Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Mnohem víc Flaškovi vadí, že kritizují cenzuru internetu, ale to nepřizná

0 1
možnosti
Foto

Tomio Okamura nikdy nebyl člověk hodný úcty a vážnosti. Naprosto naopak. To by nebylo nic tragického, takových pomatenců po světě pobíhá, jéje. Jenže v jeho případě sleduji nebezpečný trend, kdy se postupem doby dostává stále dál za svůj předchozí extrém. Nevím proč, ale když jsem ho četl, vytanul mi na mysli Putin.

5 1
možnosti
PB

Mě by fakt zajímalo kam až by Okamurovi, nebo s.Konečné spadla brada, kdyby jim někdo s vážnou tváří tvrdil, že se Sovětský neměl bránit nacistickému Německu, že to jen zvýšilo počet obětí, a měl se pokusit s Hitlerem domluvit.

10 0
možnosti
TB

s.Konečná nezažila časy socialistického "blahobytu" a Okamurova SPD je jen velká fabrika na peníze zaštiťující se ušlechtilými ideály.

0 0
možnosti
Foto

Tak to máme komunisty, kdo hanebně upírá Ukrajině právo na legitimní obranu proti agresi, SPD, včera (1. 3.) jsem tu psal, že je to i Trikolora. Kdo bude další?

9 0
možnosti
VV

Nevyznam se v tech stranach, ale rozhodne dalsi bude a asi ne jen jedna, ktera svoji volebni kampan postavila na penezich z Ruska.

Asi by ty strany ale nekdy pozdeji mely vystoupit s prohlasenim ze se mylily jako to udelal Milous Zeman.

1 0
možnosti
Foto

J74a22n 31Š71i43k

2. 3. 2022 13:55

Tito chytráci a jim věrní nechápou, že kdybychom my a Slováci nebyli v NATO, tak dnes ruská kolona nestojí u Kyjeva, ale u Prahy. Důvodem by bylo, že Slováci uvažují o výrobě jaderných zbraní a v Česku je už vyrábí ve Vrběticích, kde se dva stateční Ivani snažili zlikvidovat jaderné bomby. Jestli si někdo myslí, že je to hloupost, tak ať se podívá, co za slinty vysílají ruské televize. Hezký den

13 0
možnosti
LS

SPD přemýšlelo co je pro ně výhodné, jak neztratit voliče. No, a vyšlo jim, že Putin má jejich podporu.

Něco jako ve filmu je třeba zabít Sekala, kdy Sekal říká, že on dělá to, co je dobré pro Sekala.

0 0
možnosti
MB

Já mám pro Tomia docela pochopení. Když se nad Úsvitem účetně smrákalo. Nelenil a šel na to Přímo. Založil si své Důchodové zabezpečení i Stavební spoření. Funguje to, trubka bydlí v rouře. Utečenci nejsou a Covid to rovněž pomalu vzdává. Co teď? Je moudrý jako komunisté. Budou kolaborovat, dozajisté. Šílený mužik z Kremlu střílí. Tomio, Kateřina, i ta rudá Skála stále kvílí. Kde je noční vlk Hašek,Foldyna? Poslední stopa vedla do dvorka. Nemají palivo. Nenastartovala jim motorka ... :-) .

10 0
možnosti
MS

Já myslím, že by si každý měl odpovědět na otázku, která by mohla být otázkou v referendu, co SPD tak rádo prosazuje: "Jste ochotni obětovat jeden národ pro záchranu vašeho života a vašich blízkých?"

Moje odpověď je jasná. Jestli lidstvo chce zachránit svoji kůži obětováním, tak si lidstvo nezasluhuje místo na Zemi a Putin s Lavrovem ať klidně vypustí atomové rakety všechny.

4 0
možnosti
JK

Máte v tom logický guláš. Já neobětuji žádný národ diktátorovi a tím zachráním svůj život a blízké. Logicky, když nebude diktátor nebude hrozba.;-)

0 0
možnosti
MJ

Citace z prohlášení SPD: "...docházelo dlouhodobě k nedodržování tzv. minských dohod a vyústěním byla invaze a agrese vojsk Ruské federace na území Ukrajiny. Hnutí SPD odmítá všechny formy invaze, kterou tato akce ze strany Ruské federace bezpochyby je".

0 0
možnosti
JF

Úvod je opsaný od Lavrova! Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 1322
  • Celková karma 32,13
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.