Evropa v kleštích islámu

         Představte si, že vás soud odmění podmínečným trestem a pokutou 120 000 Kč za to, že v diskuzi na FB uvedete  pravdivé tvrzení. Zdá se vám to absurdní? Michael Hess ze švédského přístavního města Karlskrona se přesvědčil, jak vypadá evropská "multi-kulty spravedlnost". Pojďme pěkně popořádku.

         Na serveru Aftonbladet.se vyšel článek o ženách, které byly znásilněny na náměstí Tahrir v Káhiře. Michael Hess napsal v diskuzi k tomuto článku názor, že vzestup počtu znásilnění ve Švédsku má přímou souvislost s imigrací.
         Jen pro vaši informaci: V roce 1975 bylo ve Švédsku oznámeno 421 znásilnění. V roce 2014 to bylo už 6620 ohlášených případů, tedy nárůst o 1500 %.
         Jeden z posledních případů zaznamenala i naše media. Sedm "Švédů" znásilnilo na trajektu Amorella ženu. Ve skutečnosti se jednalo o Somálské imigranty, kteří v té době ještě neměli švédské občanství. Po tom, co provedli, ho teď určitě urychleně dostanou.
         Vraťme se ale k panu Hessovi. Jeho poznámka neunikla bdělému oku zastánců multi-kulty, který ohlásil trestný čin. Michael Hess se v krátké době ocitl před soudem, kde prožil šok. Byl odsouzen za "očerňování etnické skupiny" k podmíněnému trestu a pokutě 32 000 švédských korun, což bylo v té době asi 4900 dolarů.
         Pan Hess u soudu předložil studie a statistiky, které dokazovaly, že to, co napsal, odpovídá realitě. Soudce ale prohlásil, že nezáleží na tom, zda byl výrok pravdivý. Protože nedoložil stejné statistiky i ke své diskuzní poznámce na FB, jednalo se o očerňování, přestože to, co napsal, mohla být pravda.
         Když mi kamarád poslal článek s touto informací, nechtěl jsem věřit vlastním očím a tak jsem si vše raději ověřil. Podobných případů této zvrhlé spravedlnosti stále přibývá. Jak to tak vypadá, brzy bude větším zločinem diskuzní poznámka o muslimech a jejich podílu na růstu znásilněných žen, než znásilnění samotné. Tedy, pokud se ho dopustí někdo, koho je třeba chránit, protože je "multi-kulty". 
         Uvedený případ je dalším důkazem toho, že Evropu stále víc svírají islámské kleště. Dění ve Švédsku naznačuje, co potká i nás, pokud dovolíme, aby se k nám ve velkém stěhovali lidé, kterým jsou evropské hodnoty úplně cizí. Švédové si to už začínají uvědomovat a dnešní zpráva na iDNES.cz do jen potvrzuje.
         Je docela možné, že se už i u nás chystají zastánci multi-kulty na podobné procesy s těmi, kdo upozorňují na nebezpečí, která s sebou nese postupná islamizace Evropy. Nejen v článcích, ale i v diskuzích pod nimi. Co takhle jedna zlá věta za 100 000 Kč a roční podmínka k tomu?

         Není to příjemná představa. Nebo si myslíte něco jiného?

 

Poslední článek:Bomba

Na podobné téma: Demonstrace zrovna nemusím, ale ...

Z trochu jiného soudku:  Židovský poklad a Někdy si připadám jako debil                           

Autor: Vlastík Fürst | pátek 20.2.2015 20:10 | karma článku: 38,71 | přečteno: 1994x
  • Další články autora

Vlastík Fürst

Hlavně, žes je nesnědla

19.5.2024 v 8:30 | Karma: 18,84