Paroubkovská hloupá vaječná hysterie

Šéf ČSSD  Jiří Paroubek přestává zvládat sám sebe. Můžeme si myslet o vajíčkoházečích co chceme, ale tento způsob protestu k demokracii patří. Vajíčka kdysi létala například po britské premiérce Margaret Thatcherové či po německém kancléři Helmutu Kohlovi. Ovšem ti to zvládli sportovněji, smáli se a neposílali na své odpůrce mláticí Ramba.     

Ovšem náš Jiří Paroubek to je jiný kádr, bývalý nomenklaturní. Jakýkoliv projev nesouhlasu s jeho názory považuje za těžký zločin, a propadá hysterii. Tak obvinil ODS, že organizuje  házečskou akci, nepředložil však jediný relevantní důkaz, který by jeho teorii potvrzoval.

Sám pan předseda je zjevně ze všeho vedle a přestává ovládat svoji mysl. Vajíčkové bojovníky dokonce přirovnal k nacistickým bojůvkám, které v Německu přepadaly shromáždění politických odpůrců. To už je zralé minimálně na prášky a možná i na Bohnice. Srovnávat hrubé akce násilníků z SA s recesí je hodně, ale hodně mimo. Mohu sociální demokraty ujistit, že pokud by po nich někdo házel kameny s úmyslem je zranit, tak budu první proti tomu protestovat, protože to k demokracii nepatří. Nic takového se však neděje.

Naopak, kdo tady sahá k násilí, je ochranka ve službách ČSSD, která hrubým způsobem omezila osobní svobodu dvou návštěvníků oranžového mítinku, jejichž jediným proviněním byl převlek za marťany a transparent Chceme se s vámi spojit.

A na závěr ještě otázka. „Nemyslíte si pane Paroubku, že za vaši neoblíbenosti může být  třeba i vaše arogantní chování a dryáčnický politický styl? Zkuste si na tuto otázku poctivě odpovědět.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Ziegler | úterý 26.5.2009 9:09 | karma článku: 35,08 | přečteno: 1514x