Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kvalita muže podle toaletního papíru

„Holky, tak konečně chlap co nešetří  na hajzl papíru a kupuje Zewu!“šveholila radostně kamarádka Zuzka.“ Hm, tak to bude určitě  ON!“pravila jsem klidným, leč zamyšleným hlasem.

Představovala jsem si návštěvu pánské  domácnosti,zejména WC a musím zkonstatovat, že  my ženy si všímáme nejen čistoty,ale i vybavení a absenci čistících prostředků a vůní a podle toho se snažíme si dané pány škatulkovat.

Alespoň v naší malé dámské skupince to tak je.

Samozřejmě je zde řeč o mužích žijících delší dobu single.

 „Ty voe si představ, že jsem měla akutní potřebu a on tam měl ten rezavej, žmolkující se toaleťák za dvě kačky, málem jsem si to  zadrhla pod nehet, no fuj, šetřílek jeden! Potom jsem to tam chtěla něčím navonět a nic tam neměl! Myslíš, že mu to mám říct?“rozohnila se Zuzka.

 Vložím se do debaty.„Nevím,já bych mu to asi řekla…..když oni to ti chlapi asi tak neprožívají, když si vzpomenu na  svýho kámoše, tenkrát byl u mě na návštěvě a zapomněl spláchnout, čoveče čuměla jsem do toho, jako bych to ještě nikdy neviděla a přemýšlela,jestli to udělal schválně, aby se mi pomstil, nebo byl tak zamyšlenej, že spláchnout opravdu zapomněl. Snažím  se jednat s  chlapama na rovinu,  tak jsem mu to řekla, no nejdřív se tomu divil, pak jsme se tomu zasmáli,jaký je to jeliman a  třeba jsem mu zachránila další vztah, protože si už snad dá pozor.  Moje teta vždycky říkávala, že podle čistoty záchodu se pozná dobrá hospodyňka. Ale o chlapech už jaksi nikdo nemluví.

„Já bych nemohla mít chlapa, kterej šetří na toaleťáku!“ušklíbla se Nikča  a pokračovala.“ Podívej se, je to takový skrytý signál, že chlap, kterej kupuje lacinej toaleťák, si neváží svého zadku a taky si nebude vážit ani toho tvého. Začíná to toaleťákem,u dřezu mu bude stát levnej čistič na nádobí co fasujou v práci a kterym neumyješ nic mastnýho, sprchovat se bude obyčejnym mýdlem, kterym já bych si neumyla ani nohy, no řekni, jak ti takovej chlap pak může vonět a mít tu správnou chemii? Pak se k němu přestěhuju já a bude mě prudit tím, jak jsem marnotratná, že utrácím za kvalitní prostředky! Kdepak, hned od začátku v tomhle chci mít jasno!“

„Asi máš trochu pravdu“konstatovala jsem. Ale představ si, že ten muž je takto vychováván svojí matkou, žil v rodině, kdy se tomuto nepřikládal velký význam a nebyl naučen všímat si a řešit tyhle věci. Většinou  k těmto věcem má blíž žena a musíš si muže, který takový není, trochu přetvořit k obrazu svému a tudíž zabřednout na toto téma  už při prvních schůzkách“.

 „Hm, já si myslím, že všeho moc škodí“ zasáhla další kamarádka  Lenka. Onehdy jsem byla na návštěvě u Davida a ten měl zase domácnost jak klícku, WC perfektní, vše čistě uklizené, ovšem když se se mnou bavil, pořád něco leštil a posunoval, nemohla jsem se v jeho přítomnosti  uvolnit. Nechtěla bych ho. Po jeho návštěvě WC jsem se desetkrát dívala, zda jsem nezanechala na jeho bílé míse jen náznak něčeho a modlila se, aby hned po mě tuto místnost nenavštívil.

„Holky, tak to já mám kolegu, který žehlí! On dokonce žehlí i ložní prádlo! A spolu si v práci povídáme o tom, na jakých zpocených polstrovaných křeslech to musíme sedět a jako jediný mě chápe v tom, že si tahám do práce staré  povlečení , nímž si obalím celé křeslo a opírám se o čisté, vonící, naavivážované opěradlo, o které si nemastím vlasy. Protože dvanáct hodin sedět na zadku a potit se ve svém a cizím potu, mě opravdu netankuje“ vyprávím a vzpomínám na kolegu, který je také singl.

