Proč olympijský vítěz Lukáš Pollert nenávidí palestinské civilisty?

Naštěstí si, na rozdíl od Lukáše Pollerta, dovedu dohledat informace na internetu a tak vím, díky vlasteneckým alternativním webům, které ministr propagandy Rakušan označuje za dezinformační, jaká je skutečná pravda o státu Izrael

            MUDr. Lukáše Pollerta si velmi vážím. Není věru v naší pohnuté historii víc lepších kajakářů na divoké vodě, než je on.

            Ptám se: „Kolik máme olympijských vítězů?“

            A sám si odpovídám: „Máme jich mnohem míň, než Maďaři, a proto si musíme každého našeho olympijského vítěze považovat, na rukou ho nosit!“

            Já si proto Lukáše Pollerta považuji, považuji si ho i za to, jakým rozhodným způsobem se staví za pronásledovaného režiséra J. Stracha a za obdiv ke kardinálovi Dukovi.

            Čemu ovšem nerozumím, je zjevná nenávist, kterou chová k palestinským civilistům.

            Sám Petr Hájek, šéfredaktor Protiproudu, kde publikuje i třeba zakázaný Ladislav Větvička přece otevřeně prohlašuje, že Palestinci žijí v Gaze jako v koncentráku a nevěřím tomu, že by Petr Hájek lhal.

            Je snad tedy L. Pollert doktor Mengele, protože by všechny palestinské civilisty zřejmě nejraději zlikvidoval?

            Kdyby nebyl L. Pollert jako Mengele, tak proč by se potom ohrazoval proti tomu, že Evropská unie zvýší pomoc pro pásmo Gazy?

            Lukáš Pollert asi nikdy nic neslyšel o blokádě Leningradu a asi ji nikdy nezažil.

            Právě k blokádě Leningradu totiž přirovnal izraelskou blokádu Gazy ruský prezident Vladimir Vladimirovič Putin, který sám pochází z Leningradu.

            Takže podle Lukáše Pollerta by se nemělo pomáhat ani obyvatelům Leningradu?

            Jak už jsem řekl, Lukáše Pollerta si velmi vážím, ale jeho nenávist vůči palestinským civilistům mu asi zatemnila mozek.

            Blokádu Gazy nezpochybnila Česká televize, nezpochybnila ji Česká vláda, ale zpochybnil ji Vladimir Vladimirovič Putin.

            A pokud Lukáš Pollert odmítá uvěřit těmto slovům Vladimira Vladimiroviče Putina, pak nemusí věřit jeho žádným slovům, pak může rovnou prohlásit, že Vladimir Vladimirovič Putin lže i o Ukrajině a tak se přiřadit k našim chciválkům.

            Doufám však, že se u Lukáše Pollerta jedná jen o krátkodobé zatmění mysli, způsobené nedostatkem spánku kvůli přesčasům v nemocnici.

            A taky doufám, že mu to naši vlastenci vysvětlí, jako moc se mýlí, když podporuje Izrael, protože každý český vlastenec, který si dokáže dohledat informace na internetu, už dobře ví, že judaismus není sionismus!

Autor: Karel Trčálek | neděle 15.10.2023 9:02 | karma článku: 22,10 | přečteno: 996x