O jednom velmi nesmyslném poděkování Markéty Pekarové Adamové

Nakolik má logiku, aby rozhodnutí MOV ohledně startu ruských a běloruských sportovců na olympiádě v Paříži odnášeli čeští sportovci, když jim kvůli tomu vyschne finanční přítok od významného sponzora?

V Rusku jsou lidé vychováni k lásce k vlasti.

            Když se v Rusku lidé, kteří jsou vychováni k lásce k vlasti, potkají, tak první, co si řeknou, je: „Každý ruský sportovec a každá ruská sportovkyně musí soutěžit na olympiádě ve jménu míru a přátelství mezi národy!“

            Tuto báseň, oslavující ruské sportovce a sportovkyně složil Puškin, protože až do svých deseti let mluvil jen francouzsky, třebaže skvěle.

            Ale lidé v Česku nejsou vychováváni k lásce vlasti, ba právě naopak.

            Lidé v Česku musí neustále opakovat: „Žádný ruský sportovec a žádná ruská sportovkyně nesmí soutěžit na olympiádě ve jménu míru a přátelství mezi národy!“

            Jednou dokonce Markéta Pekarová Adamová poděkovala někomu za to, že nebude sponzorovat Český olympijský výbor, když ten vyšle české sportovce na olympiádu, na které budou soutěžit ve jménu míru a přátelství mezi národy ruští sportovci, kteří jsou k tomu vychováváni od dob Puškina.

            Já už to říkám dlouho, je velmi smutné, že náš národ, který dal světu Emila Zátopka a Věru Čáslavskou, má jen dva držitelé Puškinovy ceny!!!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Trčálek | pondělí 18.12.2023 17:58 | karma článku: 21,87 | přečteno: 403x