Premium

Získejte všechny články
jen za 49  Kč / 1. měsíc

GEN (6) Nejen Pavel Novotný. Trochu prostořeký, ale představuje naše vlastenecké hodnoty

V našem nepravidelném seriálu s příznačným názvem GEN (Galerie elity národa) se budeme věnovat těm nejlepším z nás. A budou to právě vlastenci, neboť se učinili elitou národa.

Národ, který nemá elitu, je odsouzen k neodvratnému zániku. Náš národ ovšem, díkybohu, elitami přímo překypuje. A co víc, často jsou tyto elity snad docela nenápadné, ale o to lépe vystihující skutečnou povahu našeho národa, který sice např. nevyhrál žádnou válku, ale zato statečně vybojoval, třebaže pasivně, nejeden mír.

Nebudu jistě daleko od pravdy, když na tomto místě slavnostně prohlásím: „Ne, s takovou elitou se jistě nemusíme ničeho bát, s takovou elitou si nás vylámou zuby jak světoví sionisté, kteří všechno ovládají, tak i ilumináti, kteří rovněž všechno ovládají a navíc ještě chystají třetí světovou válku!“

A koho si představíme dnes v naší galerii elity národa?

Představíme si člověka, skutečně existující osobu, které v naší galerii národa patří zcela jistě příčka z nejpřednějších.

Ano, Pavel Zítko, v současné době občan v odporu na útěku, je jednou z nejvýraznějších tváří celonárodního odboje proti fialovému hnusu, který rozdmýchal, v žoldu Západu a jeho zbrojařů, válečný požár na Ukrajině tím, že nechce jednat s Ruskem o míru, ba právě naopak, podněcuje Rusko, aby ve své svaté válce neustávalo, dokud nedosáhne drtivého vítězství (nejlépe na Den vítězství)...

Jak stručně charakterizovat Pavla Zítka několika úvodními slovy?

Mediálně výrazný, hodnotově ukotvený, vždy na straně dobra a pravdy, kterou nám Česká televize spolu se zaprodaneckými liberálními médii zamlčuje, avšak marně!

Někdy, pravda, může Pavel Zítko svými výroky i šokovat slabší povahy. Sám o sobě prohlašuje, že je člověkem, který vysvětluje lidem, že to, co je kolem nás, není tak, jak to na první pohled vypadá.

Vždy ale otevírá témata, o kterých by se mělo v naší společnosti hovořit, ale zásluhou brutální cenzury se o nich nemluví, a vždy pojmenovává věci srozumitelně a bez servítků. Mnohé vlastizrádce, kolaboranty, přisluhovače světových sionistů a pětidemoliční debily už odhalil, a mnohé, třebaže t.č. na útěku, zcela jistě ještě odhalí.

Pavel Zítko již dávno prokázal, že není jen neúspěšným prodavačem zázračných fénů, které z docela obyčejné vody udělají vodu jako vystřiženou z básně o křišťálové studánce z pera J.V. Sládka (sbírka Zvonky a zvony), jak se mu snažili mnozí provládní presstituti placení světovými sionisty, nejednou podsunout, ale je že je svébytnou součástí naší svobodomyslné politické scény, neodmyslitelnou součástí elitního klubu našich občanů, kteří prohlédli, díky řetězovým e-mailům od svých známých z Melobourne, všechny podvody, včetně toho lživého tvrzení, že je země kulatá.

Ano, nebojme se toho konstatování, že Pavel Zítko je též morálním majákem, který vždy i v těch největších temnotách nové totality a babišovského covidofašismu, dokáže nasvítit hodnoty, které by měl náš národ vyznávat a které by měl respektovat, z nichž například uveďme pravdu a nepodvolení se zrůdným plánům světovládců, kteří se chtějí zmocnit Ruska, aby mohli vládnout již docela neomezeně světu.

Je pravdou, že sám Pavel Zítko zdvihl již mnohokrát svůj ukazováček, aby ukázal na všechny ty, kteří ještě pořád věří, že Česká republika existuje a kteří přese všechnu zjevnost tohoto kolosálního podvodu, věří i tomu, že česká koruna, skutečně platí a že to není jen smyšlená kryptoměna, kterými se ti, kdož předstírají existenci České republiky, snaží opít a zmást důvěřivé občany.

Ale nejen pan Ladislav Pokorný, ale my všichni víme, že ústy Pavla Zítka hovoří skutečné hodnoty, i když často svérázně a snad někdy i kontroverzně, ale vždy upřímně a s úmysly čistými.

A především v jeho slovech vždy zaznívá hluboká pravda.

