Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J94a41n 20B92e79r33t13l

15. 10. 2023 19:48

Pane Stejskale, proč se s ním zahazujete...

1 1
možnosti
Foto

Je to věc principu. Když budeme všichni mlčet, bude to vypadat, že si pan Trčálek počíná správně. Zejména když administrace některé jeho nehoráznosti ještě odmění přesunutím do výběrové rubriky.

1 1
možnosti
Foto

Napsala p. D. L. 15. 10. 2023 v diskusi na Neviditelném psu (bez diakritiky): Tak se na to podivejme: Po utoku Hamasu na Israel, prepadeni horsim nez od oddilu SS, psaly Novinky, ze "Evropska Unie stopla veskere penize pro Palestince"! Vzapeti EU tuto vypoved zmirnila s tim, ze "platby nezastavi, ale prezkouma". Zkoumali zkoumali a dnes ctu - a neverim svym ocim: "EU s okamzitou platnosti ztrojnasobi pomoc pro pasmo Gazy"! Co z toho vyplyva? Pro me to, ze nejen Nemecko, ale cela EU je de facto otevrena psychiatrie, rekla bych.---Když Lukáš Polert na síti X tuto pomoc kritizuje (slovy: "EU ztrojnásobí pomoc pro Pásmo Gazy. S okamžitou platností, oznámila von der Leyenová. Proč naopak EU nezastaví kupování střeliva pro Hamas a neztrojnásobí pomoc Izraeli? Zřejmě má větší sympatie k teroristům, než k lidem".), dostane se mu od K. Trčálka tohoto hodnocení: "Kdyby nebyl L. Pollert jako Mengele, tak proč by se potom ohrazoval proti tomu, že Evropská unie zvýší pomoc pro pásmo Gazy?" L. Pollert je autorem srovnán s Mengelem, což považuji za do nebe volající nehoráznost. A co následovalo? Administrace blogů iDNES jeho text i s touto urážlivou hanebností zařadila do výběrové rubriky "Zaujalo nás". To nevymyslíš! Quo vadis, iDNES?---A můžete mě zase posílat k psychiatrovi, pane Trčálku...

7 1
možnosti
KT

Pane Stejskale, jste opět vedle.

Tento článek je trochu o něčem jiném.

Je o tom, jak se na vlastenecké scéně, která tak horlivě brojí proti válce na Ukrajině, začíná zcela nezakrytě prosazovat narativ, že Izrael je agresor (zde typicky pan Horner).

Lukáš Pollert, který s oblibou kritizuje vše západní a obdivuje vše ruské, který proti se staví progresivistům, se tak ocitá na stejné úrovni jako nynější kritici Izraele, např. z Protiproudu a podobných břeček.

Snad Vám takové polopatické vysvětlení stačí.

Ale raději Vám to, vzhledem k Vaší omezené schopnosti chápat psaný text vysvětlím ještě jednou.

Ti stejní lidé, kteří jsou schopni kritizovat EU za pomoc Palestinců, zároveň obviňují Izrael z toho, že terorizuje palestinské civilisty, protože si to dohledali na internetu.

Ale vám samozřejmě ve vašem farizejství nevadí, když na tento paradox upozorním, pro Vás je důležité, že mně zase můžete ve své zaslepené nenávisti z něčeho obvinit.

P.S. Do blázince se posíláte sám, já jsem Vám doporučil návštěvu psychoterapeuta, ale rozumím tomu, že chápat tento rozdíl je nad Vaše síly.

P.P.S. A teď hybaj zase sesmolit nějaký elaborát!!

1 8
možnosti
Foto

Otázky: Pane Trčálku, můžete mi, prosím, sdělit, proč zmizel Váš článek ze dne 13/10/2023 o tom, že Putin je dle Zemana b***c (přesný nadpis jsem si nestačil zapsat) a proč zmizela tato má otázka z diskusního fóra pod Vaším článkem týkajícím se polemiky s p. Tvrdoňovou? Děkuji uctivě.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2972
  • Celková karma 24,43
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik