Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kolumbo

17. 3. 2009 11:20
Velice trefný

článek - zvlášť pěkný je postřeh, že tchyně NIKDY nepohrozila tím, že už nepřijde. Pro socany  platí totéž - nikdo o ně nestojí, mohli by si všechno řešit mezi sebou, zaměstnanost, sociální zabezpečení, zdravotnictví - nic by jim pak nechybělo, vždyť jsou tak schopní!!! Jenže oni přece nejsou žádní sobci, co by mysleli jen na sebe! Oni touží sloužit všem! Nevadí,  že o to nikdo další nestojí, oni e nedají odradit! Musejí zachránit všechny, i kdyby je měli zabít! Levice je typická netolerantní spasitelská církev.

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

17. 3. 2009 13:18
Re: Velice trefný

:-) Bohužel, to v poslední době tak vypadá. No asi jsem si už na jejich starostlivost zvykli. Viz polsední volby:-(

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

17. 3. 2009 2:03
pane cvachu

to je krasne, vy jste si urcil, kdo a jak ma mluvit do veci nasi zeme. a ted jen skromna otazka, jaky mate mandat ? pan zaoralek ma za sebou 1/3 hlasu v poslednich volbach. tudiz podle demokratickych principu (ktere vam asi extra smrdi) ma docela pravo se vyjadrovat k nasi budoucnosti.

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

17. 3. 2009 8:52
Re: pane cvachu

:-) Nemám žádný politický mandát ;-D Ale pan Zorálek s tím co má může těžko mluvit do Světové politiky, pokud není na pivě - tam jeho vliv končí. I když ambice má větší, to uznávám

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

16. 3. 2009 22:13
No myslím si

že pana zaOrálka nepotřebuje nejen NATO, ale ani ČR. Ale co s ním ? Do Bruselu uklidit nejde, neb je na tom jazykově ještě hůř než blahé paměti Kundžvart

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

16. 3. 2009 22:16
Re: No myslím si

Hele na Kužvarta pozor, jeho bratr je "zelený" právník. Abys nedopadl jak ta oběť Macháčkové (myslím, že se jmenuje Krám).

0 0
možnosti
LW

Medussa

16. 3. 2009 21:20
Pan Zaorálek

se stává s postupujícím věkem "rozzlobeným, zlým" mužem. Možná s oblibou sledoval film  "Až se rozzlobíme, budeme zlí" - jen ten vtip, smysl pro fair hru a sympatie mu jaksi chybí. :-)

0 0
možnosti
ZT

juhola

16. 3. 2009 21:01
Co když má Paroubek tzv.

dvoutchýňový komplex, podobně jako Rath?! A Zaorálek? Ten má nepochybně komplex sám ze sebe. Příště by příznivci ČSSD měli raději volit tchýně svých diktátůrků.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

16. 3. 2009 21:12
Re: Co když má Paroubek tzv.

To nejde, pí Paroubková II. má rodiče na Slovensku. Slovenští občané (bez občanství ČR) nemohou v ČR vykonávat politické funkce. ;-(;-(;-(

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

16. 3. 2009 20:51
Já na to přišel

"Jsou, stejně tak jako ta moje tchýně, pořád naštvaní, nasupení, zapšklí na všechno a na všechny. Není divu, že s nimi nikdo nejedná."

.

Nejsou oni v klimakteriu, he? 8-o;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou