Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V životě mužů a dovolím si říci i žen jsou chvíle, že se zrovna nazamýšlejí nad kvalitou toaletního papíru.:-)

0 0
možnosti
ZD

proč bysme ti neměli věřit?:;-D;-)

0 0
možnosti

Te´d už o vAŠÍ KVALITĚ JISTĚ ANI JEDNA neppochybuje;-D

0 0
možnosti
JF

J95a61n 88F17r78o72l51í54k

25. 7. 2013 17:22

Doplním tuto diskuzi o ho....ně jistými praktickými poznatky. Existují muži, kteří nakupují toto zboží stylem beru co první příjde do ruky. Existují singl muži jejich příležitostné partnerky mívají amok potřeby předělat mládenecký byt k obrazu svému včetně dodávky toho správného WC mýdla i papíru. Takže další návštěvnice si vytváří pravdivý obraz, který zrovna o danném muži toho moc nevypovídá.:-P

0 0
možnosti
FD

To jsem se ale polekal.Když jsem si přečetl nadpis,tak jsem si v prvním okamžiku myslel,že pokud budu mít zájem,tak Vám mám poslat použitý toaletní papír a Vy dle toho poznáte jak jsem kvalitní.Prosím za prominutí.

2 0
možnosti
Foto

S andílkem jsme shodli, že ... ten vícevrstvý nejměkčí...neutírá, ale jen roztírá :)))

2 0
možnosti
PK

U chlapů, co jsou dlouhodobě sami, ať už z přesvědčení, nebo z jiných důvodů, dost platí, že co se nenaučili jako malí doma, to neví - tedy stran toho wc, praní, žehlení atd. 

Jelikož pak mají celou domácnost jen pro sebe, tak prostě jedou tak, jak to vyhovuje jim, žádné kompromisy. A když jim nezáleží na měkkém papíru, nebo vyžehlené košili, tak to 

sami od sebe nezmění, řeší jen to, na čem záleží jim.

0 1
možnosti
Foto

jak kdo....mé současné zvyky se od toho, co jsem byl zvyklý doma liší relativně hodně;-) .....ale pro leckoho to možná platí;-)

1 0
možnosti
MV

hodne povrchni myslenka

0 1
možnosti
JH

A co když ten sympatickej pán jenom bydlí ve starým domě, kde jsou špatný odpady,  a vícevrstvej papír mu je pravidelně ucpává?

Takže on musí (chtě nechtě) používat recyklovanej paprnapr...

Přece ho kvůli tomu nezavrhnete...:-)

0 0
možnosti

No to je technicky nesmysl. Toaletní papíry se vyrábějí tak, aby se právě rychle rozmočily a nemohly ucpat odtok a ty vícevrstvé jsou m.j. vícevrstvé proto, že jednotlivé vrstvy jsou tenčí a rychle se rozmočí. Takže čím jednodušší, tím horší a takové noviny, ač z recykovaného papíru, úplně nejhorší:-) Ale pořád nechápu zde přítomné dámy, že mohou posuzovat kvalitu pánů podle toho, čím si utírá zadek, místo aby se zajímaly o to, jestli si ho ( i zadek:) umyl. Takže logicky mne napadlo: a co vy dámy, jak jste na tom vy?

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3944x
Je mi 41 let, pracuji v dopravě, převážně v mužském kolektivu a psaní je můj relax. Ráda jezdím na kole. Můj koníček je chov slepic, v současné době téměř 30 kusů.  Neberte vážně to, co zde píšu, jsem vrbou svým kamarádkám a potřebuji to nějak ventilovat. Tak jsem si vybrala Vás :-)

Seznam rubrik