Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Podraz v souboji o ANO

Souboj stoupenců ANO Jaroslava Plesla a Petra Holce s oponentem ANO, komentátorem českého rozhlasu Radkem Kubičkem, v Partii na TV Prima byl podvodně zbourán hned v úvodu dehonestací!

Sotva komentátor Českého rozhlasu Radko Kubičko zaútočil na Andreje Babiše, vytahnul  komentátor MF Dnes Jaroslav Plesl Právo ze dne 28/6-2012 s článkem „Nečas se zbavil Pospíšila“ na titulní straně a zkoušel Radka Kubička, koho premiér Nečas jmenoval ministrem spravedlnosti po Pospíšilovi. Radko Kubičko odpověděl správně: Blažka. Na to se mu Jaroslav Plesl vysmál, že má špatnou paměť, že jmenoval Danielu Kovářovou. To je vědomá lež psychologicky velmi dobře prezentovaná, která Radka Kubička rozhodila a ubrala mu na razanci v diskusi. A o to šlo.

Překvapilo mne, že komentátor MF Dnes Jaroslav Plesl již nezná pravou příčinu záměny Jiřího Pospíšila Pavlem Blažkem. Šlo o období vrcholného klientelismu s bojem proti němu, kdy politiku zjevně řídili kmotři a mafiáni za oponou. Na tyto kmotry poprvé upozornil Mirek Topolánek.

Souboj o klientelismus probíhal i v řadách ODS, kde byl slabší většinou zvolen do čela ODS „pan Čistý“ Petr Nečas, který se posléze stal premiérem. Tuto vládu zákulisí ohodnotilo jako nežádoucí a vadil především ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil. Petr Nečas byl donucen svého ministra odvolat a nahradit jej neškodným Pavlem Blažkem. Proč? Protože kmotrům vadila především státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Dodnes mám před očima souboj čestných odeesáků s kmotry, který trval týdny, než ministr Pavel Blažek nakonec přecejen jmenoval Lenku Bradáčovou do funkce vrchní státní zástupkyně.

Petr Nečas byl slabý premiér, který všechny připravené návnady spolknul i háčkem. Připomínal mi hodného katolického chlapečka, který pro neznalost světa poslouží zločinu a pak je zlikvidován. Je pozoruhodné, že komentátor MF Dnes Jaroslav Plesl je poplatný výkladu této záměny ministrů spravedlnosti v Právu, který zakrývá skutečnost. Petr Nečas se nerad zbavoval Jiřího Pospíšila. A Jiří Pospíšil to právem považoval za zradu ODS. To jen na okraj.

Dnes mi jde o nečestnou likvidaci diskutéra komentátorem MF Dnes Jaroslavem Pleslem. Vyznívá to jako dobře připravený tah na komentátora Českého rozhlasu Radka Kubička v zájmu ochrany Andreje Babiše a jeho ANO. Od stoupence ANO je to věc pochopitelná, ale okamžitý efekt může být trvalým poškozením hnutí ANO.

 

https://prima.iprima.cz/partie/12052019

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohumír Šimek | pátek 17.5.2019 23:05 | karma článku: 21,65 | přečteno: 1165x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Petrohradský trolling

Co to je? Jde o moderní, efektivní metodu vymývání mozků proměnou pravdy v lež a lži v pravdu, která se stala efektivním nástrojem ruské hybridní války.

25.5.2024 v 11:50 | Karma: 20,09 | Přečteno: 372x | Politika

Bohumír Šimek

Politika a politikaření

Stát má budoucnost, pokud na tvorbě zákonů spolupracuje vláda s opozicí. Pokud se politici jen perou o moc, takový stát snadno přijde o svoji státní svrchovanost. Položme si otázku, jak jsme na tom u nás.

17.5.2024 v 11:23 | Karma: 14,29 | Přečteno: 269x | Politika

Bohumír Šimek

Ruská sekyra štěpí Česko

Jen slepý a hluchý ještě nevnímá aktivity ruských agentů u nás po otočení kormidla na Slovensku od směřování k liberální demokracii, občanským svobodám a právnímu státu přímo k obrazu ruské totality.

10.5.2024 v 21:13 | Karma: 31,06 | Přečteno: 1768x | Politika

Bohumír Šimek

Vlastenci a zbabělci

Žijeme v postfaktické době, kdy pravdu proměňujeme v lež a lež proměňujeme v pravdu, kdy úmyslně klameme společnost, aby volila naše populistické až anarchistické strany.

26.4.2024 v 16:25 | Karma: 21,46 | Přečteno: 557x | Politika

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 24,55 | Přečteno: 753x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Pavel se zranil na motorce. V nemocnici na pozorování zůstane několik dní

23. května 2024  20:03,  aktualizováno  22:32

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale vyžádají si...

Opozice vytýká Jurečkovi tvrzení, že lidé v penzi stráví v průměru 21,5 roku

29. května 2024  6:06,  aktualizováno  9:52

Přímý přenos V diskusi o návrhu důchodové reformy, která má zvýšit věk odchodu důchodu nad 65 let podle doby...

Meta začíná trénovat svou AI na lidech. Omezuje to ochranu dat, říká právnička

29. května 2024  9:22

V Evropské unii (EU) budou od konce letošního roku platit nová pravidla o regulaci umělé...

Senát rozhodne o nové definici znásilnění i výši příspěvku na péči

29. května 2024  8:20,  aktualizováno  9:15

Přímý přenos Změnu vymezení znásilnění v trestním zákoníku ze silou vynuceného na nesouhlasný pohlavní styk bude...

Řekli mi, že nepochodím. Drtivá většina soudních úředníků stávkuje za lepší mzdy

29. května 2024  6:25,  aktualizováno  9:15

Přes devadesát procent soudních úředníků vstoupí dnes podle justičních odborů do stávky. Některé...

7 tipů, jak na citlivé zuby v těhotenství
7 tipů, jak na citlivé zuby v těhotenství

Hladina hormonů v těle se v průběhu těhotenství mění stejně jako chutě a jídelníček. Mnoho těhotných také trápí časté nevolnosti. Následkem toho...

  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1079x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!