„No jo, Zuzko, on je sám! Hele, domluvím  ti s ním  rande“ směji se a přemýšlím, jak by se ti dva k sobě hodili.

Čistý, naklizený byt, vše vonící, kvalitní toaletní papír, večery v posteli s naškrobeným povlečením, nebyla by to potom trošku nuda? Těžko říct, vše vždy ukáže až čas a lustrovat si ženicha podle toaletního papíru by mohlo znamenat, že budeme nejspíš sami. Ale za úvahu to stojí a už se těším na další „dámské“ téma.  

 

 

Děkuji všem za“ žhavé diskuze“v mých blozích. Nevěřte všemu, co píšu :]

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Světlana Machalová | středa 24.7.2013 16:26 | karma článku: 33,59 | přečteno: 10260x
  • Další články autora

Světlana Machalová

Pamatuješ, jak jsme spolu kradli hrozny?

"Pamatuješ, jak jsme spolu kradli hrozny?" zeptal se jí a očima zavadil o kanylu, která mu do žil vlévala život. "Ne, je mi to líto, zlato..." řekla něžným hlasem. "Od té doby jsem na tebe nemohl zapomenout."

24.5.2017 v 9:58 | Karma: 23,43 | Přečteno: 833x | Diskuse| Poezie a próza

Světlana Machalová

S tebou i bez tebe, budu to já…

Občas se Evy kolegové ptají, kdy se bude vdávat. Vždy odpovídá, že by ráda, ale nikdo ji nechce. Ač tato věta vždy vyvolá úsměv na tváři všech zúčastněných, protože za Evou se vždy chlapi otáčeli, skrývá v sobě netušenou realitu všedních dnů.

7.4.2015 v 9:37 | Karma: 16,85 | Přečteno: 832x | Diskuse| Poezie a próza

Světlana Machalová

Problémek single lady

Jmenuji se Alice. Kdo mě nezná, pomyslí si, že tahle holka přece nemůže mít žádný problém. Jsem docela pěkná, štíhlá brunetka, soběstačná, samostatná, chytrá... a přeci.

26.2.2015 v 13:48 | Karma: 20,54 | Přečteno: 1986x | Diskuse| Ostatní

Světlana Machalová

Už to nechci vědět, tati…..

  Když jsem byla malá, ptala jsem se táty, jak lidé těsně před smrtí poznají a cítí, že umřou? Posledním dechem pronesli, že umírají a v momentě umřeli. Táta mi tenkrát řekl, že neví, ale že mi to jednou určitě poví.

11.7.2014 v 9:28 | Karma: 25,22 | Přečteno: 1438x | Diskuse| Poezie a próza

Světlana Machalová

Když ublížil ten, co měl milovat………..

„Cože Světli, ty jsi sama? Ty, taková královna?“ koukal na mě před lety můj kolega František. "Královna? Děkuju Františku, představ si to, už to tak bude. Teď nechci hezkou chvíli žádného chlapa ani vidět.“

3.4.2014 v 20:16 | Karma: 19,75 | Přečteno: 1016x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Při hromadné nehodě na Karlovarsku zemřel člověk, další čtyři se zranili

13. května 2024  16:13,  aktualizováno  17:14

Vážná dopravní nehoda dvou osobních a nákladního vozidla uzavřela silnici I/6 u Čichalova na...

Tak mě vyhodí z ODS, a co? Přežijí beze mě, já bez nich taky, říká Novotný

13. května 2024  16:42,  aktualizováno 

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný počítá s tím, že tentokrát ho už čeká vyhazov z ODS....

Hraniční kontroly na migranty zabraly, těší Němce. Ministryně chválí Čechy

13. května 2024  16:52

Hraniční kontroly, které Berlín zavedl na hranicích s Českem, Rakouskem, Polskem a Švýcarskem kvůli...

Nákladní vůz s kamením sjel na pole a převrátil se, řidiče odvezla sanitka

13. května 2024  16:48

Nákladní vozidlo, které vezlo kamení, sjelo dnes odpoledne v Milovicích u Hořic ze silnice a na...

  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3944x
Je mi 41 let, pracuji v dopravě, převážně v mužském kolektivu a psaní je můj relax. Ráda jezdím na kole. Můj koníček je chov slepic, v současné době téměř 30 kusů.  Neberte vážně to, co zde píšu, jsem vrbou svým kamarádkám a potřebuji to nějak ventilovat. Tak jsem si vybrala Vás :-)

Seznam rubrik