SPD a Tomio Okamura jsou zralí na soud

A doufám, že k tomu jednou dojde. Podpora ruskému imperialismu trvá i teď, co už Putin shodil přetvářku a na nic si nehraje.

SPD ve svém nejnovějším prohlášení požaduje zastavení dodávek zbraní Ukrajině. Je to jen přilévání oleje do ohně, dodal jejich zástupce Bašta.

S tím nelze než souhlasit. Válku nechce snad nikdo. Ale aby věc byla vyvážená, tak by měli gospodini z SPD vyzvat i Rusko aby přinejmenším zastavilo bojové operace, když už by se nemělo stáhnout. To od SPD nezaznívá. V podtónu tak jen zaznívá, že jde o podvolení se Ukrajiny imperiálnímu Rusku. To neválčení je až na vedlejší koleji. Je mi z nich špatně.

Stejné stanovisko vyslovila i předsedkyně, dnes už naštěstí neparlamentní, KSČM Kateřina Konečná. Ta nás bohužel i zastupuje v Bruselu. Dokazuje se tak opětovně, že extrémní pravice i levice k sobě mají velice blízko.

Jejich stanovisko o tom, že by Ukrajina měla být pod nadvládou Ruska, a teď naprosto bez spekulací, je totéž, jakoby říkali, že ruské vojenské jednotky by se měly přiblížit k české hranici. V jiných dobách se toto definovalo jako vlastizrada.

Jejich volání po vystoupení z NATO a vyhlášení neutrality má jistě vzor v Bělorusku, které bylo až do tohoto týdne také neutrální. A jak to vypadalo víme všichni. Věřím, že toto je jejich představa.

Ovšem nejpikantnější je, že v ruské Dumě (parlament) se proti válce na Ukrajině již postavilo i pár poslanců. A světe div se, poslanců za komunistickou stranu. Opakuji, za ruskou komunistickou stranu. Tedy poslanci za pohrobky Stalina, který má na svědomí desítky milionů životů.

Co pak musí být za lidi současná ruská věrchuška a jejich pátá kolona v zahraničí (včetně nás), když už je umravňují i ruští komunisté?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Flaška | středa 2.3.2022 11:17 | karma článku: 31,78 | přečteno: 901x