Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Návštěva erotického světa aneb VYPNI TO !!

Stál jsem před velikou žlutou výlohou s křiklavým nápisem SEXSHOP a dodával si odvahy, abych vstoupil. Jsem velice stydlivej a proto mi bylo jasný že jinou než červenou barvu ve své tváři mít nebudu. Netrpělivě jsem přešlapoval před prodejnou a neustále jsem se ohlížel okolo sebe, ale proč jsem tam vůbec chtěl jít?

Cestoval jsem tedy 40 minut vlakem do sousedního města pak následně 15 minut MHD než jsem dorazil k cíli.
"Proč ten obchod musí být tak křiklavej a nemůže být schovaný někde v koutě?" říkal jsem si zatím co jsem přešlapoval nenápadně před vchodem. Hlavou se mi rozběhli nejrůznější myšlenky. "Jak to tam asi vypadá? Snad tam nikdo nebude" Srdce mi bušilo jako malému klukovi. "No co prostě tam přijdu zeptám se, zkouknu to tam a půjdu domů" nabral jsem odvahu a rázně otevřel dveře a hrdě vkročil dovnitř.
Hned u dveří mě přivítal umělohmotný penis s uvítacím nápisem: Vítejte. Aby na mě vystartoval umělohmotný holčičí kamarád hned takhle u dveří jsem opravdu nebyl připravený a jak jsem byl celej zaskočenej jako slušně vychovaný chlapec jsem ho pozdravil "Dobrý den". Odněkud z poza regálu se ozvalo další "dobrý den" a vyšla mladá unavená slečna co držela v ruce "něco" co opravdu nevypadalo jako že by mělo dělat lidem dobře. "Jen se podívám" uklidnil jsem prodavačku a začal se pomalu sunout do zadní části obchodu. S úžasem ve tváři a naprosto červeným obličejem jsem chodil okolo všech těch možných časopisů, pout, olejíčků, gelů a dalších věcí které bych snad nikdy nekoupil. Dokonce jsem zjistil že jsou i lidé kteří si koupí umělou nafukovací krávu která místo klasického otvoru v předu mí na jiném místě jiný otvor.
Cca po 15 minutách bloudění od regálu k regálu se mě prodavačky muselo sželet a přeci jen ke mě přistoupila. "Sháníte něco konkrétního?" Co teď? Když řeknu že sháním dárek pro přítelkyni bude na mě koukat jako na troubu co neumí koupit kytku a čokoládu. Teď byla přesně chvíle kdy jsem nenáviděl sám sebe za to že si vymýšlím kraviny typu něco speciálního. Měl jsem koupit kytku a byl by klid.
Nakonec jsem přeci jen řekl že sháním dárek pro přítelkyni. Slečna se mě snažila ještě chvilku zpovídat aby zjistila co nejvhodnějšího bych mohl koupit, ale bavte se s ní o tom jak nejlépe přivozuji ženě orgasmus a co jí přivádí do extáze. Nakonec sama usoudila že bude nejvhodnější koupit umělý penis. Nic jsem nenamítal, protože jsem byl stále v šoku z monologu který vedla před malou chvilkou když jsem se ocitl u pultu kde na mě koukalo takových kamarádů asi 60.
Každý byl jiný a byli tam i velikosti co snad ani nemohli bejt úspěšný při dobejvání. Prodavačka rozjela prodejní rozhovor "máme tady gumové, ze speciálních plastů a další, jedni blikají, druzí pouze vibrují, někteří nedělají nic a jiní se i točí." Byl jsem v šoku. Modlil jsem si aby zasáhl bůh a jakýmkoli způsobem mě dostane pryč. "Teď Vám ukážu Mercedes mezi penisama. Nejen že vibruje po celém svém obvodu dokáže kroužit "hlavičkou" ale dokonce i bliká" hrdě mi líčila prodavačka. "Podržte si ho" než jsem se rozkoukal měl jsem v ruce blikající, vibrující, kroužící umělohmotný penis." ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Chtěl jsem utéct, ale nevěděl jsem kam ho mám položit. "Co na to říkáte?" nadšeně pokračovala prodávající. Je neuvěřitelné jak z celkem slušně vypadající, sympatické slečny se během pár chvil dokáže vyklubat škodolibá mrcha co mě tam určitě schválně koupe !! "Dobrý" na víc jsme se nezmohl. Taky nevím co ode mě čekala? To že to bliká, svítí atd. mě moc radosti neudělá. "Doporučila bych Vám k tomu zakoupit ještě UltraGel který usnadní jeho vstup a zvýší citlivost .... a dopřeje Vám příjemné prožití Vašich radostných chvilek."
Po celou dobu jsem byl v obchodě sám a zrovna v momentě kdy přede mnou na pultě ležel UltraGel a já v ruce držel plně fungující vibrátor vešel do prodejny další muž. Když viděl co mám před sebou a co držím v ruce pousmál se na mě a mrknul pravým okem. Prodávající se šla věnovat pánovi a mě nechala chvilku čas na rozmyšlenou. Když jsme tam tak stál s tím blikajícím, vibrujícím, točícím kamrádem před sebou jsme měl gel a mezi dveřma na mě pomrkával naprosto cizí člověk rozhodl jsem se vše ukončit. Snažil jsem se HO vypnout, ale nějak se mi to nedařilo.
Nejsem z těch co by od něčeho zbaběle utíkali i když jsem k tomu opravdu neměl daleko. Stále jsem byl dost rozhozenej z toho co jsem zažil tak jsem se přeci jen nakonec zeptal "jak se to vypíná?" postarší muž i prodavačka se jen usmáli (zřejmě stálí zákazník) a pán povídá "tím spodkem jen pootoč".
Vše jsem položil a s větou že si vše musím ještě rozmyslet jsem zmizel ve dveřích.
"To byl výlet za všechny prachy" říkal jsme si cestou domů a v hlavě si přemítal celý ten hrozivý zážitek.
Hned jak jsem přijel domů poděkoval jsem těm "radilům" za jejich výbornou radu. Celý večer se bavilo celé společenstvo na můj účet tím že na mě zaútočila prodavačka vibrátorem a balil mě postarší gay. Už nikdy do sexshopu nejdu!! Raději budu objednávat přes internet :-)
 
Nakonec jsem koupil kytku, třpytivej šperk a myslím si že jsem sklidil mnohem víc ovoce než kdybych domů přinesl nějakého speciálního kamarádama i přesto že to je Mercedes mezi .... no nic :-)

 

by*MV

Autor: Michal Vlášek | čtvrtek 14.2.2013 20:20 | karma článku: 20,08 | přečteno: 1499x
  • Další články autora

Michal Vlášek

Můžeš tu ruličku vyhodit?

Žijeme s přítelkyní ve spokojené domácnosti. Na všem se dokážeme shodnout nebo najít kompromis. Sem tam se ale najde něco, díky čemu máme doma veselo. Tentokrát to byla rulička toaletního papíru.

1.4.2019 v 9:34 | Karma: 25,89 | Přečteno: 1081x | Diskuse| Ostatní

Michal Vlášek

Řidič ten tvrdý chleba má

Kamion. Slovo, při kterém se většině lidem ježí chlupy po celém těle. Všichni je nenávidíme. Překáží nám, zdržují a blokují silnice a dálnice. I přesto všechno se občas najde někdo, kdo si chce tento kolos vyzkoušet řídit.

31.3.2019 v 0:03 | Karma: 19,70 | Přečteno: 622x | Diskuse| Ostatní

Michal Vlášek

Můj život řídí telefon. Proč?

Nedávno jsme se s přítelkyní domluvili, že si večer pustíme film. Měla to být krásná, romantická a neopakovatelná večerní chvilka. Svíčky hořely, na stole něco k zobání v televizi připravený film, ale jak to dopadlo?

17.3.2019 v 23:33 | Karma: 18,59 | Přečteno: 764x | Diskuse| Osobní

Michal Vlášek

Dobrý táta? Ne! Ten nejlepší.

Stal se ze mě otec. Do občanky se to sice nepíše, ale i tak je to důležitý mezník v mém životě.Nastal konec prohýřeným nocím, neplánovaným výletům, dnům prováleným v posteli. Láhevalkoholu jsem vyměnil za láhev Sunaru. O malých dětech jsem přečetl knihu, abych věděl, co měčeká. Bohužel, realita je jiná – horší, avšak příjemná.

10.1.2014 v 9:59 | Karma: 21,09 | Přečteno: 1088x | Diskuse| Ostatní

Michal Vlášek

Úspěšný dárek - kvalitní zážitek.

Na Vánocích je nejhorší vymýšlení dárků. Člověk musí spojit několik faktorů, aby to moc nestálo, aby to bylo využitelný a aby se to líbilo. Dlouhou dobu jsem si lámal hlavu s tím, co své přítelkyni koupit k Vánocům. Nejsem moc zastánce šperků, raději investuju do zážitků. Přijde mi to lepší, než vždy v zimě kupovat řetízek, náušnice nebo třeba pozlacenou korunu. Tentokrát jsem se rozhodl jít na to od lesa. Co by se líbilo mně?

5.9.2013 v 14:51 | Karma: 9,72 | Přečteno: 354x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Školák měl v osmi letech dvě mrtvice. Nemocných dětí od covidu přibývá

1. května 2024

Premium Netušili jsme, že mrtvici mohou dostat i děti, říkají rodiče těch, které to zažily. Některé dokonce...

Silný vítr komplikuje dopravu. Z Havlíčkova Brodu nejezdí vlaky na dvou tratích

1. května 2024  17:13,  aktualizováno  19:46

Silný vítr potrápil hlavně řidiče na Pardubicku. Z důvodu pádu několika stromů museli policisté...

OBRAZEM: Prahou prošel majálesový průvod. Masky kritizovaly Beka a bydlení

1. května 2024  19:05

Součástí oslav 1. máje byl ve středu studentský majálesový průvod, který vyrazil z pražské Kampy a...

„Mami, ve zdech je příšera,“ tvrdila holčička. Dům ovládlo 60 tisíc včel

1. května 2024  18:21

V domě rodiny Classových v Severní Karolíně číhalo po několik měsíců opravdu nečekané překvapení....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1081x
Nechci psát o politice, finanční krizi a tak podobně. Chci psát příběhy opravdu ze života a snad třeba i někoho pobavit.

Seznam rubrik