„V zájmu korporátů a globalistů, kteří ovládají neexistující Českou republiku je, aby Babiš prostě zmizel, umřel a aby Zeman taky umřel a odešel do věčných lovišť. A abych nebyl prezidentem!“ nemusíme se ztotožnit s formou, ale s obsahem těchto slov Pavla Zítka se jistě zcela rádi ztotožníme.

„Naše současné pseudoelity jsou odchovanci Aspen Institutu, tedy, kádry amerického hlubokého státu.

Fiala i Zeman jsou naopak kádry Globalistů. Kniha Spiknutí osvětlila mnoho zajímavého. Babiš sám přiznal, že mu ošetřující lékař řekl, že se Zeman z ÚVN do funkce už nevrátí, a proto Babiš odmítnul sestavovat vládu.

Globalisté si uvědomují, že Země je kulatá a neexistuje žádný roh, za který by se mohli schovat v případě války. Stejně tak není možné, aby pokračoval Pax Americana, hlubinný stát je natolik rozežraný, že by způsobil ekonomickou, technologickou a enviromentální katastrofu. Už Trump, další kádr globalistů, začal s přeformátováváním USA, návratem průmyslu. Tento proces pokračuje pod kouřovou clonou GreenDealu, Biden - NeBiden, Trump - NeTrump. Už jsem to říkal, není možné USA vyhladovět a ponížit. Je to jaderná velmoc.

Takže se nedivím, tomu co se děje. Tyto zdánlivé hlouposti a chyby v kampaních SPOLU nejsou náhody, ale záměrné sabotáže globalistických osin v Sorošově zadnici,“ odkrývá Pavel Zítko krom jiného i pozadí kontroverzní volební kampaně globalistického SPOLU.

„Po krizi v roce 2008 vyvinuli globalisté ve snaze prodloužit existenci svého světového řádu grandiózní geopolitický projekt, který se skládal ze dvou směrů.

První (na východ od nich) je Pax Atlantica se zaměřením na Evropu. Druhým (na západ od nich) je Pax Pacifica (Transpacifické partnerství) se zaměřením na Čínu (restart Chimerica). V takovém případě by se USA staly doslova centrem světa. Země Evropy a jihovýchodní Asie by se staly zeměmi druhého světa. Zbytek – úplná periferie.

Při vytváření těchto plánů však globalisté nebrali v úvahu novou geopolitickou a geoekonomickou realitu. Už na konci roku 2012 se v Číně dostali k moci etatisté v čele se Si Ťin-pchingem. A v roce 2016 vynesli Trumpa k moci etatisté ve Spojených státech (pozn.: američtí etatisté nejsou automaticky našimi přáteli).

To hlavní, co Trump, ač Američan se židovským zeťákem, ve své krátké době mohl udělat, bylo, že zcela rozbil plány globalistů na vytvoření Pax Atlantica a Pax Pacifica. I když už tehdy se ukázalo, že projekt má nepřekonatelné potíže. Trump ho pohřbil…,“ neskrývá před námi Pavel Zítko, na rozdíl od aspenzmrdů, mezi které ovšem patří i Babiš, svůj zasvěcený vhled do těch nejskrytějších, a přitom zároveň i nejzjevnějších, procesů, prostřednictvím kterých je ovládán tento svět.

Co říct na závěr tohoto našeho malého medailonku, který si vytkl za cíl zobrazit Pavla Zítka, jednoho z příslušníků skutečné elity našeho malého, leč mírumilovného národa, který s obdivuhodným hrdinstvím překonal v Dubaji či Thajsku už druhou přeukrutnou a mrazivou válečnou zimu, aby se tak do ksichtu vysmál Fialovým plánům na své zničení prostřednictvím zimy, bídy a hladu?

Snad jen to, že v této společnosti se Pavel Zítko opravdu nemá za co stydět. To je skutečným ukazatelem kreditu, jemuž se Pavel Zítko v českém národě těší, a kvičení pražské kavárny a liberálů ovládaných Bruselem na tom opravdu nic nezmění.

Navíc kdo z našich politiků (při vší úctě) měl odvahu vyhlásit válku USA či klást ultimáta Evropské unii, nebo rovnou všemocnému šéfovi gestapa Rakušanovi?

A odvážily se tyto státy nějaké odvety vůči Pavlu Zítkovi?

To vše ukazuje jediné – více takových Pavlů Zítků, více osobní statečnosti a více nezpochybnitelného morálního kreditu pro naši společnost.

Kdybychom všichni byli Pavlové Zítkové, neexistující Česká republika by hrála ve světě, ať už by byl představován EU či NATO, nebo snad Euroasijskou unií, nebo rovnou Hedvábnou stezkou, ještě důstojnější, tzn. nepodvolenější úlohu, než hraje bezesporu dnes.

