Válka na Ukrajině začne ve středu

Nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit RT, kde se dozvíte jistě nejvíc. (Jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od  Rusů, tedy ty správné)

            Každou noc vyjíždějí jen z trochu většího ukrajinského města vlaky se zapečetěnými vagóny. Není divu, že ty vagóny jsou zapečetěné, protože jsou v nich oběti genocidy Rusů, která na Ukrajině běží na plné obrátky.

            Všechny tyto vlaky směřují do Česka, kde je Lipavský, Černochová, Pekarová a Langšádlová vyloží, aby do prázdných vagónů naložili dílem americké vojáky a dílem dělostřelecké náboje. Když jsou se svým zrůdným dílem hotoví, vagóny opět zapečetí a vlaky se rozjedou zpátky na Ukrajinu.

            A tak to chodí každou noc a proto není divu, že se na to Rusko nemohlo dívat, a proto rozmístilo na svých (!) hranicích početné vojsko, které je, ovšem jen pouhou náhodou dislokováno tak, že by na jediný povel mohlo vtrhnout na Ukrajinu, protože obranné postavení vypadá přece jen trochu jinak.

            Rusko samozřejmě na Ukrajinu nezaútočí, protože ta ruská vojska na ukrajinských hranicích, to je ve skutečnosti samozřejmě jen provokace narafičená rusofoby, kteří jsou natěšení, jak se zvedne sledovanost České televize při přímém přenosu z americké invaze do Ruska.

            Rusko je v tuto chvíli prakticky bezmocné. Jediné, co může udělat je to, že stáhne své diplomaty z Ukrajiny, protože ti se můžou snadno stát cílem nějaké provokace, které zorganizuje BIS, třeba výbuchu muničního skladu ve Vrběticích.

            A skutečně, před malou chvílí moskevský rozhlas, který poslouchám na dlouhých vlnách, oznámil: „Hovoří Moskva, Moskva hovoří. V obavě z možných provokací kyjevského režimu či třetích zemí, přijala STAVKA rozhodnutí o určité optimalizaci stavů ruských zastupitelských úřadů na Ukrajině.  Vzhledem k významnému vlivu, jaký Washington a Londýn mají na Kyjev, a celkově jejich roli při řízení dění na Ukrajině, učinila STAVKA závěr, že naši američtí a britští kolegové zjevně vědí o nějakých připravovaných akcích ukrajinských fašistů, které by mohly zásadně zkomplikovat bezpečnostní situaci natolik, že budeme nuceni udělat vše proto, aby byla zastavena genocida ukrajinských občanů ruské národnosti!“

           No, když to říkají Rusové, že se chystají provokace, tak je to tutovka, ti nikdy nelžou, válka začne ve středu a Rusové to vezmou z gruntu až po Kyjev, jenže to už bude NATO dávno ve Vladivostoku...

           

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Trčálek | sobota 12.2.2022 18:13 | karma článku: 15,09 | přečteno: 515x