Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

O křesťansko-demokratické cenzuře ženského lůna

Přestaňme dělat výzkumy, zrušme plány letů na Mars, nepátrejme, kde jsme se tu vzali a kam kráčíme…! Protože to vše je podle „pravdy“ církevních představitelů neetické a veškerá poznání, kterým se říká věda, (vědu o člověku a početí nevyjímaje), jsou tabu. Zůstaňme ve tmě!

Nepřejme si vědět, kdo je původcem „zázraku početí“, nepleťme se do „božích“ kompetencí, neboť pomyslný Duch svatý je přítomen svým vstoupením skrze muže v každé ženě!

Tak volají – ba někdy hystericky křičí – mágové náboženské „vědy“.

A dělají si čáku na imperativ. Jejich utkvělá představa, že mohou dokonce do věcí lidských zasahovat diktátem zákona, je tou nejbrutálnější formou diktarutry. Kam se hrabe totalitní minulost bolševika.

 

       Historie je plná čarodějnických procesů, kdy církevní inkvizitoři vykonávali rozsudky nad ženami a zaživa je pálili na hranicích třeba jen proto, že jejich početí nebylo „schváleno“ bohem, resp. jeho církevním zástupcem na zemi, a bylo tudíž „ďábelským dílem“.

V dnešním katolickém Polsku jsou ženy, které si nechaly udělat potrat, trestány „jen“ vězením.

 

     A co u nás – v tradičně neznabožské zemi?

Po letech liberálního pohledu na interrupci se církevní klika opět ozývá a přeje si renesanci svých starých pořádků a dogmat. Chtěla by mít zase vliv nad českými ženami. Chtěla by mít kontrolu a moc i nad tím, jak žena naloží se svým tělem a útrobami. Klerikální strana touží zasahovat do rodin i individuálních životů dokonce i tak, že by sledovala, co se děje v intimitě domácích postelí!

Nárokuje si dokonce dozor nad vajíčky a spermiemi, jež prostřednictvím výměny tělních tekutin potřísní ženské ohanbí. Vždyť žena je ve vidění některých církevních tmářů dokonce branou, jíž vchází ďábel, a jako taková by měla být podřízena neustálé kontrole a střehu.

Cenzura těch nejprivátnějších a nejintimnějších pocitů, které lidé zažívají, by měla být přínosem pro společnost, a samozřejmostí by mělo schvalovací řízení s kolkovaným formulářem a notářským dobrozdáním, že dobrovolný dárce spermií souhlasí, aby byly jeho spermie z lůna ženy odstraněny v případě, že dojde k jejich spojení s momentálně ouvalačním vajíčkem.

Skvělá to zpráva pro celou polovinu mužské populace, která se ráčí pyšnit vizitkou domácího násilníka! Vždyť podle Světové zdravotnické organizace je v České republice 38 % žen týraných (a to jsou jen ty již nahlášené a evidované případy/!/) a každý čtvrtý den v Česku umírá jedna žena v důsledku domácího násilí!

Ze statistik rovněž můžeme vyčíst, že velmi důležitou pákou k domácích násilníků vůči ženě je právě její nechtěné otěhotnění, ke kterému dochází znásilněním oběti. Znásilňovaná manželka nemá možnost nijak ovlivnit, zda bude či nebude těhotná, a velmi často to není  její volba, bude-li mít s násilníkem dítě. Jenže pod pohrůžkou zabití a častého hrubého bití se bojí o holý život, a tak se logicky bojí od násilníka utéct v obavě, že si ji najde a utluče ji. Násilník se totiž neptá, kdy si „svou“ ženu vezme ke své sexuální potřebě. Násilník naopak ví, že skrze dítě nad ní bude mít ještě větší, absolutní, moc a dostane ji tak do bezvýchodné situace stoprocentní ekonomické závislosti na něm. Otěhotnělá, znásilněná, týraná žena, která bude muset zůstat na mateřské, totiž nebude mít dostatek příjmů, aby sebe a potenciální dítě uživila.

 

Damoklův meč zákazu potratu bez souhlasu muže, resp. umělého přerušení těhotenství interrupcí, je vodou na drtící mlýnské kolo, jímž si muži zákona pojišťují bezmeznou podřízenost svých obětí v ženách.

 

            Z těchto všech indícií se lze po právu domnívat, že právě mezi nábožensky motivovanými muži je velký počet domácích uzurpátorů, teroristů a násilníků.  Tito fanatici, skrývající svoji sociopatickou a psychopatickou povahu za boží roucho, si osvojují právo dokonce nařizovat zákonem, co žena může či nemůže dělat se svým tělem a lůnem.

Zatímco muž ženu může klidně přimět i nechtěné souloži a otěhotnět, protože sex – a to i ten vynucený - je podle něj vnímán  jako tzv. „manželská povinnost“, odepření poslušnosti ze strany ženy, a zejména její neochota či obava ze sexu, je považována za hřích.

 

            Také vám to zavání manipulací, diskriminací, totalitní zvráceností a diktaturou?

Nemýlíte se. Celý patriarchální systém – obzvláště ve své náboženské variaci - je tou nejhrubší totalitou ve všech svých projevech a obdobách.

A jestliže chce vesměs mužský parlament  diktovat podmínky, jak smějí či nesmějí ženy nakládat se svým tělem, pak jde o tu nejmarkantnější formu rituální totality.

Vždyť pánovi, který si do ženy odložil svůj slastný výstřik svých spermií, přece automaticky nevzniká právo na to rozhodovat o dalším osudu ženiny tělesné schránky.

Takové pojetí práva a spravedlnosti by bylo tak bizarní, zvrácené a paradoxní, jako by chtěl kdosi, kdo poslal do schránky svůj vzkaz, vzít tento vzkaz zpět. Vždyť ony spermie, přepuštěné mužem do ženských útrob, jsou rovněž jakýmsi kódovaným biologickým dopisem; nicméně to přece ještě nemůže zavdávat automaticky právo na to, že tento vzkaz musí žena vyslyšet nebo ho dokonce bezprecedentně dodržovat jako příkaz.

 

            Pokud by k tomuto došlo, pak by byly všechny ženy degradovány na slepě poslušné loutky a panenky v rukou mužů a bylo by veta jejich svobodné vůli!

A to je znásilnění v celé šíři a rozsahu tohoto slova.

Budou-li proto mužští zákonodárci, zejména ze strany „křesťanů“, bazírovat na tom, aby mohli takto hrubě zasahovat do intimního života žen a jejich práv, pak budou mít co do činění s ženskou revolucí.

A na to vemte jed, pánové!

  

Zdenka Ulmannová

  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdenka Ulmannová | pátek 11.4.2008 12:46 | karma článku: 35,53 | přečteno: 3386x
  • Další články autora

Zdenka Ulmannová

Ach, ta pohlavnost!

Tak nějak jsem při pohledu do "ženských" rubrik médií znejistěla, zda jsem vůbec žena. Ani nevím, co si s tímto rozčarováním nad kritérii pro ženu počít.

24.1.2019 v 13:26 | Karma: 16,81 | Přečteno: 756x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Konečně komunismus!?

V souvislosti s Babišem bylo řečeno tolik, že už skoro není co dodat... Snad jen, že pod pod vedením dalšího Slováka česká zem konečně dojde po sedmdesáti letech od Gottwalda ke komunismu!

19.11.2018 v 10:22 | Karma: 23,75 | Přečteno: 838x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

U nás v Babišově, aneb vítejme v zemi estébáků!

Čapí hnízdo se stalo novodobým symbolem neodpornějších koloritů minulé totalitní éry a komunistické, estébácké moci. Pokud sociální demokraté setrvají ve vládní koalici s Babišem, podřezali sami sobě větev v příštích volbách.

15.11.2018 v 9:55 | Karma: 31,97 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

Logika věci samostatného státu, aneb co vlastně oslavujeme?

Když se připravuje jakákoliv změna, musíme se nejprve ptát, co je motivem, co nám změna přinese v širším kontextu a dlouhodobém horizontu, jakou výhodu změna znamená ihned a jakou do budoucnosti, co díky ní získáme pozitivního, co

26.10.2018 v 11:33 | Karma: 7,78 | Přečteno: 281x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Otevřený dopis fotbalistovi

Kam až hodláte zajít ve své aroganci a pocitu nadřazenosti? Zdá se, že přemýšlíte pouze svými údy, leč nikoli mozkem, hodným člověka...

24.10.2018 v 10:13 | Karma: 34,05 | Přečteno: 2217x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Přelom května a června bude bohatý na srážky, hrozí i přívalové deště či bouřky

30. května 2024  6:35

V následujících dnech bude počasí u nás ovlivňovat tlaková níže, která se bude udržovat nad střední...

Koalice napevno určí čas hlasování o vládním návrhu důchodové reformy

30. května 2024

Poslanci ve čtvrtek dokončí první čtení vládního návrhu důchodové reformy, která zvyšuje věk...

Co budou dělat končící europoslanci? Zvažují zkusit politiku i návrat k profesi

30. května 2024

Premium Sedm současných europoslanců z jedenadvaceti se po nadcházejících volbách do parlamentních lavic v...

Otočka v Berlíně: deportace už nevadí. Němci zvažují posílat běžence do Afriky

30. května 2024

Premium V Německu dlouho bylo pravidlem, že britské plány na deportace žadatelů o azyl do africké Rwandy...

Rozdáváme mléčnou výživu ZDARMA
Rozdáváme mléčnou výživu ZDARMA

Už jste slyšeli o nové pokračovací mléčné výživě BEBA SUPREMEpro 2 určené dětem od ukončeného 6. měsíce? Nyní můžete tuto nejdokonalejší recepturu...

  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik