Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Milan Brlík

4. 3. 2009 10:46
:)

Dobré. Nejvíc se mi líbilo to sledování kamer - on si na tom fakt dává záležet. Naštěstí mu nedochází, že u toho vypadá jako idiot. Na druhou stranu to samé dělá například Bém a vypadá u toho bohužel stejně ... Taky bych ještě dodal, že se socialistů zase tak moc nebojím, jelikož se stejně jako pravicové strany posunují do středu. U nás teda zatím moc ne, ale ono to přijde. Každopádně doufám, že příští volby ještě vyhraje pravice, aby měla naše SOCDEM doostatek času přetransformovat se na stranu tzv. Třetí cesty, jako například britská New Labour.

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

4. 3. 2009 12:17
Re: :)

:-) je pravda, že tu transformaci zvládli dost slušně - chce to osobnosti jiného ražení než to, co tam mají teď. Mají je? Je tam pro ně prostor? Sobotku usměrnili dost rychle:-)

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

3. 3. 2009 16:27
Hledám nezaujatého moderátora

:-) je to náhradní řešení, ale můžeme to zkusit - odkaz Bjornel - díky[>-]

0 0
možnosti
JM

nominativ

3. 3. 2009 10:53
pane autore,

jak se zdá podařilo se Vám,bohužel,propojit celkem dobrý postřeh (ohledně poměrů v ČSSD a povahy Dr.Ratha) s poněkud zjednodušenými a účelovými výroky.Cituji:"...pravice mu to neumožní ve světě,který se měří kvalitou,samostatností, odpovědností.Proto se spojil s ČSSD,tam se pracuje se závistí,malostí,podlézáním..."Bylo by třeba říci o jakou kvalitu a čeho jde,o čí samostatnost a čí odpovědnost a za co.

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

3. 3. 2009 12:40
Re: pane autore,

:-) myslím tím pravicové hodnoty - bohužel ne vždy dodržované pravicovými poliky. I když dneska říci, co je pravicová a levicová politika nejde. Je to nečitelná středová šeď - nevyjasněné hodnoty., chybějící vize na všech stranách

0 0
možnosti
LW

Medussa

3. 3. 2009 10:19
nejde o pravice x levice

Někdy mám dojem, že ať je článek o čemkoliv z oblasti našeho politického dění, vždycky se to v diskusi smrskne na standardní pravice x levice.

Už je to trochu jednotvárné.

Boj uvnitř strany mi přijde jako zajímavější téma než ono omýlané téma boje mezi stranami.

Chybí nadhled nebo schopnost si ten článek opravdu v klidu přečíst? A přemýšlet v jiných intencích než jak nám velí stereotypy?

Některé diskutéry fakt podezřívám z toho, že jim stačí vidět autora článku - nic nečtou - a hurá na diskusi - jen ať se střílí z pistolí.

0 0
možnosti
JM

nominativ

3. 3. 2009 11:07
Re: nejde o pravice x levice

pokud by diskuze byla opravdu seriozní a korektní nemuselo by být ani ono omílané téma boje mezi stranami bez zajímavosti.Vždyť by se jednalo o volební programy,nosné myšlenky a o to,kam se má posouvat společnost.Takových diskuzí je zde ale opravdu jako toho příslovečného šafránu.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

3. 3. 2009 9:44
ten článek

jste napsal úplně sám?Nechce se mě věřit,že se v jedné hlavě vylíhne tolik volovin.

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

3. 3. 2009 9:55
Re: ten článek

:-) Buď konkrétní:-)

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

3. 3. 2009 9:40
Asi už si nevyděláte naklikávačkama na I-děsu,volby vyhraje

LEVICE a bude mít ještě větší úspěch než měla jelikož ta vaše štvanice nás ještě víc nakopne jít volit;-D[>-]R^

0 0
možnosti
JH

Jarda Homolka

3. 3. 2009 9:55
Re: Asi už si nevyděláte naklikávačkama na I-děsu,volby vyhraje

:-) Pěkný slovník NÁS je vás víc nebudete se bát vlka nic - běžte volit, to by bylo dobře, Já půjdu na 100%[>-]

0 0
možnosti
JR

honzarov

3. 3. 2009 9:13
Homolka a jeho fantasmagorie

Že prej ve světě naší české pravice, kde se měří kvalitou, samostatností, odpovědností. Homolko, ty máš buď dvaačtyricítky horečky nebo začínajícího Alzheimera.

0 0
možnosti
F

ferdík

3. 3. 2009 8:43
100%

trefa a byl jsem tady prvnííííí Velká hlavo

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2556x
K zájmům: Pozorování jak věci fungují - pokouším se o úžas malých dětí (moc mi to už nejde) Jak se zvířata chovají Jak se lidé - zvířata chovají, ne co říkají - Bojové sporty - jsem víc teoretik než excelentní praktik Myšlení a filosofie války - principy, hodnoty, Motorky enduro - Auta - Veteráni Cestování - expedice Fotografie - věčně nadšený amatér Filmy - to, jak se dělají, Muzika - heavy beat and metal a to, co ani neumím zařadit Co mi fakt nejde: Naučit se kloudně jazyky, i čeština mi bývá cizí Dělat všechno a přitom si v tom udržet pořádek Plnit některé sliby, které dám - většinou mi to trvá déle než jsem čekal Vycházet sám se sebou