Autor: Karel Trčálek | pátek 3.5.2024 16:25 | karma článku: 18,69 | přečteno: 454x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Občas si splete Putina se Zelenským, ale jinak Biden ohrožením demokracie není

Příští americký prezident Donald Trump zlikviduje všechny americké imperialisty, jakožto světové sionisty a nechá buldozery srovnat se zemí Waal Street i s vrahy, kteří tam kují své světovládné pikle..

19.7.2024 v 16:01 | Karma: 21,98 | Přečteno: 451x | Diskuse | Politika

Karel Trčálek

Slouží soudružka Kateřina Konečná občanům České republiky nebo Zelenskému režimu?

Nevím o ničem, co by Kateřina Konečná udělala pro mír na Ukrajině, zřejmě válečné běsnění na Ukrajině velmi imponuje

18.7.2024 v 17:09 | Karma: 23,89 | Přečteno: 629x | Diskuse | Politika

Karel Trčálek

Důrazně se ohrazuji proti křivému obvinění, že urážím Boha!

Nedávno mě kdosi udal španělské inkvizici, že urážím Boha. Toto udání mělo asi sto stránek a bylo natolik podrobně zpracované, že se jednalo o skutečný Meisterwerk dotyčného udavače

14.7.2024 v 16:32 | Karma: 20,44 | Přečteno: 602x | Diskuse | Ostatní

Karel Trčálek

Církev potřebuje velkou odvahu!

S tím se nedá, než souhlasit, ačkoli se sem mnozí slétnou a jejich zuřivý křik bude jak bzučení roje much. Jejich jména jsou známa už předem, protože jsou zapsána v Knize života...

13.7.2024 v 14:45 | Karma: 19,49 | Přečteno: 603x | Diskuse | Společnost

Karel Trčálek

Orbánova návštěva v Moskvě už nese své mírové plody, Rusko bombardovalo dětskou nemocnici

Rád bych si tady na blogu přečetl pojednání třeba od paní Konečné, že je dovoleno bombardovat dětské nemocnice, protože se v nich léčí děti ukrajinských nacistů

8.7.2024 v 15:30 | Karma: 31,06 | Přečteno: 903x | Diskuse | Společnost
  • Nejčtenější

Novinky na iDNES Premium: Každý den rozdáváme bazény za 100 tisíc Kč

15. července 2024,  aktualizováno  22.7 8:34

Léto je v plném proudu, teploty pravidelně stoupají nad 30 stupňů a schladit se ve vodě je jistě...

Můj syn Xavier zemřel, říká Musk o transgender dceři. A chce zničit „virus woke“

24. července 2024  11:37

Miliardář Elon Musk tvrdí, že byl podveden, když dovolil svému synovi stát se transgender ženou. V...

IT problémy způsobily kolaps bank i letišť. V Evropě i jinde ve světě

19. července 2024  9:25,  aktualizováno  22:33

Řadu zemí v pátek zasáhly problémy s počítačovými systémy. Letiště kvůli výpadku čelila potížím s...

Sto tun obilí za hodinu. Na Hané mají výjimečný kombajn, jeden z patnácti na světě

22. července 2024  14:31

Až sto tun obilí dokáže za hodinu sklidit nový kombajn CR11 firmy New Holland, který vyjel do...

VIDEO: Kapitán výletní lodi v Řecku spláchl vlnou turisty na pláži. Vyšetřují ho

23. července 2024  9:29

Nevyžádané dobrodružství na jinak poklidné dovolené zažili v sobotu turisté na pláži Agios Stefanos...

Zahájení na lodích a v kapkách deště. Olympiádu zažehli Riner a Pérecová

26. července 2024  18:35,  aktualizováno  27.7

Zahájení, které nemá obdoby. Poprvé v historii se slavnostní ceremoniál přesunul mimo stadion....

Rozvojové země se topí v rekordních dluzích, odnášejí to nejchudší, říká studie

27. července 2024

Většina států po celém světě dlouhodobě bojuje s vysokými dluhy. V případě rozvojových států ale...

Pověst jejich zmrzliny překročila hranice. Vsadili na řemeslnou výrobu

27. července 2024

Za tři dekády se z malé cukrárny na konci světa stalo zmrzlinářské impérium Adria Gold. Vyrábí...

Prsty už slábnou, hlásí Petr Janda. Na pódiu chce ale zůstat až do konce

27. července 2024

Letošní červencová party na zahradě Petra Jandy se nesla v havajském duchu. A její nejzářivější...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 3005
  • Celková karma 22,30
  • Průměrná čtenost 857x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik