V sobotu bude na Václaváku slet trosek a exekucí

Tak se nám zítra sejde v matičce Praze výkvět národa. Absolventi vysoké školy života a jim podobní. A dokonce s předstihem dorazilo již dnes prvních patnáct účastníků zítřejšího mejdanu.

Máme z toho samozřejmě radost, že tato patnáctka to vzala tak zodpovědně. Akorát se ještě neví, kde dotyční budou nocovat, ale v Sherwoodu u Wilsoňáku je na lavičkách případně na trávníku místa dost. Zjistilo se rovněž, že se jedná o opravdovou elitu národa. Bylo zjištěno, že v této skupině se nachází jeden mozek, 40 zubů a 200 exekucí. Gratulujeme.

Jenom ještě uvarování pro ty, kteří mají na krku exekuce a kterých bude na zítra v centru metropole opravdu dost. Budou se tady pohybovat exekutoři s pomocníky a zabavovat dlužníkům mobily a jiné cennosti. Takže prosím, dlužníci raději nejezdit, a když tak bez mobilů a jiných cenností. Nemusíte se bát, oblečení exekutoři zabavovat nemohou.

Jeden můj kamarád stomatolog uvažuje o tom, že si na Václaváku otevře stánek se zubními náhradami s výraznými slevami, páč je známo, že mnozí flastenci to vidí takto, čím míň zubů, tím fětší flastenec. Kamošovi radím, ať to nedělá, poněvadž je to zbytečné, jelikož praví flastenci si dají raději panáky s rumem.

Správně! Fialovu vládu je třeba svrhnout a nahradit skutečnými odborníky. Takovým ideálním ministrem vnitra by byl například Radek mikrovlnka Koten z SPD, který se dlouhodobě zabývá škodlivostí mikrovlnných trub. To by bylo terno.

Je pravdou, že vládě Petra Fialy, lze leccos vytknout. Ovšem představa, že by o osudu státu měl rozhodovat zítřejší Václavák, tvořený z velké části zadluženými a zakomplexovanými jedinci, věřící v Chemtrail, škodlivost očkování nebo konspiračním teoriím typu, že Američané nikdy nepřistáli na Měsíci, a kteří nejsou schopni si poradit ani s vlastními životy, je velmi mírně řečeno hodně nehezká.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Ziegler | pátek 2.9.2022 10:37 | karma článku: 34,09 | přečteno: 2675x