Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Mačisti, pučisti versus feministi, aneb MDŽ se blíží!

Výraz macho je označením pro muže, kteří se cítí být nadřazeni nad ženami. Výraz pučista je označením toho, kdo se spikne s někým např. za účelem svržení vlády či nějakého člena vlády. Výraz feminista (nebo častěji feministka), je označením těch, kdo se zasazují za rovná práva a příležitosti žen. Nic víc, nic míň. Machové kritizují ženy, feministky zvlášť, za to, že si dovolují nárokovat stejnou dávku vzduchu, jakou na světě dýchají muži, a obzvláště primitivním způsobem útočí na snahy žen o dosažení rovných podmínek k životu.

  Prý, že to ženám nepřísluší, neboť údajně nikdy nemohou dosahovat takových kvalit a výkonů v různých oborech lidské činnosti, jako muži. (Jakoby feministky vyčítaly chlapům, že nemají dělohu a  nerodí/!/?)

Nejhorší kategorií jsou machističtí pučisté. Ti jsou, zejména u nás, velmi běžní a rozšíření. Vždyť kdykoliv se v naší vládě někdy ocitla žena, vždy byla první, komu šli po krku a snažili se ji „odstřelit". Žádná ministryně na svém postu (snad až na nepatrnou výjimku v totalitních dobách) nedokončila své angažmá až do konce. Buď na ni ušili nějakou boudu, aby např. podepsala podvržené papíry, (neb uhlídat opravdu všechno není v lidských silách) a zadělala si tak na průšvih, pokud se pánové pučisté rozhodli, že tu ženskou z vlády nebo z jiné vysoké funkce vystrnadí, anebo na ní tak dlouho dělali nátlaky, (ty korpční nevyjímaje), aby pod mužskou agresivitou vyměkla a činnost v politice se jí zhnusila natolik, že odešla sama. Ostatně, to potvrdí každá ze současných i bývalých političek.

   Co by pánové machisté-pučisté teprve dělali, kdyby se jednou vlády ujaly samé ženy?! (Tak, jak je běžné v případě mužů). Ostatně, v severských zemích je běžné, že je ve vládě víc než polovina žen.     To si ani netroufám představovat. To by totiž patrně vyvolalo občanskou mužsko-ženskou válku.

            Fakt, že mužům tolik leží v žaludku ženy, které si troufají vylézt ze svých podřízených pozic nebo mužstvo kritizovat za jejich mrzké činy historické i současné, nedej bože se politicky vyslovovat, naznačuje mnohé o mužských mindrácích.   A je nasnadě, že mužská touha po ovládání nejen světa, ale i světa ženského, je sociopatickým jevem, který nemá daleko k přístupu otrokáře k otroku.

Ostatně, zítra si budeme připomínat MDŽ. Nechci ani vidět, jak nám ostří hoši zase vypláchnou žaludek a nadzvednou naše něžné ženské mandle! Už je slyším, jak křičí: "Copak mají muži svůj svátek?! To je diskriminace mužů!"   Jenže pánové, vzhledem k tomu, že mají muži svátek a bene každý den po všechna staletí na tomto světě, je obzvláště hloupé, sebestředné a trapné, když vám jak trn v oku leží tento jediný „ženský" den v roce, který ženy považují za svátek své potřebnosti a důležitosti pro lidskou společnost.

Vždyť osmý březen není žádným bolševickým výročím, nýbrž jen tichou vzpomínkou na ty ženy, které, kromě své práce rodinné, ve fabrikách a jiných provozech s otrockými, nelidskými podmínkami položily život a nechávaly tam své zdraví.

A navíc, svátek MDŽ má svůj původ v Americe a Západní Evropě a nikoli v bolševickém světě.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdenka Ulmannová | pátek 7.3.2008 8:23 | karma článku: 15,34 | přečteno: 1541x
  • Další články autora

Zdenka Ulmannová

Ach, ta pohlavnost!

Tak nějak jsem při pohledu do "ženských" rubrik médií znejistěla, zda jsem vůbec žena. Ani nevím, co si s tímto rozčarováním nad kritérii pro ženu počít.

24.1.2019 v 13:26 | Karma: 16,81 | Přečteno: 756x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Konečně komunismus!?

V souvislosti s Babišem bylo řečeno tolik, že už skoro není co dodat... Snad jen, že pod pod vedením dalšího Slováka česká zem konečně dojde po sedmdesáti letech od Gottwalda ke komunismu!

19.11.2018 v 10:22 | Karma: 23,75 | Přečteno: 838x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

U nás v Babišově, aneb vítejme v zemi estébáků!

Čapí hnízdo se stalo novodobým symbolem neodpornějších koloritů minulé totalitní éry a komunistické, estébácké moci. Pokud sociální demokraté setrvají ve vládní koalici s Babišem, podřezali sami sobě větev v příštích volbách.

15.11.2018 v 9:55 | Karma: 31,97 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

Logika věci samostatného státu, aneb co vlastně oslavujeme?

Když se připravuje jakákoliv změna, musíme se nejprve ptát, co je motivem, co nám změna přinese v širším kontextu a dlouhodobém horizontu, jakou výhodu změna znamená ihned a jakou do budoucnosti, co díky ní získáme pozitivního, co

26.10.2018 v 11:33 | Karma: 7,78 | Přečteno: 281x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Otevřený dopis fotbalistovi

Kam až hodláte zajít ve své aroganci a pocitu nadřazenosti? Zdá se, že přemýšlíte pouze svými údy, leč nikoli mozkem, hodným člověka...

24.10.2018 v 10:13 | Karma: 34,05 | Přečteno: 2217x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Propalestinský obrázek o Rafáhu ovládl sítě. Proizraelský Instagram smazal

30. května 2024  16:20

Umělou inteligencí vyrobený propalestinský obrázek uprchlických palestinských stanů s nápisem All...

Auto skončilo na boku zapíchnuté v propustku, náraz řidiče vymrštil ven

30. května 2024  16:17

Hasiči spolu se záchranáři spěchali k dopolední nehodě na Orlickoústecku. Řidič s osobním autem v...

Zeman přijel Paroubka podpořit před eurovolbami na akci za mír a prosperitu

30. května 2024  15:10,  aktualizováno  16:10

Bývalý prezident Miloš Zeman zamířil do Teplic podpořit před volbami do Evropského parlamentu...

Jako elektrický výboj, říká žena o roztroušené skleróze. Nadějí jsou speciální centra

30. května 2024  16:10

Paní Jana žije s roztroušenou sklerózou už čtrnáct let. Díky moderní terapii má průběh nemoci téměř...

  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik