Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, to taky znám. Do té doby jsem netušila,kolik zná manžel-řidič sprostých slov. už jezdí jinde, ale ty dispečery a dispečerky by měli řidiči povinně vozit v kabině, aby si na vlastní kůži vyzkoušeli, jaká je to honička co všechno je třeba dodržovat. Normálně bych to dala jako povinný zácvik před dispečerskou praxí ;-D Stejně jakoby si řidiči osobáků měli vyzkoušet tu kulatou lopatu alespoň v náklaďáku. Pak by si třeba ty myšky a podobné laskominy rozmysleli ;-)

0 0
možnosti
Foto

Přesně! Vyzkoušel jsem si to s dodávkou se spací kabinou do zahraničí. Takhle to chodí. Karma jako hrom.

1 0
možnosti

Je to zajímavé čtení, ale na tom, proč kamiony ucpávají silnice to nic nemění. Naše silnice prostě na tak intenzivní kamionovou dopravu nejsou (a soudě podle tempa výstavby dálnic nikdy nebudou) stavěné, řeči o tranzitní zemi jsou spíše k smíchu. Vzhledem k nemožnosti sehnat (už tři roky) jeho technik práci v okolí svého bydliště, dojíždím 2x týdně 170 km tam (do sídla firmy) a večer zase zpět domů. A když trochu nasněží, tak třeba trasu Klášterec nad Ohří - Ostrov nad Ohří (resp. 15 km úsek Boč - Květnová, plný převýšení a zatáček) jedu víc než hodinu:-/

1 0
možnosti

Zdravim kolegu! Já už si ten sen splnil a dopadlo to nějak takto:

https://enders.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=453429

1 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1081x
Nechci psát o politice, finanční krizi a tak podobně. Chci psát příběhy opravdu ze života a snad třeba i někoho pobavit.

Seznam rubrik