Hnus! Palestinští zločinci vraždí a unášejí izraelské děti!

Ano, a také žádají výměnu nevinných mladých bytostí za usvědčené vrahy a zločince, kteří si odpykávají spravedlivé tresty v izraelských věznicích. Islamističtí radikálové se neštítí ničeho.

Nedávno jsem na programu ČT2 sledoval vynikající izraelský televizní seriál Fauda, který celkem věrně popisuje situaci v Židovském státě. V několika dílech mohli diváci vidět strhující příběh boje o záchranu dvou židovských dětí, které unesli palestinští radikálové do pásma Gazy, izraelskou speciální jednotkou.

Ilustrační foto - Jeruzalém z hory Olivové

Jenomže se nejedná pouze o televizní fikci, ale o běžnou nechutnou praxi palestinských islamistických teroristů, kteří neváhají ubližovat i nevinným dětem a to jenom proto, aby je vyměnili za vězněné palestinské teroristy a jiné těžké zločince, na jejichž rukou je krev nevinných lidí. Někdy bohužel bývají tito mladí lidé i zavražděni.

V dnešním Izraeli tři jiné dvojice rodičů prožívají nepředstavitelnou bolest, když nevědí, zda jsou jejich synové živí nebo mrtví. Jejich děti se jmenují Ejal Jifrach, Gilad Šár a Naftali Fraenkel. V nejlepším případě budou únosci žádat, aby za ně byli propuštěni vězňové – budou to suroví palestinští vrahové, kteří se chtějí dostat na svobodu. Únosci zatím se žádnými požadavky nepřišli. Mnoho Izraelců teď čeká a bojí se..,“ uvedla v roce 2014 v izraelském deníku Jeruzalem Post paní Šerri Mandellová, jejíž třináctiletý syn byl se svým stejně ostrým kamarádem zavražděn. Od té doby vede Nadaci Kobyho Mandella, která pomáhá truchlícím izraelským rodinám, jejichž blízké připravily o život teroristické útoky. Nakonec i tyto tři zmíněné mladíky potkal krutý osud – byli palestinskými únosci zavražděni. Převzato z webu Plus.rozhlas.cz.

Známou je také kauza izraelského vojáka Gilada Šalita, který byl radikály z teroristického Hamásu unesen do pásma Gazy, které je pod jeho kontrolou, a v roce 2011 vyměněn za tisícovku palestinských vězňů, samozřejmě se jednalo o odsouzené zločince.

To jsou mimořádné odporné a hnusné praktiky palestinských radikálů, kteří unášejí děti a nevinné lidi, vždyť ani Šalit se nedopustil ničeho nezákonného, byl jenom vojákem základní služby izraelské armády, aby je měnili za své teroristické souvěrce. To jsou metody zločineckých gangů a jejich stoupenci nemají právo na to, aby se s nimi slušně zacházelo. Není také rozdílu mezi tzv. radikály z Hamasu ovládající pásmo Gazy a tzv. umírněným Fatahem, který kontroluje tzv. Západní břeh. I členové Fatahu se podílejí na teroristických útocích proti Židům.

Únosy nevinných dětí s cílem jejich výměny za zločince se vymykají všem hodnotám, které vyznává civilizovaná společnost. Palestinci svojí tolerancí k nim jenom dokazují, že si vlastní nezávislý stát nezaslouží. Izraelci se k takovým způsobům, tedy únosům či dokonce vraždám dětí nesnižují.

https://plus.rozhlas.cz/matka-chlapce-ktereho-zavrazdili-palestinci-neobvinujte-obeti-6569403

Autor: Jan Ziegler | pátek 11.8.2023 15:39 | karma článku: 22,11 | přečteno: 429x