichu

Tohle přirovnání mi napadlo, když jsem viděl pani Kateřinu horlivě lamentovat proti „Soudní mafii". Tak se to dělá. Máš malér, tak rychle najdi malér někoho jiného a odveď řeč.

18.3.2009 v 8:22 | Karma: 27,28 | Přečteno: 2202x | Diskuse| Osobní

Jaroslav Homolka

ČSSD před sjezdem a nová krev

Tak jsem si v neděli přečetl rozhovor s panem Jiřím Zimolou, odložil noviny stranou. Nic nového. Přesto mi to nedalo, podíval jsem se na pana Paroubka v nedělních Otázkách Václava Moravce.

17.3.2009 v 8:22 | Karma: 44,15 | Přečteno: 6206x | Diskuse| Osobní

Jaroslav Homolka

Nato potřebuje lidi jako pan Zaorálek?

Máme za sebou deset let a je nejvyšší čas, abychom jim do toho začali mluvit my. Nejsme na to sami, pan Sarkozy to vidí podobně, to nám jen dodává odvahu.

16.3.2009 v 20:36 | Karma: 31,39 | Přečteno: 1997x | Diskuse| Osobní

Jaroslav Homolka

Chci se omluvit panu Rathovi, nerozuměl jsem mu

Nerozuměl jsem tomu, co říkáte a jak se chováte. Konečně jsem vás pochopil. Pane Rathe rozhodl jste se zbavit nás pana Paroubka, který chtěl řídit sociální demokracii a jejím prostřednictvím náš stát a národ silou.

3.3.2009 v 8:25 | Karma: 34,87 | Přečteno: 2684x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Co budou dělat končící europoslanci? Zvažují zkusit politiku i návrat k profesi

30. května 2024

Premium Sedm současných europoslanců z jedenadvaceti se po nadcházejících volbách do parlamentních lavic v...

Otočka v Berlíně: deportace už nevadí. Němci zvažují posílat běžence do Afriky

30. května 2024

Premium V Německu dlouho bylo pravidlem, že britské plány na deportace žadatelů o azyl do africké Rwandy...

Ortel měl hrát v dětském zábavním parku, po tlaku rodičů koncert zrušili

29. května 2024  10:29,  aktualizováno  23:13

Pražský zábavní park Krtkův svět v Horních Měcholupech ohlásil na 7. července koncert. U lunaparku,...

Opozice vyčetla Jurečkovi tvrzení, že lidé v penzi stráví v průměru 21,5 roku

29. května 2024  6:06,  aktualizováno 

Poslanci opozičního ANO se přeli s ministrem práce a sociálních věcí Marianem Jurečkou z KDU-ČSL...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou