Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Majkl

8. 3. 2008 3:52
Nezklamala!

"Výraz macho je označením pro muže, kteří se cítí být nadřazeni nad ženami." >>> A co zenska, ktera chlapy en bloc degraduje na nasilnicke rozsevace odsouzene k vymreni?

"...neboť údajně nikdy nemohou dosahovat takových kvalit a výkonů v různých oborech lidské činnosti, jako muži." >>> To opravdu nemohou. Proste jsou jinak fyzicky i mentalne zalozene, to je dano vyvojem druhu Homo a prirozenou delbou roli v poslednich 40.000 letech.

"Nejhorší kategorií jsou machističtí pučisté." >>> A co nesoudne pucisticke feministky?

"Ostatně, to potvrdí každá ze současných i bývalých političek." >>> Treba Nemcova? Nebo Jacques? Specialne ta si na expolicistovi Cermakovi nastartovala karieru.Uprimne, nektere na to nemaji. Praxe z Jihoceskych matek nebo dokumentaristiky mi jako predpoklad k vedeni ministerstva neprijde.

"...kdyby se jednou vlády ujaly samé ženy?! ... To si ani netroufám představovat." >>> Zeny jako Vy? Tak to se s Vami shodnu, oblil me studenej pot.

0 0
možnosti
LH

ant.

7. 3. 2008 20:46
...ALE NO TAK...!!!

 ..."jediný „ženský" den v roce, který ženy považují za svátek své potřebnosti a důležitosti pro lidskou společnost" - tak nevím, ale v naší rodině slavíme Svátek matek. Svátek matek má původ politicky nevyhraněný, všeobecně humanistický. Vyjadřuje úctu k ženám, matkám a jejich roli ve společnosti....no a Vy se věnujte raději své pofiderní straně a nekazte nastávající jarní dny svými duševními průjmy...:-©:-©

0 0
možnosti

jana

7. 3. 2008 16:11
MDŽ

Ne, svátek matekV

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

7. 3. 2008 17:06
Re: MDŽ

co ženy, které třeba matkami nemohou být? Nezasloužili by si nějakou připomínku. Co třeba lesbické ženy?

Vono když se myslí jenom módně, konfekčně nebo jak vyžaduje dnešní bonton, tak to pak jsou skratové výkřiky.

0 0
možnosti

chickensalad

7. 3. 2008 14:44
NEbudu se ani vyjadrovat k MDZ..

to at si slavi kdo chce. Ale ohledne zen v politice, klidne by jich tam mohlo byt vic, nemam nic proti, ale...ne, to co se tam vyskytuje ted(cestne vyjimky potvrzuji pravidlo). Namatkou - Dzamila(nejak jsem se o ni nezajimal, ale dnes me rozesmala), Kuchtova,Parkanova ...atd..tyhle damy tam proste nemaji co delat(samozrejme to plati o spouste jejich muzskych kolegu, ale to je jina kapitola). Takze asi tak.

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

7. 3. 2008 17:03
Re: NEbudu se ani vyjadrovat k MDZ..

jenže to je právě to, o čem je řeč. Zmíněné ještě více karikují stav. Zmíněné tam byly vzaty jaksi formálně a pečlivě vybrány aby neškodili a nepřekáželi.

0 0
možnosti

machoš

7. 3. 2008 12:21
ehm

Myslím, že samo o sobě není žádná zásluha být ženou. A pak, ženská která chce bejt jako chlap by měla počítat s tím, že se k ní budou jako k chlapovi chovat.

Problém je, že ženský samy nevědí co chtějí.

0 0
možnosti
MK

mah

7. 3. 2008 14:44
Re: ehm

Kde píše, že ženská chce být jako chlap?

0 0
možnosti

Bohata

7. 3. 2008 10:37
:-)))

ubohe ministrine... vite pani u.. jestli chcete aby muzi a zeny byli stejni a ve vysledku hermafrodite tak muj nazor obvinte z machismo pucismu ci ceho... ale verte ze politika je drsna hra a v historii v ni uspeli jen ty zeny co se chovali jako muzi ... brutalne a bezcitne...  chcete takova byt?

neb ja bych vas z postu ministrine take sundal ale ne protoze jste zena ale protoze jste .....

0 0
možnosti
MK

jojoj

7. 3. 2008 14:38
Re: :-)))

ve clanku autorka nezminuje, ze chce, aby byli muzi a zeny stejni, to je nesmysl a jeden z podivnych argumentu hlavne muzu. "v historii v police uspeli jen muzi..." samozrejme, protoze zeny v teto historii nedostaly mnoho prilezitosti. "uspely jen zeny, co se chovaly jako  muzi..." zatim to jinak neslo, ale s pribyvajicim poctem zen v politice se to snad zmeni. nebo snad chcete mit jen "brutalni a bezcitne politiky"?

0 0
možnosti
JP

Gindry

7. 3. 2008 10:11
Feministky

Feministky jsou machy naopak. Nikoli bojovniceni za stejné práva.

0 0
možnosti

kagmark

7. 3. 2008 9:51
Milostivá

Výte co by mne zajímalo.Jestli máte taky sexy mozek???Podobnost čistě náhodná.

0 0
možnosti
MK

kjhlj

7. 3. 2008 14:42
Re: Milostivá

milostivý, my vÝme že váš mozek asi sexy bude. ale nic jiného

0 0
možnosti

abcde

7. 3. 2008 9:24
Pičisti.

Když se blíží MDŽ, trénují nejen pučisti, i pičisti...

0 0
možnosti

nakej_nick

7. 3. 2008 9:13
Spisovatelko a publicistko,

1) zkuste dosáhnout vyšších kvalit a zjistit si rozdíl mezi psaním "jako by" a "jakoby"

2) přečtěte si dnešní výplod Džamily a zodpovězte si otázku, kdopak že na ni asi šije boudu ;-D

3) ať má MDŽ původ kdekoliv, je to nepochybně svátek socialistický, potažmo po socialisticku zneužitý - stačí se nespokojit se lží o amerických švadlenách a zjistit si víc (totéž se týká oblíbeného argumentu o uznání tohoto svátku OSN)

0 0
možnosti