Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tak tedy exodus !

Pokud ještě někdo pochybuje, že nežijeme v demokracii, nýbrž v anarchii, pak si může být jist, že to tak je a už zde dávno neexistuje právní stát. Prostřednictvím monopolů na tzv. spravedlnost si právníci společně s bankéři, exekutory a vymahači všeho druhu dělají ve státě, co chtějí, a pořádají na vás hony, aby z vás vysáli všechno, co máte. A zničili vám život.

Zapomněli, zpozdili jste se, či přehlédli jste se při platbě byť jediné složenky za energii? Třeba jen proto, že jste se překlepli v číslici variabilního symbolu internetového bankovnictví ? Anebo jste byli na dovolené a do schránky vám mezi tím přišla složenka za pojištění a prošvihli jste termín její splatnosti? Anebo ještě hůře, nikdo vám ani nedal zprávu o tom, že jste před lety někde nějakou složenku na pár korun nezaplatili, a teď vám kvůli tak nepatrnému pochybení či nepřesnosti začnou klepat na dveře exekutoři?  

Nejste zdaleka jediní. Poslední dobou se zde totiž rozmohla obrovská a spletitá mafie, síť různých vymahačů, kteří si s vámi a vaším majetkem mohou dělat prakticky co chtějí.

Ptáte se správně: kdo ale někdy něco nezapomenul nebo přehlédnul? Člověk je přece tvor chybující a zdaleka není dokonalý. Logicky namítáte, že to ale jistě není důvod k tomu, aby na jeho nedokonalosti či nepatrné chybičce okamžitě začali parazitovat přísavky v podobě advokátů, exekutorů a pachatelů-násilníků ekonomického násilí.

Ano, chybovat je sice lidské, ale dnešní doba je natolik prosta pravidel lidskosti, že toto ekonomické násilí, umožněné de facto přímo na úrovni samotné legislativy, již decimuje celou lidskou společnost.

Typickým příkladem takové zvrácené, perverzní, činnosti parazitů pohybujících se mezi deformovanými paragrafy, je situace, kdy vám např. před třemi roky vznikl nepatrný nedoplatek za ukončení nějaké pojistky, což jste ale v obecné nepřehlednosti smluv jednoduše a lidsky nepostřehli, a o kterém jste se ani nedozvěděli jen proto, že jste se mezitím přestěhovali na jinou adresu.

Spekulanti, tzv. vymahačské firmy, složenky na tyto drobné duhy a nedoplatky skoupí, a pak roztočí zvrácený kolotoč mezi advokáty (a jejich astronomickými částkami za jejich tzv. "služby") a vámi - právními laiky, (neboť kdo může obsáhnout vše), a lehce se stane, že ze 34 korun vám vznikne rázem dlužná suma pěti a více tisíc! Tyto velké peníze pak jdou do kapes finačních lichvářů.

A co na to soud? Nic. Mlčí a odsoudí vás. Protože deviace vznikla již na samé úrovni vzniku takového evidnetně šikanujícího zákona.

Nechci žít ve státě - respektive nechci žít ve státě jako takovém - pokud je zpochybněn sám jeho smysl již v kořenech. Právě těmi parazity, kteří decimují stát a mezilidskou pospolitost a solidárnost svým nelidským ždímáním, byť i za nepatrné opomenutí či pochybení.

Vždyť pokud se my, občané, nebudeme moci účinně bránit před samotnou stupidní legislativou, která umožní vymahačům spekulativně hromadit nekalé příjmy a tuto parazitickou spekulaci povýší na podnikání (tzv. ve finančnictví), pak jsme jen ubozí otroci bez práv.

Jestliže nejsme (jako lidé) schopni si obhájit i právo na omylnost a nedokonalost a dovolíme finančním hyenám, aby s lidskou nedokonalostí spekulovaly, pak skutečně nežijeme v lidské společnosti, nýbž ve společenství žijícím podle pravidel džungle, a proto si nemůžeme říkat lidé.

Dokonce ale i v džungli panují ustálená pravidla: každý, kdo je slabší ví, že se může stát obětí dravců, a proto je obdařen přirozenými instinkty, které mu umožní se nějak bránit. My, zdegenerovaní lidé, kteří si říkáme dokonce humánní společnost, ale paradoxně žijeme v džungli bez pravidel nebo s pseudopravidly a pseudozákony, které umožní finančním dravcům požírat a krást slabším nebo nedokonalejším, aniž by tyto obranné instinkty mohli uplatnit. Co jiného, než totalita, je tento systém?Žijeme v zemi s typickými znaky totalitárního režimu, postaveného na diktatuře finanční mafie.

Co tedy omylnému a nedokonalému občanu zbývá?

Pokud nezaplatí evidentně lichvářský, nespravedlivý a uměle vytvořený "dluh", zabaví mu klidně střechu nad hlavou a obestaví veškeré účty tak, že se rázem ocitne na ulici, bez domova, a jeho život je naprosto v troskách.

 

Další kapitola hrůzy je o lichvářských bankéřských praktikách.

Půjčíte si např. nepatrnou částku několika tisíc, abyste si mohli dovolit opravu auta, které nezbytně potřebujete při své práci. Přitom jste to vy, kdo vy celý život krmíte bankéře a vkládáte do banky veškeré své příjmy - neboť to vyžaduje zákon a jiným způsobem dnes už ani nelze podnikat či dostávat výplatu. Vy, takto vydán všanc drápům bankéřů, kteří mají nad vašimi finančními toky naprostou kontrolu, se tak de facto stáváte potenciální obětí finančního násilí. A pak stačí, abyste si jednou jedinkrát nestihli ohlídat, zda jste si náhodou v bankomatu nevybrali o pár korun víc, než v daný den pokrývaly momentální peníze v bance, neboť se např. opozdila platba, která měla přijít na váš účet, leč nepřišla včas, a už se roztáčí spirála šílených penále a past, do které nevědomky za nějaký čas spadnete.Zákony totiž jsou spekulativní v tom, že počítají a spekulují s lidskou neomylností a dokonalostí. Ale běda, když dokonalý a neomylný nejste!

V takovém případě nemáte žádnou šanci se ubránit, protože právo (vzniklé ze špatné a spekulantaské legislativy) už nestojí na vaší straně, nýbrž pouze na straně dravců, šelem, parazitických spekulantů. A rázem přestáváte být člověkem, nýbrž lovným zviřátkem, ze kterého tyto nelidské hyeny sají a trhají vás zaživa na kusy.

Taková je totiž situace "právnosti" v naší vlasti, v naší domovině, v naší zemi,v našem státě, v naší České republice.

Chce se vám tady ještě žít? Existuje nějaký racionální a lidský důvod tady za takových nelidských podmínek setrvávat? Ne.

A pokud, pak někdo musí z kola ven - ale neměli byste to být vy, občané, kořeny země, nýbrž ti, kdo zde takovou šílenou situaci a klima ve společnosti navodili - právníci, legislativci, zákonodárci, vláda, bankéři a spekulanští pseudopodnikatelé. Ti by měli z této země vypadnout, nejlépe se vystřelit někam hodně daleko do jiné galaxie.

Jenže pro to musíme i my, občané, něco udělat; i my sami. A vzepřít se.

Jediným momentálně reálným a nenásilným, nekrvavým, sametovým způsobem je požádat hromadně o exil do jiné země. Anebo se obrátit k mezinárodnímu soudu pro lidská práva. Právě z výše zmíněných důvodů ekonomického násilí, páchaném na vás bankéři, spekulanty v legislativě, vymahači a dalšími pachateli násilnických ekonomických praktik.

V situaci, kdy nelze počítat s tím, že by mocní dravci sami vyklidili dobrovolně pole, jiná nekrvavá možnost neexistuje, pokud je zákon je bezzubá a formální břečka. Nebudou-li mít finanční hyeny koho vysávat, skončí jejich hegemonie.

Zkuste se domluvit s kamarády, přáteli, známými, rodinou, a prostě se vzájemně podpořte k odvaze se sebrat a odejít a nečekat, až vaše děti doplatí na to, že jste se jako rodiče nedokázali včas rozhodnout a bránit sebe i je před těmi parazitickými dravci.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdenka Ulmannová | úterý 13.12.2011 8:38 | karma článku: 43,03 | přečteno: 5744x
  • Další články autora

Zdenka Ulmannová

Ach, ta pohlavnost!

Tak nějak jsem při pohledu do "ženských" rubrik médií znejistěla, zda jsem vůbec žena. Ani nevím, co si s tímto rozčarováním nad kritérii pro ženu počít.

24.1.2019 v 13:26 | Karma: 16,81 | Přečteno: 756x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Konečně komunismus!?

V souvislosti s Babišem bylo řečeno tolik, že už skoro není co dodat... Snad jen, že pod pod vedením dalšího Slováka česká zem konečně dojde po sedmdesáti letech od Gottwalda ke komunismu!

19.11.2018 v 10:22 | Karma: 23,75 | Přečteno: 838x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

U nás v Babišově, aneb vítejme v zemi estébáků!

Čapí hnízdo se stalo novodobým symbolem neodpornějších koloritů minulé totalitní éry a komunistické, estébácké moci. Pokud sociální demokraté setrvají ve vládní koalici s Babišem, podřezali sami sobě větev v příštích volbách.

15.11.2018 v 9:55 | Karma: 31,97 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

Logika věci samostatného státu, aneb co vlastně oslavujeme?

Když se připravuje jakákoliv změna, musíme se nejprve ptát, co je motivem, co nám změna přinese v širším kontextu a dlouhodobém horizontu, jakou výhodu změna znamená ihned a jakou do budoucnosti, co díky ní získáme pozitivního, co

26.10.2018 v 11:33 | Karma: 7,78 | Přečteno: 281x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Otevřený dopis fotbalistovi

Kam až hodláte zajít ve své aroganci a pocitu nadřazenosti? Zdá se, že přemýšlíte pouze svými údy, leč nikoli mozkem, hodným člověka...

24.10.2018 v 10:13 | Karma: 34,05 | Přečteno: 2217x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

ANO chce odložit korespondenční volbu na dobu po volbách v příštím roce

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  10.5 1:15

Poslanci se přeli o zavedení korespondenční volby pro české občany v zahraničí. Sněmovnu ve čtvrtek...

ANALÝZA: Putin zase budí přízrak atomovek. Co tím sleduje právě teď

10. května 2024

Premium Kreml s výslovným odvoláním na nedávné komentáře západních vůdců týkající se války na Ukrajině...

Operace Vrbětice: divné náhody a záhady. Jakou roli hrál majitel firmy

10. května 2024

Premium Třetí díl seriálu MF DNES popisuje podivné jednání šéfa firmy Imex Group, Petra Bernatíka, která...

Zavřené školy, letiště i banky. Argentinu zasáhla generální stávka

9. května 2024  22:28

Odbory v Argentině organizují generální stávku. Protestují proti úsporným opatřením a dalším...

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...

  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik